agzına saglık hocamm .inşalahh bakarlarda yanlıslıgı gorürlerr..bende endustrıel elk mezunuyum .kac almam gerek sınavdan bılgısı olan yazsınn.sımdılık mat;76 turkce;53 yapıyorumm
agzına saglık hocamm .inşalahh bakarlarda yanlıslıgı gorürlerr..bende endustrıel elk mezunuyum .kac almam gerek sınavdan bılgısı olan yazsınn.sımdılık mat;76 turkce;53 yapıyorumm
bir değisiklik ya da açıklama yok sanırım. neyse bunu da kabullendik giderayak yoksa nasıl çalısırdık o haberden sonra.. allah gönlünüze göre versin arkadaslar
Karanlıktan korkmuyorum yalnızlıktan korktuğum kadar. Yalnızca kör oluyorum nasılsa kendi kalabalığımdan.
Hayeller gerçekleşecek ise gerisi tefaurattır...
Haliç üniversitesi Elektronik ve haberleşme mühendisliği
Bence onlar hiç kimsenin hakkına saygı göstermediler ki bu yazıyı okuyunca değişiklik yapsınlar. Hepside yiyici takımı 5 para etmezler gözümde
ya lütfen birileri artık açık ve net bişeyler söylesin 8 gün kaldı ve biz ne yapıcamızı şaşırdık.işletttmeeee![]()
bende hal kalmadı zaten son 1 hafta allah herkese yardıme etsin..
Yıl 2007:Pamukkale Üniversitesi Honaz Myo İşletme(İ.Ö)
Yıl 2009:Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi Ve Endüstri İlişkileri
emeğinize sağlık arkadaşlar
daha ne kadar canımıza okuycaklar bu kontenjanlar hakkında acaba??ülkemizin eğitim sistemi biz yaşlanınca yoluna girer mi acaba??![]()
Sınav arefesinde kimseyi karamsarlığa sürüklemek istemem ama gerçeklerinde farkında olmak lazım. Bana göre ösym gene bildiğini işleyecek...
Ne kadar bilirsen bil, anlattıkların sadece karşındakinin anlayabildiği kadardır... MEVLANA CELALEDDİN RUMİ
bunuda yedirdiler meslek liselilere
hala bir haber yok dimi?Bu SENE bu yapılmazdı yola çıkmışken yarısını geçmişken açıkladılar bu işi !! bu yaptıkları var ya zaten yakıştı başka birşey beklenemezdi eğitim sisteminden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
|
||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|