|
|
#1 |
|
İntibak Fatihi
Giriş Tarihi: 04-08-04
Downloads: 1
Uploads: 0
İtibar Gücü: 72 ![]() |
bu bölümün gerçekten yararlı olacağı kanaatındayım ben bu senen sınava girdim ve kazandım ve dgs ye hazırlanırken çalıştığım iki kitap var bunlararın pozitif ve negatif yönlerini anlatmak istiyorum
1- güvender yayınları gerçekten faydalı nolduğuna inanıyorum konular oldukça sade ve anlayacak biçimde anlatılmış tamamen dgs mantığı güdülmüş gereksiz bilgiler anlatılıp kafa karıştırılmamış test bölümü çok güzel bu herhangibir hataya rastlamadımçok zor yada çok basit sorular sorulup bıktırıcılık güdülmemiş ben bu kaynağın çok faydalı olduğuna inanıyor ve tavsiye ediyorum 2-nobel yayınları Kitap çok fazla konu ihtiva ediyor ve çok fazla gereksiz bilgi veriyor bunun yanında sözelde hehem hemen hiç işimize yaramayacak konuları anlatıyor sayısal konu anlatımları çok kötü ve hatalı testlerin büyük çoğunluğu hatalı benin görüşüm öss kitabının adını dgs yazarak piyasaya sürdükleri ben bu kitabı aldım ve hiç çalışamadım umarım faydalı olmuşumdur. Kolay gelsin Bu mesaj en son " 21-08-04 " tarihinde saat 08:36 itibariyle cyperin tarafından düzenlenmiştir... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
√VSniper√V
Giriş Tarihi: 01-07-04
Downloads: 2
İtibar Gücü: 86 ![]() |
bende bi ara sahaflar çarışısına gidicem.kaç tane DGS kitabı varsa alacam
çok çalışmam lazım çook
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
2005 DGS Birincisi
Giriş Tarihi: 13-08-04
Downloads: 0
ben 25 gün gibi kısa bir sürede oldukça ağır bir programla, evde hazırlandım.
ve bil. müh. 1 puan farkla kaçırdım. çalışırken Güvender' i ve Tasarı' nın 2. basımından yararlandım. fakat burda hemen belirtmeliyim ki Tasarı' nın kitabı göreceli olarak gereksiz konuları içeriyor gibi görünebilir ama ben, içindeki soruların büyük çoğunluğunun güzel sorular olduğunu söyleyebilirim. Ama bu kitaptaki sorular arasında yanlışlar da var. Belki yeni basımı varsa onda düzeltilmiş olabilir. Bunların yanında liseden kalma akademedia' dan da yararlandım, öss hazırlık için almıştım, zaten dgs' ye göre fazla ağır kaçan bi kaynak, fazlasıyla pratiğe kaçılmış ve dgs' nin mantığa dayalı sorularının çözümüne fayda sağlamıyor. Ama konu anlatımı mükemmel. Bu günlerde paket paket satılıyor sanırım. Zaten matemeatik ve türkçe yeterli olur. Vitamin CD'leri de işe yarayabilir. Bütün bunların yanında bir dershane' de, adayı disiplin altına sokabilir ve olayın ciddiyetini kavrar. Umarım yararlı olur. Ama siz siz olun çalışmayı son bir iki aya bırakmayın. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
√VSniper√V
Giriş Tarihi: 01-07-04
Downloads: 2
İtibar Gücü: 86 ![]() |
güvenderin DGS hazılık kitabı oldukça iyi.konu anlatımlı ve örnek sorular içeriyor,ben tavsiye ederim dostlar...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Paylaşımcı
Giriş Tarihi: 18-07-04
İtibar Gücü: 73 ![]() |
bende güvender den çalıştım çok güzel fakat ondan sona 3 kıtap aldım ve hepsinde soruların yarısı yanlıştı böyle bişye olamaz ya bunu hazırlayan profLAR nasıl yanlış yaparlar anlam veremıyom ve dgs ile alakası olmayan kafa karıştıran kaynaklar sadece 1 kaynak ıkı haftada bitiyor sona ne yapacagız yeteri kadar kaynak yok dgs hakkında bildiğiniz güzel kitaplar varsa yazar mınız?
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 19-07-04
Downloads: 6
Alıntı:
bence dgs için darsaneye hiç gerek yok,paranız cebinizde kalsın ünv kazanınca lazım olur,2 ay boyunca sadece soru cözerek olur bu iş kaynak hakkında bi bilgim yok fikrimde,zira hiç kaynagım yok ama artık haberimiz var piyasada satıldıgından bu sitenin bana en büyük faydalarından biri
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Meçhul Üye
Giriş Tarihi: 09-07-04
Downloads: 13
İtibar Gücü: 74 ![]() |
Arkadaşlar bende sitede birz önce bu konu ile ilgili birkaç yere msg atmıştım gerçekten çok iyi olur benim gibi kazanamayan arkadaşların bir plana ve programa ihtiyacı var benim fikrim kazanan her arkadaşı buraya yönlendirerek naıl çalışktıklarını anlatmalarını sağlayalım ne dersiniz tecrübe konuşursa daha iyi olmaz mı
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 19-07-04
- Dgs / Tasari Dgs-les Kurs Yayinlari *****
- Dgs Hazirlik ÇikmiŞ Sorular / ÖĞretİ Yayinlari **** -dgs 2003 / Alfa Yayinlari-yusuf Meral * -dgs Hazirlik Ve Deneme Sinavlari / TÜrkmen Yayinevİ ***** -dgs / Ayyildiz ** -dgs Konu Anlatimli ÇimiŞ Sorular / GelİŞİm Kİtapevİ **** -dgs / GÜvender *** -dgs Sorulari / Epİ ** - Dgs Hazirlik / Esen Yayinlari **** -dgs / Nobel Yainlari-Ömer Faruk UĞur * - Dgs / Karacan Yainlari *** -dgs / Selİm Kİtapevİ ** |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Administrator
Giriş Tarihi: 31-07-04
Downloads: 131
Uploads: 2
İtibar Gücü: 125 ![]() |
arkadaşlar benimde önereceğim oldukça iyi bir kitap var piyasada çok az tahminime göre
Rönesans Dershanesinin Kitabı Hür yayıncılık Ayrıca İstanbul'da DGS kursu veren Dershaneler evde çalışanlar kursa gitmesede herhangi bir işte çalışanlar bence kursa gitmeli çünkü sınavı daha ciddiye alıyorsunuz Bu mesaj en son " 28-01-06 " tarihinde saat 15:00 itibariyle Fibonacci tarafından düzenlenmiştir... Neden: ekleme |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 18-08-04
mrb arkadaslar
ben sinava seneye girecegim ama hazirlanan arkadaslarca tavsiye edilen kitaplar les - dgs - oss guvender ve fem cunku adamlar yıllarca islerinin en iyisini yapiyorlar benim merak ettigim final dergisi dershanelerinin dgs veya les ile ilgil kitabi olup olmamasi bilen varsa msj atarsa sevinirim |
|
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|