DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > DGS - Dikey Geçiş Sınavı Sorular, Testler, Kaynaklar, Çalışma Yöntemleriniz ve Destek Grupları > DGS Kaynak İnceleme
Şifremi Unuttum? Üye Ol!
DGS Kaynak İnceleme DGS ile ilgili hangi kitap iyi,hangi kitaplara çalışmalıyım? Bu sorular hakkında üyelerin cevabını bu bölümde okuyabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Mod Seç
Eski 16-08-04, 11:22   #1
İntibak Fatihi

Giriş Tarihi: 04-08-04
Downloads: 1
Uploads: 0
İtibar Gücü: 72
cyperin İtibar düzeyini kapadı
bu bölümün gerçekten yararlı olacağı kanaatındayım ben bu senen sınava girdim ve kazandım ve dgs ye hazırlanırken çalıştığım iki kitap var bunlararın pozitif ve negatif yönlerini anlatmak istiyorum
1- güvender yayınları
gerçekten faydalı nolduğuna inanıyorum konular oldukça sade ve anlayacak biçimde anlatılmış tamamen dgs mantığı güdülmüş gereksiz bilgiler anlatılıp kafa karıştırılmamış test bölümü çok güzel bu herhangibir hataya rastlamadımçok zor yada çok basit sorular sorulup bıktırıcılık güdülmemiş ben bu kaynağın çok faydalı olduğuna inanıyor ve tavsiye ediyorum
2-nobel yayınları
Kitap çok fazla konu ihtiva ediyor ve çok fazla gereksiz bilgi veriyor bunun yanında sözelde hehem hemen hiç işimize yaramayacak konuları anlatıyor sayısal konu anlatımları çok kötü ve hatalı testlerin büyük çoğunluğu hatalı benin görüşüm öss kitabının adını dgs yazarak piyasaya sürdükleri ben bu kitabı aldım ve hiç çalışamadım

umarım faydalı olmuşumdur.
Kolay gelsin

Bu mesaj en son " 21-08-04 " tarihinde saat 08:36 itibariyle cyperin tarafından düzenlenmiştir...
cyperin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-08-04, 11:37   #2
√VSniper√V

Giriş Tarihi: 01-07-04
Downloads: 2
İtibar Gücü: 86
KIRAC Sanal Karizma İstemiyor
bende bi ara sahaflar çarışısına gidicem.kaç tane DGS kitabı varsa alacam çok çalışmam lazım çook
KIRAC Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-08-04, 11:43   #3
2005 DGS Birincisi

Giriş Tarihi: 13-08-04
Downloads: 0
Xellucia Sanal Karizma İstemiyor
ben 25 gün gibi kısa bir sürede oldukça ağır bir programla, evde hazırlandım.
ve bil. müh. 1 puan farkla kaçırdım.

çalışırken Güvender' i ve Tasarı' nın 2. basımından yararlandım.
fakat burda hemen belirtmeliyim ki Tasarı' nın kitabı göreceli olarak gereksiz konuları
içeriyor gibi görünebilir ama ben, içindeki soruların büyük çoğunluğunun güzel sorular
olduğunu söyleyebilirim. Ama bu kitaptaki sorular arasında yanlışlar da var. Belki yeni basımı varsa onda düzeltilmiş olabilir.

Bunların yanında liseden kalma akademedia' dan da yararlandım, öss hazırlık için almıştım, zaten dgs' ye göre fazla ağır kaçan bi kaynak, fazlasıyla pratiğe kaçılmış ve dgs' nin mantığa dayalı sorularının çözümüne fayda sağlamıyor. Ama konu anlatımı mükemmel. Bu günlerde paket paket satılıyor sanırım. Zaten matemeatik ve türkçe yeterli olur. Vitamin CD'leri de işe yarayabilir.
Bütün bunların yanında bir dershane' de, adayı disiplin altına sokabilir ve olayın ciddiyetini kavrar.

Umarım yararlı olur. Ama siz siz olun çalışmayı son bir iki aya bırakmayın.
Xellucia Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-08-04, 11:51   #4
√VSniper√V

Giriş Tarihi: 01-07-04
Downloads: 2
İtibar Gücü: 86
KIRAC Sanal Karizma İstemiyor
güvenderin DGS hazılık kitabı oldukça iyi.konu anlatımlı ve örnek sorular içeriyor,ben tavsiye ederim dostlar...
KIRAC Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-08-04, 13:56   #5
Paylaşımcı

Giriş Tarihi: 18-07-04
İtibar Gücü: 73
freedreams Sanal Karizma İstemiyor
bende güvender den çalıştım çok güzel fakat ondan sona 3 kıtap aldım ve hepsinde soruların yarısı yanlıştı böyle bişye olamaz ya bunu hazırlayan profLAR nasıl yanlış yaparlar anlam veremıyom ve dgs ile alakası olmayan kafa karıştıran kaynaklar sadece 1 kaynak ıkı haftada bitiyor sona ne yapacagız yeteri kadar kaynak yok dgs hakkında bildiğiniz güzel kitaplar varsa yazar mınız?
freedreams Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-08-04, 18:04   #6
Aktif Üye

Giriş Tarihi: 19-07-04
Downloads: 6
divitucu Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
freedreams tarafından gönderildi
bende güvender den çalıştım çok güzel fakat ondan sona 3 kıtap aldım ve hepsinde soruların yarısı yanlıştı böyle bişye olamaz ya bunu hazırlayan profLAR nasıl yanlış yaparlar anlam veremıyom ve dgs ile alakası olmayan kafa karıştıran kaynaklar sadece 1 kaynak ıkı haftada bitiyor sona ne yapacagız yeteri kadar kaynak yok dgs hakkında bildiğiniz güzel kitaplar varsa yazar mınız?
belki sınav sorularında da yanlıs var diye veremiyorlar soruları
bence dgs için darsaneye hiç gerek yok,paranız cebinizde kalsın ünv kazanınca lazım olur,2 ay boyunca sadece soru cözerek olur bu iş kaynak hakkında bi bilgim yok fikrimde,zira hiç kaynagım yok ama artık haberimiz var piyasada satıldıgından bu sitenin bana en büyük faydalarından biri
divitucu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-08-04, 18:45   #7
Meçhul Üye

Giriş Tarihi: 09-07-04
Downloads: 13
İtibar Gücü: 74
hasan Sanal Karizma İstemiyor
Arkadaşlar bende sitede birz önce bu konu ile ilgili birkaç yere msg atmıştım gerçekten çok iyi olur benim gibi kazanamayan arkadaşların bir plana ve programa ihtiyacı var benim fikrim kazanan her arkadaşı buraya yönlendirerek naıl çalışktıklarını anlatmalarını sağlayalım ne dersiniz tecrübe konuşursa daha iyi olmaz mı
hasan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-08-04, 19:59   #8
Üye

Giriş Tarihi: 19-07-04
murat_2004 Sanal Karizma İstemiyor
- Dgs / Tasari Dgs-les Kurs Yayinlari *****

- Dgs Hazirlik ÇikmiŞ Sorular / ÖĞretİ Yayinlari ****

-dgs 2003 / Alfa Yayinlari-yusuf Meral *

-dgs Hazirlik Ve Deneme Sinavlari / TÜrkmen Yayinevİ *****

-dgs / Ayyildiz **

-dgs Konu Anlatimli ÇimiŞ Sorular / GelİŞİm Kİtapevİ ****

-dgs / GÜvender ***

-dgs Sorulari / Epİ **

- Dgs Hazirlik / Esen Yayinlari ****

-dgs / Nobel Yainlari-Ömer Faruk UĞur *

- Dgs / Karacan Yainlari ***

-dgs / Selİm Kİtapevİ **
murat_2004 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-08-04, 20:13   #9
Administrator

Giriş Tarihi: 31-07-04
Downloads: 131
Uploads: 2
İtibar Gücü: 125
Fibonacci İtibar düzeyini kapadı
arkadaşlar benimde önereceğim oldukça iyi bir kitap var piyasada çok az tahminime göre

Rönesans Dershanesinin Kitabı Hür yayıncılık

Ayrıca İstanbul'da DGS kursu veren Dershaneler
evde çalışanlar kursa gitmesede herhangi bir işte çalışanlar bence kursa gitmeli çünkü sınavı daha ciddiye alıyorsunuz

Bu mesaj en son " 28-01-06 " tarihinde saat 15:00 itibariyle Fibonacci tarafından düzenlenmiştir... Neden: ekleme
Fibonacci Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 20-08-04, 18:40   #10
Üye

Giriş Tarihi: 18-08-04
Donjuan Volkan Sanal Karizma İstemiyor
mrb arkadaslar
ben sinava seneye girecegim ama hazirlanan arkadaslarca tavsiye edilen kitaplar

les - dgs - oss guvender ve fem

cunku adamlar yıllarca islerinin en iyisini yapiyorlar

benim merak ettigim final dergisi dershanelerinin dgs veya les ile ilgil kitabi olup olmamasi bilen varsa msj atarsa sevinirim
Donjuan Volkan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Arkadaşlarınızla Paylaşın

Konu Araçları
Mod Seç