DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Google

Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > DGS - Dikey Geçiş Sınavı Sorular, Testler, Kaynaklar, Çalışma Yöntemleriniz ve Destek Grupları > DGS Kaynak İnceleme
Anasayfa Kayıt Konuları Okundu İşaretle

DGS Kaynak İnceleme DGS ile ilgili hangi kitap iyi,hangi kitaplara çalışmalıyım? Bu sorular hakkında üyelerin cevabını bu bölümde okuyabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Mod Seç
Eski 09-12-04, 14:09   #31
zef
Aktif Üye

zef kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 27-09-04
İtibar Gücü: 62 zef Sanal Karizma İstemiyor
Merhaba arkadaşlar güvender yayınları konuları çok basit almış,karacan yayınları ise epey abartmış.Karacan yayınlarının kitabı öss hazırlık gibi neredeyse.Ben geçenlerde bir site buldum.sinavonline.net adında bir site.Les testleri,Iq testleri vb fadalı konular var.Ders çalışmaktan bunaldığınızda biraz rahatlatabilir sizleri.Benim hoşuma gitti.Kişisel gelişim konularında da bilgilendirmeler var.
Bu arada sadece dgs deneme sınavı içeren bir yayın varmı arkadaşlar?
zef Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-12-04, 14:47   #32
!. icraLik .!

Giriş Tarihi: 08-07-04
İtibar Gücü: 75 ShoveL Sanal Karizma İstemiyor
Öğreti Yayınları ' ndan DGS ' nin gecmi$ yillarda cikan sorulari var. Yesil kapakli bir kitap.
ShoveL Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-12-04, 22:22   #33
Administrator

felisleox kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 25-07-04
İtibar Gücü: 77 felisleox iyi yolda ilerliyorfelisleox iyi yolda ilerliyorfelisleox iyi yolda ilerliyorfelisleox iyi yolda ilerliyorfelisleox iyi yolda ilerliyorfelisleox iyi yolda ilerliyor
Alıntı:
ShoveL tarafından gönderildi
Öğreti Yayınları ' ndan DGS ' nin gecmi$ yillarda cikan sorulari var. Yesil kapakli bir kitap.
shovel kitabı iyi inceledinmi bende baktım geçmiş yılların soruları diyen kitaplara ama hepsi sallamaydı.Eğer gerçekten soruları doğruysa almakta yarar var

design by semin
felisleox Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
dikeygecis.org Reklam
Eski 10-12-04, 00:47   #34
!. icraLik .!

Giriş Tarihi: 08-07-04
İtibar Gücü: 75 ShoveL Sanal Karizma İstemiyor
ya ben gecmis yillarda sinavlara girmedim. Emin degilim dogrumu degilmi. ama burda verilen diger sorularla tutuo biraz..
ShoveL Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-12-04, 22:16   #35
AYANDON

seko kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 26-10-04
İtibar Gücü: 60 seko İtibar düzeyini kapadı
arkadaşlar sınav yayınlarının dgs hazırlık kitabı var fakat tam olarak emin değilim galiba artık yayınlanmıyor güzel bi kitap iyi bi kaynak bence

eğer beni daha önce bulmamış olsaydın aramazdın

zamansız zamanlardayım...
seko Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 24-12-04, 21:14   #36
Üye

Giriş Tarihi: 20-12-04
İtibar Gücü: 0 webdeli Sanal Karizma İstemiyor
slm bende bu sene ilk defa dgs ye gireceğim geçen sene başvurdum fakat okulu uzattığımdan dolayı giremedim bu site çok güzel hazırlayanlara tşk herkese başarılar kazananlara da tebrikler
webdeli Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-12-04, 01:10   #37
Üye

progmas kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 20-12-04
İtibar Gücü: 58 progmas Sanal Karizma İstemiyor
güvender kitabı hakkında

Arkadaşlar;
DGS çok içerikli bir sınav değil, dolayısıyla sadece temel konuları bilmeniz yeterlidir. Dolayısıyla çokta derinlemesiye çalışmayın. ben sadece güvender den çalıştım. yeterli oldu. bir de kitabın sayfa dizaynı güzel. insan saman kağıttan ders çalışmak istemez. ben bu sene koü yü kazandım. çok ta çalışmadım. sadece son 1 ay.

herkese başarılar...
progmas Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-12-04, 21:27   #38
Paylaşımcı

triyada kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 16-12-04
İtibar Gücü: 58 triyada Sanal Karizma İstemiyor
arkadaşlar bence kynk kitaplar
güvender yayınları:bu konuda en iyisi hatası falan yok yanlız deneme sayısı yetersiz bu yüzden geçen yıl kitabın yazarı hüseyin tobi beye bunu ilettim umarım yakında güvender dgs deneme kitabı çıkar

pi yayınları çıkmış sorular kitabı var gerçekten çıkmış sorular değil ama güzel kitap

ide yayınları: 12 dgs denemesi bu kitap güzel fakat çok soru yanlışı var genede almanızı tavsiye ederim

başka kitaplarıda inceleyin nobel yayınları murat yayınları kitabı alın demiyorum ama arkadaki denemeleri bişekilde bulursanız iyi olur karaca yayınlarının kitabını ben hiç beğenmedim gereksiz konular var onun denemeleri bile iyi değil bence konu olrak güvender den çalışın

unutmayın bol bol deneme çözmeniz gerek ve en önemlisi dgs denemesi çözün çünki bazı arkadaşlar öss den çözüyor yanlış deneme bulamıyoruz demeyin ortalık dgs denemesi dolu be geçenyıl her denemeyi almadığım halde otuzdan fazla deneme bulup çözdüm, herkese başarılar
unutmayın dualarımız sizlerle
triyada Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-12-04, 18:37   #39
Paylaşımcı

holesoul kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 17-07-04
İtibar Gücü: 65 holesoul Sanal Karizma İstemiyor
Mat 1 / Mat 2

İntibakda mat1 mat2 yle bası belada olanlara güzel bi internet sitesi ama ingilizce
http://mathworld.wolfram.com/
Eski 30-12-04, 13:39   #40
Üye

Giriş Tarihi: 30-12-04
İtibar Gücü: 0 oguzhan Sanal Karizma İstemiyor
peki les mantık sorularının bulunduğu bi kitap varmı arkadaşlar?güvender veya final felan? yardımcı olursanız sevinirim..
oguzhan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Arkadaşlarınızla Paylaşın

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları