![]() |
||
|
|
#31 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 27-09-04
İtibar Gücü: 62
![]() |
Merhaba arkadaşlar güvender yayınları konuları çok basit almış,karacan yayınları ise epey abartmış.Karacan yayınlarının kitabı öss hazırlık gibi neredeyse.Ben geçenlerde bir site buldum.sinavonline.net adında bir site.Les testleri,Iq testleri vb fadalı konular var.Ders çalışmaktan bunaldığınızda biraz rahatlatabilir sizleri.Benim hoşuma gitti.Kişisel gelişim konularında da bilgilendirmeler var.
Bu arada sadece dgs deneme sınavı içeren bir yayın varmı arkadaşlar? |
|
|
|
|
|
#32 |
|
!. icraLik .!
Giriş Tarihi: 08-07-04
İtibar Gücü: 75
![]() |
Öğreti Yayınları ' ndan DGS ' nin gecmi$ yillarda cikan sorulari var. Yesil kapakli bir kitap.
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Administrator
Giriş Tarihi: 25-07-04
İtibar Gücü: 77
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#34 |
|
!. icraLik .!
Giriş Tarihi: 08-07-04
İtibar Gücü: 75
![]() |
ya ben gecmis yillarda sinavlara girmedim. Emin degilim dogrumu degilmi. ama burda verilen diger sorularla tutuo biraz..
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
AYANDON
Giriş Tarihi: 26-10-04
İtibar Gücü: 60
![]() |
arkadaşlar sınav yayınlarının dgs hazırlık kitabı var fakat tam olarak emin değilim galiba artık yayınlanmıyor güzel bi kitap iyi bi kaynak bence
öyle deme ankara'yı sevmeyene bir zülümdür bu kadar insanın neden ankara'yı bu kadar çok sevdigini anlamadan ankara'da yaşamak... eğer beni daha önce bulmamış olsaydın aramazdın zamansız zamanlardayım... |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 20-12-04
İtibar Gücü: 0
![]() |
slm bende bu sene ilk defa dgs ye gireceğim geçen sene başvurdum fakat okulu uzattığımdan dolayı giremedim bu site çok güzel hazırlayanlara tşk herkese başarılar kazananlara da tebrikler
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 20-12-04
İtibar Gücü: 58
![]() |
güvender kitabı hakkında
Arkadaşlar;
DGS çok içerikli bir sınav değil, dolayısıyla sadece temel konuları bilmeniz yeterlidir. Dolayısıyla çokta derinlemesiye çalışmayın. ben sadece güvender den çalıştım. yeterli oldu. bir de kitabın sayfa dizaynı güzel. insan saman kağıttan ders çalışmak istemez. ben bu sene koü yü kazandım. çok ta çalışmadım. sadece son 1 ay. herkese başarılar... |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Paylaşımcı
Giriş Tarihi: 16-12-04
İtibar Gücü: 58
![]() |
arkadaşlar bence kynk kitaplar
güvender yayınları:bu konuda en iyisi hatası falan yok yanlız deneme sayısı yetersiz bu yüzden geçen yıl kitabın yazarı hüseyin tobi beye bunu ilettim umarım yakında güvender dgs deneme kitabı çıkar pi yayınları çıkmış sorular kitabı var gerçekten çıkmış sorular değil ama güzel kitap ide yayınları: 12 dgs denemesi bu kitap güzel fakat çok soru yanlışı var genede almanızı tavsiye ederim başka kitaplarıda inceleyin nobel yayınları murat yayınları kitabı alın demiyorum ama arkadaki denemeleri bişekilde bulursanız iyi olur karaca yayınlarının kitabını ben hiç beğenmedim gereksiz konular var onun denemeleri bile iyi değil bence konu olrak güvender den çalışın unutmayın bol bol deneme çözmeniz gerek ve en önemlisi dgs denemesi çözün çünki bazı arkadaşlar öss den çözüyor yanlış deneme bulamıyoruz demeyin ortalık dgs denemesi dolu be geçenyıl her denemeyi almadığım halde otuzdan fazla deneme bulup çözdüm, herkese başarılar unutmayın dualarımız sizlerle |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Paylaşımcı
Giriş Tarihi: 17-07-04
İtibar Gücü: 65
![]() |
Mat 1 / Mat 2
İntibakda mat1 mat2 yle bası belada olanlara güzel bi internet sitesi ama ingilizce
http://mathworld.wolfram.com/
|
|
|
#40 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 30-12-04
İtibar Gücü: 0
![]() |
peki les mantık sorularının bulunduğu bi kitap varmı arkadaşlar?güvender veya final felan? yardımcı olursanız sevinirim..
|
|
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|