DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Google

Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > DGS - Dikey Geçiş Sınavı Sorular, Testler, Kaynaklar, Çalışma Yöntemleriniz ve Destek Grupları > DGS Kaynak İnceleme
Anasayfa Kayıt Konuları Okundu İşaretle

DGS Kaynak İnceleme DGS ile ilgili hangi kitap iyi,hangi kitaplara çalışmalıyım? Bu sorular hakkında üyelerin cevabını bu bölümde okuyabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Mod Seç
Eski 14-09-04, 18:19   #21
İntibak Fatihi

cyperin kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 04-08-04
İtibar Gücü: 64 cyperin İtibar düzeyini kapadı
ben dgs ye ait bir soru bankası olduğunu sanmıyorum çünkü sınavdan sonra sorular basına verilmediği için bir soru bankası kitabı hazırlayamazlar gibi geliyor hem sınav 4 senedir yapılıyor ve her sene hemen hemen aynı sorular yada çok benzer sorular çıkıyor bence konu anlatımlı sağlam bir kaynağın mutlaka soru bölümü var onlara çalışırsan daha rahat edersin.
cyperin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-09-04, 15:25   #22
SAÜ (moderatör)

sedat_mavi kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 08-07-04
İtibar Gücü: 65 sedat_mavi İtibar düzeyini kapadı
arkadaşlar ösym nin öss sınavı dışında yaptığı sınavlarının bir çoğunun dışarı verilmemesinin kendilerince haklı sebebleri var. bunun başında admalrın elinde çok fazla alternatif soru olmaması ve bir adet sınav sorusunun kurama getirdiği inanılmaz telif hakkı yükü o yüzden soru bankası tarzı kaynak aramak biraz zor olur ama piyasada benzer kaynaklar ama onlarda gereksiz zorlukta ve soruların çoğu yanlış adamın iyice moralini bozuyo konsatreniz kayboluyor.. ben üstüne basa basa söylüyorum bıkmadan da söylemeye devam edecem güvender idael bir kaynak incelemedim fakat sınav dergisinin de dgs hazırlık kitabı mevcut tasarı yayınlarıda olabilir fakat admların cevap anahtarı baştan aşağı yanlış kitabın içinde fotokopiyle yeni cevap anahtarı var ona dikkat edin ama tabiki favorim les mantık soruları kesinlikle bakamadan çözmeden sınava girmeyin
saygılarımla....
Eski 15-09-04, 18:00   #23
Aktif Üye

screamofshadow kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 13-09-04
İtibar Gücü: 62 screamofshadow İtibar düzeyini kapadı
benim bildiğim final dergisinin les ve dgs ile ilgili kitabı yok çünkü adamlaar sadece oss ve lgs için uğraşıyolar ama bu sene çıkabilir çünkü dgs de oss kadar değer kazandı ...onun için daha da zor olacak kanaatimce
Eski 16-09-04, 13:14   #24
Paylaşımcı

freedreams kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 18-07-04
İtibar Gücü: 64 freedreams Sanal Karizma İstemiyor
evet bende almıştım geçen sene soru bankası selim kitap evinin kapkın arkadaşım nerdeyse soruların yarısına yakını yanlıştı..ankaraya telefon açtım fakat yardımcı olmadılar..daha sonra 12 sınavlık gene bir kitap aldım onlardada her sınavda 6 7 yanlış vardı nası iş bu ya..en iyisi güvenderin kitabı ama onunlada bı sene hazırlanılmaz daha çok soruya ihtiyacımız var.
freedreams Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-09-04, 14:47   #25
Üye

Giriş Tarihi: 17-09-04
İtibar Gücü: 0 Bir Bilen Sanal Karizma İstemiyor
Kaynakla ilgili tek tavsiye edeceğim kitap TAsarı yayınlarıdır. Son baskında hatalar oldukça azalmış görülüyor. Ayrıca web sitesi yenilenmiş ve içersinde DGS ile ilgili soru bankası bulunuyor. ilgilenen arkadaşlar için www.tasari.com.tr
Bir Bilen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-09-04, 23:57   #26
Üye

Giriş Tarihi: 19-09-04
İtibar Gücü: 62 etriye Sanal Karizma İstemiyor
mehmet hoca hangi les kitabını tavsiye ediyorsun
etriye Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 20-09-04, 10:10   #27
SAÜ (moderatör)

sedat_mavi kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 08-07-04
İtibar Gücü: 65 sedat_mavi İtibar düzeyini kapadı
arkadaşlar tasari dersanesi internette deneme sınavı hazırlamış bakmakta fayda var bilgilerinize
http://www.tasari.com.tr/asp/exam_step/.asp?exam=DGSSAY

adresinden bakabilirsiniz daha sonra da cevapları tartışırız
saygılarımal
Eski 20-09-04, 18:00
felisleox
Bu mesaj silinmiştir. felisleox. Neden: başka forumda konu varmış
Eski 23-09-04, 14:07   #28
Üye

kadirs11 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 23-09-04
İtibar Gücü: 0 kadirs11 Sanal Karizma İstemiyor
Wink

arkadaşlar ÖĞRETİ yayılarının 2000-2001-2002-2003-Çıkmış soruları ve çözümleriyle veren yeşil renkli çok hoş bir kitabı var.Şiddetle tavsiye ederim.!!! DGS hakkında hiç bi bilgisi olmayanlar bile çıkmış soruları, deneme sınavı olarak kendilerine uyguladıklarında hem neyin ne olduğunu anlayacaklar.Hemde iyi bir başlangıç yapmış olacaklar kanaatindeyim. Şahsen ben denedim sonuç ortada SDÜ.TesisatÖğretmenliği

Bu mesaj en son " 23-09-04 " tarihinde saat 14:24 itibariyle kadirs11 tarafından düzenlenmiştir....
kadirs11 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-11-04, 12:00   #29
Üye

Giriş Tarihi: 29-10-04
İtibar Gücü: 0 ilhan82 Sanal Karizma İstemiyor
arkadaşlar kaynak konusunda hepimiz aynı sorunla karşı kaşıyayız..şu ana kadar 10-15 tane kitabı inceledim..sonuç şu:yayınevlerinin %98'i dgs sınavını ciddiye alarak kaynak hazırlamıyor.güvender dgs kitabı konu anlatımı bakımından en iyisi.tavsiye ederim..
ilhan82 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-11-04, 17:37   #30
Administrator

felisleox kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 25-07-04
İtibar Gücü: 77 felisleox iyi yolda ilerliyorfelisleox iyi yolda ilerliyorfelisleox iyi yolda ilerliyorfelisleox iyi yolda ilerliyorfelisleox iyi yolda ilerliyorfelisleox iyi yolda ilerliyor
bir kaç kitapta ben inceledim gerçekten en iyisi tasarının kitabı ama onuda geçen sene bitirdim bu sene neye çalışacağım bilmiyorum

design by semin
felisleox Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Arkadaşlarınızla Paylaşın

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları