|
|
#1521 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 11-12-08
Downloads: 2
Uploads: 0
İtibar Gücü: 9 ![]() |
butun dgs kaynaklarını cözmeye calısıyorum oyuzden gecen sagu yayınları dıye bı kaynak aldım bilgisi olan varmı nasıl bı kaynak
|
|
|
|
|
|
#1522 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 05-11-06
Downloads: 28
İtibar Gücü: 39 ![]() |
@pinar
Tüm kaynakları çözmenin, gerçekten iyi kaynakları 2 kere çözmekten yararlı oldugunu düşünmüyorum, hatta zararına bile olabilir. Çünkü piyasadaki kitapların büyük çoğunluğu özgün kaynaklar değil. Önerebilceğim Kitaplar DGS ( Güvender, Tekağaç, İntibak, İrem, Tasarı ) Tek Ağaç Ales çıkmış Sorular ve konu Anlatımlı kitabı. Konu anlatımlı kitabını bende henüz almadım. Ama yararlı olucağından eminim. Çünkü Tekağaç DGS'nin kalitesini biliyorum. Gerçekten çok iyi bir kitap. Sana öneripte benim henüz çözmediğim ve sitedeki yorumlara göre yazdığım kitaplar ise İrem, Tasarı ve Tekağaç Ales konu anlatımlı. Bunlarıda bugün yarın alırım.2 Soru bankası çözdükten sonrada Tasarı Yayınlarının Denemeleri, İrem 15 Fasikül Deneme, Güvender 10 Ales Deneme, Tekağaç Ales 15 Deneme. Denemeler hakkında bir fikrim yok, okuduğum yorumlara dayanarak yazdım. ![]() Not : Bu yazdıklarım 2008'in 5. ayından sonra yazılanların bir özetide diyebiliriz, istiyen bir kontrol etsin . Bir tek Yediikliim hakkında kararsız kaldım. Bukadar yayın varken olmasada olur herhalde. Çünkü memnun olmıyanlar daha fazla.
|
|
|
|
|
|
#1523 | |
|
Aktif Üye
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#1524 |
|
Aktif Üye
Yazdığım kaynakları Antalya'da bulmakta zorluk çekiyorum. O nedenle internetden alıyorum. Rica ederim
|
|
|
|
|
|
#1525 |
|
Aktif Üye
|
|
|
|
|
|
#1526 |
|
akademik tencere
Giriş Tarihi: 04-11-08
Blog Başlıkları: 2 Downloads: 30
Uploads: 1
İtibar Gücü: 10 ![]() |
antalyada kaynak bulmada sıkıntı çeken varsa abc kırtasiye(valilik arkası) yada valiliğin karşısında kırtasiye var adını unuttum oradan bulabilir.üniversite kitabevi (ışıklardaki) onda pek yok ama bazen olaBİLİYOR..kaynak arayan olursa yazsın bana çünkü ayda 2 kitap alıyorum..
|
|
|
|
|
|
#1527 |
|
Aktif Üye
@pinar
Büyük Şehirler dışındaki çoğu yerde kaynak sıkıntısı var. Şuan itibari ile kitap hakkında araştırmalarım bitti. Yarın hayırlısıyla kitaplarımı sipariş ediyorum. Artık herşeyin hayırlısı olsun arkadaşlar. Herkese teşekkürler. İyi çalışmalar... @tencerelog Orda benim istediğim sadece Tasarı ve iremin sadece 15 fasikül denemesi var. Daha bir sürü dgs yayını var, ama işe yarar bişi yok
|
|
|
|
|
|
#1528 |
|
Aktif Üye
[QUOTE=drunkard;610357]@pinar
Büyük Şehirler dışındaki çoğu yerde kaynak sıkıntısı var. Şuan itibari ile kitap hakkında araştırmalarım bitti. Yarın hayırlısıyla kitaplarımı sipariş ediyorum. Artık herşeyin hayırlısı olsun arkadaşlar. Herkese teşekkürler. İyi çalışmalar... evet haklısın bende en yakın zamanda eksıklerımı tamamlayınca sıparişe başlarım sanada teşekkurler iyi calışmalar
|
|
|
|
|
|
#1529 |
|
akademik tencere
Giriş Tarihi: 04-11-08
Blog Başlıkları: 2 Downloads: 30
Uploads: 1
yaprak testleride var iremin.bugün aldım..güvenderin yayını hiçbiryerde yok.neyse sende bulursan güzel bir kaynak haber et buradan
|
|
|
|
|
|
#1530 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 16-11-08
Downloads: 6
bugün yediiklimin 2009 şubat basımı kitabını aldım yorumları okudum bir kaç arkadaş kolay olduğunu söylüyo öyleyse benim açımdan daha iyi maksat pratik yapmak şimdilik...
bide bu intibak yayınlarından çok bahsediliyo forumda ama nereye sorduysam intibak yayınlarının adını bile bilmiyor... Ankara dedim başkent dedim kolayca bulurum dedim ama yok öyle olmuyo ( : |
|
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|