Yazdığım kaynakları Antalya'da bulmakta zorluk çekiyorum. O nedenle internetden alıyorum. Rica ederim![]()
antalyada kaynak bulmada sıkıntı çeken varsa abc kırtasiye(valilik arkası) yada valiliğin karşısında kırtasiye var adını unuttum oradan bulabilir.üniversite kitabevi (ışıklardaki) onda pek yok ama bazen olaBİLİYOR..kaynak arayan olursa yazsın bana çünkü ayda 2 kitap alıyorum..
Bir baksana gökler uyanık yer uyanıktır.
Dünya uyanıkken uyumak maskaralıktır.
(M.Akif ERSOY)
@pinar
Büyük Şehirler dışındaki çoğu yerde kaynak sıkıntısı var. Şuan itibari ile kitap hakkında araştırmalarım bitti. Yarın hayırlısıyla kitaplarımı sipariş ediyorum. Artık herşeyin hayırlısı olsun arkadaşlar. Herkese teşekkürler. İyi çalışmalar...
@tencerelog
Orda benim istediğim sadece Tasarı ve iremin sadece 15 fasikül denemesi var. Daha bir sürü dgs yayını var, ama işe yarar bişi yok![]()
[QUOTE=drunkard;610357]@pinar
Büyük Şehirler dışındaki çoğu yerde kaynak sıkıntısı var. Şuan itibari ile kitap hakkında araştırmalarım bitti. Yarın hayırlısıyla kitaplarımı sipariş ediyorum. Artık herşeyin hayırlısı olsun arkadaşlar. Herkese teşekkürler. İyi çalışmalar...
evet haklısın bende en yakın zamanda eksıklerımı tamamlayınca sıparişe başlarımsanada teşekkurler iyi calışmalar
![]()
yaprak testleride var iremin.bugün aldım..güvenderin yayını hiçbiryerde yok.neyse sende bulursan güzel bir kaynak haber et buradan![]()
Bir baksana gökler uyanık yer uyanıktır.
Dünya uyanıkken uyumak maskaralıktır.
(M.Akif ERSOY)
bugün yediiklimin 2009 şubat basımı kitabını aldım yorumları okudum bir kaç arkadaş kolay olduğunu söylüyo öyleyse benim açımdan daha iyi maksat pratik yapmak şimdilik...
bide bu intibak yayınlarından çok bahsediliyo forumda ama nereye sorduysam intibak yayınlarının adını bile bilmiyor... Ankara dedim başkent dedim kolayca bulurum dedim ama yok öyle olmuyo ( :
sanal...
arkadaşlar ben dgsye hazırlanan biri olarak matemetikte dgs yayını çözmüyorum.öss 1. bölm en iyisi.çünkü dgs yayını fazla olmadığından bu kaynaklara gösterilen özen çok az. bu kadar mı yanlış soru olur.tavsiyem tümay mat.1 ama derseniz ki kolay soru olsun tavsiem yediiklim.basit sorular var...
Benim tavsiyem ALES kitaplarından da çalışın ve çözün.Ben öyle yapıyorum. ALES daha zor olur diye de düşünmeyim mantık olarak hemen hemen aynı.
![]() |
|
||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|