www.pctk.com.tr
Konu Kapatılmıştır
153. Sayfa - Toplam 166 Sayfa var
BirinciBirinci ... 53 143 150 151 152 153 154 155 156 163 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1.521 ile 1.530 ve 1651

Konu: Kaynak inceleme Bölümü Yorumlar

Aktif Üye pinar53 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var pinar53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    19
    Alıntı drunkard Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @pinar
    Tüm kaynakları çözmenin, gerçekten iyi kaynakları 2 kere çözmekten yararlı oldugunu düşünmüyorum, hatta zararına bile olabilir. Çünkü piyasadaki kitapların büyük çoğunluğu özgün kaynaklar değil. Önerebilceğim Kitaplar DGS ( Güvender, Tekağaç, İntibak, İrem, Tasarı ) Tek Ağaç Ales çıkmış Sorular ve konu Anlatımlı kitabı. Konu anlatımlı kitabını bende henüz almadım. Ama yararlı olucağından eminim. Çünkü Tekağaç DGS'nin kalitesini biliyorum. Gerçekten çok iyi bir kitap. Sana öneripte benim henüz çözmediğim ve sitedeki yorumlara göre yazdığım kitaplar ise İrem, Tasarı ve Tekağaç Ales konu anlatımlı. Bunlarıda bugün yarın alırım.2 Soru bankası çözdükten sonrada Tasarı Yayınlarının Denemeleri, İrem 15 Fasikül Deneme, Güvender 10 Ales Deneme, Tekağaç Ales 15 Deneme.
    Denemeler hakkında bir fikrim yok, okuduğum yorumlara dayanarak yazdım.
    cok teşşekurrler rizede kaynak bulma sıkıntısı yasıyorum umarum önerdıgın kaynakları bulabilirim ben suanda dgs guvender konu anlatımlı kıtaptan calışıyorum sözelım matematkten eksıgım umarım guvender konu anlatımıyla kapatırım..

Aktif Üye drunkard şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var drunkard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    31
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    50
    Yazdığım kaynakları Antalya'da bulmakta zorluk çekiyorum. O nedenle internetden alıyorum. Rica ederim

Aktif Üye pinar53 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var pinar53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    19
    Alıntı drunkard Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazdığım kaynakları Antalya'da bulmakta zorluk çekiyorum. O nedenle internetden alıyorum. Rica ederim
    anladım demek heryerde aynı sorun var tekrar tşklr umarım emegımızın karşılıgını alırız iyi calışmalar

akademik tencere tencerelog seçkin bir yolda olduğunu belli tencerelog seçkin bir yolda olduğunu belli tencerelog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    32
    Uploads
    1
    İtibar Gücü
    22
    antalyada kaynak bulmada sıkıntı çeken varsa abc kırtasiye(valilik arkası) yada valiliğin karşısında kırtasiye var adını unuttum oradan bulabilir.üniversite kitabevi (ışıklardaki) onda pek yok ama bazen olaBİLİYOR..kaynak arayan olursa yazsın bana çünkü ayda 2 kitap alıyorum..
    Bir baksana gökler uyanık yer uyanıktır.
    Dünya uyanıkken uyumak maskaralıktır.
    (M.Akif ERSOY)

Aktif Üye drunkard şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var drunkard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    31
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    50
    @pinar
    Büyük Şehirler dışındaki çoğu yerde kaynak sıkıntısı var. Şuan itibari ile kitap hakkında araştırmalarım bitti. Yarın hayırlısıyla kitaplarımı sipariş ediyorum. Artık herşeyin hayırlısı olsun arkadaşlar. Herkese teşekkürler. İyi çalışmalar...

@tencerelog
    Orda benim istediğim sadece Tasarı ve iremin sadece 15 fasikül denemesi var. Daha bir sürü dgs yayını var, ama işe yarar bişi yok

Downloads
    2
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    19
    [QUOTE=drunkard;610357]@pinar
    Büyük Şehirler dışındaki çoğu yerde kaynak sıkıntısı var. Şuan itibari ile kitap hakkında araştırmalarım bitti. Yarın hayırlısıyla kitaplarımı sipariş ediyorum. Artık herşeyin hayırlısı olsun arkadaşlar. Herkese teşekkürler. İyi çalışmalar...
    evet haklısın bende en yakın zamanda eksıklerımı tamamlayınca sıparişe başlarım sanada teşekkurler iyi calışmalar

akademik tencere tencerelog seçkin bir yolda olduğunu belli tencerelog seçkin bir yolda olduğunu belli tencerelog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    32
    Uploads
    1
    İtibar Gücü
    22
    yaprak testleride var iremin.bugün aldım..güvenderin yayını hiçbiryerde yok.neyse sende bulursan güzel bir kaynak haber et buradan
    Bir baksana gökler uyanık yer uyanıktır.
    Dünya uyanıkken uyumak maskaralıktır.
    (M.Akif ERSOY)

Aktif Üye rutkay1903 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    20
    bugün yediiklimin 2009 şubat basımı kitabını aldım yorumları okudum bir kaç arkadaş kolay olduğunu söylüyo öyleyse benim açımdan daha iyi maksat pratik yapmak şimdilik...
    bide bu intibak yayınlarından çok bahsediliyo forumda ama nereye sorduysam intibak yayınlarının adını bile bilmiyor... Ankara dedim başkent dedim kolayca bulurum dedim ama yok öyle olmuyo ( :
    sanal...

Üye kaanali şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    36
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    47
    arkadaşlar ben dgsye hazırlanan biri olarak matemetikte dgs yayını çözmüyorum.öss 1. bölm en iyisi.çünkü dgs yayını fazla olmadığından bu kaynaklara gösterilen özen çok az. bu kadar mı yanlış soru olur.tavsiyem tümay mat.1 ama derseniz ki kolay soru olsun tavsiem yediiklim.basit sorular var...

Üye blackjacke şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    21
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    19
    Benim tavsiyem ALES kitaplarından da çalışın ve çözün.Ben öyle yapıyorum. ALES daha zor olur diye de düşünmeyim mantık olarak hemen hemen aynı.

Konu Kapatılmıştır