![]() |
||
|
|
#1471 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 14-04-08
İtibar Gücü: 10
![]() |
SLM
2009 dgs sınavına hazırlanmaya başlayacağım. ve ilk girişim olacak. yorumlardan anladığım kadarıyla güvender yayınları güzel gözüküyor. Bu kitabın 2008 baskısı varmı aceba veya basılacakmı? yoksa 2007 baskısını alıp çalışmaya başlasammı? saygılar... |
|
|
|
|
|
#1472 | |
|
delüsünün delüsü..
Giriş Tarihi: 02-11-07
Blog Başlıkları: 2
İtibar Gücü: 19
![]() ![]() |
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
|
#1473 |
|
Aktif Üye+
Giriş Tarihi: 03-12-07
İtibar Gücü: 16
![]() ![]() |
güvender ales 10 fasikül deneme iyi demişlerdi . ya ales lisansüstü sınav değil mi dgs ile soruları uyuştuğu için mi tavsiye ediliyor merak ettim
|
|
|
#1474 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 02-07-07
İtibar Gücü: 0
![]() |
kardesım güvender ıyı de ne bıleyım bazen kıcık sorular oluyor
|
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#1475 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 27-09-07
![]() |
Guvender dgs icin zorlayıcı bir kitap tasarıyı herkes cok tutmus ama o kitabin o yazılarını gorunce kendimden geciyorum alese gelnice dgs alesin kücük kardesi gibi ales daha zorlayıcı fakat mantik soruları aynı hatta cok gu dgs kitabı acik kalan mantik sorularını ales testelrinden kapıyor;arkadaslar soru kitabı alırken biraz dikkatli olun;cunku adamalr alesin veles sorularını dgs sorusu diye yutturuyor;cozemeyince morali bozuluyor adamın;durumu kotu olan icin birsey tavsiye etmiycem fakat bilgisayar muhendisligi gibi dereceli bolumler icin cailsanlar irem sorularını ve maximumu gurubun sorularını cozsunler ;umasrım hepizim icin gusel bir sene olur herekse basalrilar.
|
|
|
|
|
|
#1476 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 25-06-06
![]() |
tasarı tavsiye ederim
arkadaşlar bende tasarının soru bankası ve konu anlatımı var ayrıca selim kitapevinin tamammı çözümlü soru bankası var ama tavsiye etmem irem yayıncılık serdar altun 12 denemesi var .
bu serdar altunu bi ark vermişti ama arkadaki cvp anahtarlarını yırtmış o yüzden bir işime yaramıyor bu kitabın aynısından bulup cvp anahtarını fotokopi çekmem lazım bende herkes gibi gvender ve tasarıyı tavsiye ederim. |
|
|
|
|
|
#1477 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 24-02-06
İtibar Gücü: 41
![]() |
yediiklim ales konu anlatımlı yada yediiklim ales soru bankası çözenler fikirlerinin benle paylaşabilir mi ? nasıl bi kitap, hatalı mı ,basit mi soru kalitesi nasıldır? şimdiden teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#1478 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 25-04-07
İtibar Gücü: 24
![]() |
ya arkadaşlar irem soru bankasını çözenler neler düşünüyo? Ben kitabı bitirmek üzereyim ama geometri sorularına acaib kıl oldum moralimi bozdu.. Gereginden fazla kasıntı sorularmı var geometride yoksa banamı öyle geliyo ne iştir anlamadım.. iremden önce tasarı soru bakasını bitirdim baskı-görüntü dışında içerik gayet güzeldi, herkes tavsiye ediyo zaten ama bende ediym dedim
![]() |
|
|
|
|
|
#1479 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 04-08-06
İtibar Gücü: 35
![]() |
arkadaşlar intibak yayınlarının 2009 soru bankasını alan var mı ben almayı düşünüyorum yorumlarınızı yazarsanız sevinirim..
|
|
|
|
#1480 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 28-07-08
Blog Başlıkları: 1
İtibar Gücü: 6
![]() |
Evet kardeş ales'teki sorularla aynı sonbahar da yapılan ales soruları ile 2008 dgs arasında hiç bir fark yok ..ales yayınları bul ve çalış derim.:
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|