kesinlikle onu seç derdim eger seviyosan çizimi off ki ne off keşke inşaat bölümündende geçiş olsa mimarlığa
kesinlikle onu seç derdim eger seviyosan çizimi off ki ne off keşke inşaat bölümündende geçiş olsa mimarlığa
Hergün güneş doğar yeter ki açık olsun perdeler..
arkadşım şimdi ben sözelciydim sen gibi say değildim ama inşaat okudum inşaat sektörü bitmez hayatta ve iyi bir sektördür iş bulursun şuaralar sıkıntıda gerçişimdi o yazdığın sıralamada bana göre bilgisayar 1, inşaat 2. bunlar iyi bölümler bence ama bilgisayar okursan dgs yaparken neden bu bölümü okudum diyebilirsin çünkü puanları çok yüksek bizim bölümde yüksek ama çok okulda inş müh. bölümü var yani o açıdan iyi. bi de bilgisayarcılar kadar olmasa da dgs ye gene çalışman lazım girmek kolay değil neyse bi de bi tavsiye bilgisayar yazarken ereğli myo yazma,inşaat yazarken ereğli myo yaz ben ereğli myo inşaat mezunuyum inşaat okumak için süper bi okul
![]()
herkese çok teşekür ediyorum yazdıklarınızdan dolayı tercihimi belirledim bilg. programcılığı)
Merhaba arkadaşlar ben bu sene mezun oluyorum Allah izin verirse meslek lisesi bilişim teknolojileri bölümünü okuyorum... 2 yıllık bilgisayar programcılığına sınavsız geçiş yapacam... İlk tercihimi Adana Çukurova üniv yapmayı düşünüyorum... Sizce nasıl bir tercih? Daha önce okuyan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirlermi? eğitimi nasıl mesela?
bence bilgisayar derim evet gecis biraz zor ama yaparsin calistiktan sonra ben pc prog okudum dikey geciste yaptim skr bence genis bir calisma alani var kendni gelistirirsen 2 yilliktan sonra bile cok guzel is bulabilirsin..basarilar![]()
...''Denizde olmasina ragmen yanarak batan cok gemi vardir''...
bencede mimarlık![]()
çanakkale onsekizmart üniversitesi işletme 2008
bence makine seç mühendisliğe geçişte diğer bölümlere göre kontenjan daha yüksek olmadı öğretmenlik yazarsın..
>>>>2010 MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ<<<<<
Valla bence kendine çok çok çok güveniyosan end. elektronik,end. otomasyon veya bilg. programcılığına geç.Elektronik ve bilgisayar müh. puanları çok uçuk.Bunu bile bile bu bölümleri yazıp ilerde dgs yi kazanamassan çok pişman olursun.Ben 2008 erciyes üniversitesi end.elektronik bölümü 1. siyim.Aobp 80.Geçen dershanede deneme de 77.5 mat netim vardı.Yani her şeyim olabileceğinin en iyisi diyebilirim.Ama sınavı kazanacağına inanıyomusun desen hiç birşey söyleyemem.Çünkü elekt.ve bilg. olarak en iyisini yapmak zorundayız.Sınavda ne olacağı belli olmaz.Hemen hemen matı fullemek zorundayız.Bence bunları göz önüne alarak tercih yap.Bende keşke makina,inşaat veya gıda ya gitseydim diorum.Şu an hangi üniye gitsem hesabı yapıyo olurdum.Yeterki kazansam hesabı değil...
2010 HEDEF İTÜ TELEKOMÜNİKASYON MÜHENDİSLİĞİ
![]() |
|
||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|