www.pctk.com.tr
+ Konu Cevaplama Paneli
2. Sayfa - Toplam 6 Sayfa var
BirinciBirinci 1 2 3 4 5 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 11 ile 20 ve 59

Konu: 2 yıllık hangi bölümü seçmeliyim,kararsızım

Aktif Üye romulus18 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var romulus18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    47
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    19
    kesinlikle onu seç derdim eger seviyosan çizimi off ki ne off keşke inşaat bölümündende geçiş olsa mimarlığa
    Hergün güneş doğar yeter ki açık olsun perdeler..

Üye orbay şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var orbay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    37
    arkadşım şimdi ben sözelciydim sen gibi say değildim ama inşaat okudum inşaat sektörü bitmez hayatta ve iyi bir sektördür iş bulursun şuaralar sıkıntıda gerçi şimdi o yazdığın sıralamada bana göre bilgisayar 1, inşaat 2. bunlar iyi bölümler bence ama bilgisayar okursan dgs yaparken neden bu bölümü okudum diyebilirsin çünkü puanları çok yüksek bizim bölümde yüksek ama çok okulda inş müh. bölümü var yani o açıdan iyi. bi de bilgisayarcılar kadar olmasa da dgs ye gene çalışman lazım girmek kolay değil neyse bi de bi tavsiye bilgisayar yazarken ereğli myo yazma,inşaat yazarken ereğli myo yaz ben ereğli myo inşaat mezunuyum inşaat okumak için süper bi okul

Üye serkan34 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var serkan34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    16
    herkese çok teşekür ediyorum yazdıklarınızdan dolayı tercihimi belirledim bilg. programcılığı )

Üye || KiTa || şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var || KiTa || - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    16
    Merhaba arkadaşlar ben bu sene mezun oluyorum Allah izin verirse meslek lisesi bilişim teknolojileri bölümünü okuyorum... 2 yıllık bilgisayar programcılığına sınavsız geçiş yapacam... İlk tercihimi Adana Çukurova üniv yapmayı düşünüyorum... Sizce nasıl bir tercih? Daha önce okuyan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirlermi? eğitimi nasıl mesela?

Dürr-i Yektam nuurum seçkin bir yolda olduğunu belli nuurum seçkin bir yolda olduğunu belli nuurum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    4
    İtibar Gücü
    27
    bence bilgisayar derim evet gecis biraz zor ama yaparsin calistiktan sonra ben pc prog okudum dikey geciste yaptim skr bence genis bir calisma alani var kendni gelistirirsen 2 yilliktan sonra bile cok guzel is bulabilirsin..basarilar
    ...''Denizde olmasina ragmen yanarak batan cok gemi vardir''...

Aktif Üye hayatben şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var hayatben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    37
    bencede mimarlık
    çanakkale onsekizmart üniversitesi işletme 2008

Üye || KiTa || şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var || KiTa || - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    16
    Alıntı nuurum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence bilgisayar derim evet gecis biraz zor ama yaparsin calistiktan sonra ben pc prog okudum dikey geciste yaptim skr bence genis bir calisma alani var kendni gelistirirsen 2 yilliktan sonra bile cok guzel is bulabilirsin..basarilar
    Tşkler açıklamaların için...
    Sen hangi myo mezunusun ve nereye dikey geçiş yaptın?

Aktif Üye yagmur_087 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var yagmur_087 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    19
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    23
    bence makine seç mühendisliğe geçişte diğer bölümlere göre kontenjan daha yüksek olmadı öğretmenlik yazarsın..
    >>>>2010 MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ<<<<<

Dürr-i Yektam nuurum seçkin bir yolda olduğunu belli nuurum seçkin bir yolda olduğunu belli nuurum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    4
    İtibar Gücü
    27
    Alıntı || KiTa || Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tşkler açıklamaların için...
    Sen hangi myo mezunusun ve nereye dikey geçiş yaptın?
    ne demekisparta uluborlu myodan marmaraya gecis yptim
    ...''Denizde olmasina ragmen yanarak batan cok gemi vardir''...

Aktif Üye emreakdmr şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var emreakdmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    28
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    41
    Valla bence kendine çok çok çok güveniyosan end. elektronik,end. otomasyon veya bilg. programcılığına geç.Elektronik ve bilgisayar müh. puanları çok uçuk.Bunu bile bile bu bölümleri yazıp ilerde dgs yi kazanamassan çok pişman olursun.Ben 2008 erciyes üniversitesi end.elektronik bölümü 1. siyim.Aobp 80.Geçen dershanede deneme de 77.5 mat netim vardı.Yani her şeyim olabileceğinin en iyisi diyebilirim.Ama sınavı kazanacağına inanıyomusun desen hiç birşey söyleyemem.Çünkü elekt.ve bilg. olarak en iyisini yapmak zorundayız.Sınavda ne olacağı belli olmaz.Hemen hemen matı fullemek zorundayız.Bence bunları göz önüne alarak tercih yap.Bende keşke makina,inşaat veya gıda ya gitseydim diorum.Şu an hangi üniye gitsem hesabı yapıyo olurdum.Yeterki kazansam hesabı değil...
    2010 HEDEF İTÜ TELEKOMÜNİKASYON MÜHENDİSLİĞİ

+ Konu Cevaplama Paneli