www.pctk.com.tr
+ Konu Cevaplama Paneli
3. Sayfa - Toplam 7 Sayfa var
BirinciBirinci 1 2 3 4 5 6 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 21 ile 30 ve 69

Konu: AOBP Hakkında Bir Soru

Üye ROBERT12 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var ROBERT12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    19
    ben geçen sene yaz okuluna kaldım ..arkadaşın m.notu 2.85 benim 2.50 ama aöbp notları aynı geldi..bu durum nasıl oluyor ve 2009 dgs de bu durum değişecekmi..aöbp 70,342 idi

Aktif Üye mert_ol şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    27
    Alıntı ROBERT12 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben geçen sene yaz okuluna kaldım ..arkadaşın m.notu 2.85 benim 2.50 ama aöbp notları aynı geldi..bu durum nasıl oluyor ve 2009 dgs de bu durum değişecekmi..aöbp 70,342 idi
    buna yakın bi durumla karşı karşıyayım ben de ve merak ediyorum. yani bölüm ortalaması civarındayım ben de yaz okuluna kalmıştım. ama bence okuldan gelenden önce yaptığımız netler çok daha önemli .

Üye erlik şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    41
    Alıntı ROBERT12 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emin olmamakla beraber
    eğer sen yaz okuluna gidip notlarını yükseltmişsen aöbp puanın biraz artar eğer o yaz okuluna gidip o notlarını artırdıysa senin aöbp puanın biraz düşer...
    yalnız puan düşmesi o kadar farklı olmayacaktır.Fazla değişme olmaz yani

Üye ROBERT12 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var ROBERT12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    19
    Alıntı erlik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emin olmamakla beraber
    eğer sen yaz okuluna gidip notlarını yükseltmişsen aöbp puanın biraz artar eğer o yaz okuluna gidip o notlarını artırdıysa senin aöbp puanın biraz düşer...
    yalnız puan düşmesi o kadar farklı olmayacaktır.Fazla değişme olmaz yani
    ya bende tam bilmiyorum ama duyduğuma göre yaz okuluna kalanların notlarını ösym ye 2.00 olarak iletyiyorlarmış...

Üye mzsn şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0
    ben 2005 girişliyim üniversitede 23 ders yüzünden bu sene mezun olacağım mezun olduğumda en düşük 2.70 civarında bir ortalama gelir. 1.sorum acaba benim a.o.d.p puanı ne kadar gelebilir

Yönetici freundx isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır. freundx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    23
    Uploads
    5
    Blog Girişleri
    3
    İtibar Gücü
    88
    Alıntı mzsn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben 2005 girişliyim üniversitede 23 ders yüzünden bu sene mezun olacağım mezun olduğumda en düşük 2.70 civarında bir ortalama gelir. 1.sorum acaba benim a.o.d.p puanı ne kadar gelebilir

bunu söyleyebilmek için geleceği görmek gerekir. Bu sizin not ortalamanızla ne kadar alakalı ise sıbıftaki diğer arkadaşların not ortalaması sınıfın not ortalaması ve mezun olan kişi sayısı ile bire bir etkili şeyler. Yani sizin notunuza bakıp bunu söylemek pek iyi bişi olmaz.

7. 11-01-09 22:39

Üye

Sebep
    cevap verild.

Üye mzsn şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0
    2005 te başladığım sınıfla beraber mi hesaplanıyo bu puan yoksa bu sene mezun olucak sınıflamı hesaplanıyo

.::Schülerin::. Lonicera yakında ünlü olacak Lonicera yakında ünlü olacak Lonicera yakında ünlü olacak Lonicera yakında ünlü olacak Lonicera yakında ünlü olacak Lonicera yakında ünlü olacak Lonicera yakında ünlü olacak Lonicera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    65
    Alıntı mzsn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2005 te başladığım sınıfla beraber mi hesaplanıyo bu puan yoksa bu sene mezun olucak sınıflamı hesaplanıyo
    2005'te başladığınız sınıfla beraber hesaplanıyor puanınız
    "Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır."

Mustafa Kemal ATATURK

Üye erlik şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    41
    şu tanımı iyice açıklamak lazım
    a.ö.b.p puanı sınıfa göre değil o bölüme göre hesaplanmakta.Ancak sınıf birincileri ayrı ayrı 80 puan almakta.(Bölümden kasıt örgün öğretim ve 2. öğretim)

Aktif Üye ertacc şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var ertacc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    53
    arkadaşlar aöbp yi öğrenci işlerimi hesaplar yoksa öğrenci işleri daire başkanlığımı? benim dilekçe vermem gerekiyorda.
    gittiğim yerden gelen adam gideceğim yere gidiyordu...

+ Konu Cevaplama Paneli