ben geçen sene yaz okuluna kaldım ..arkadaşın m.notu 2.85 benim 2.50 ama aöbp notları aynı geldi..bu durum nasıl oluyor ve 2009 dgs de bu durum değişecekmi..aöbp 70,342 idi
ben geçen sene yaz okuluna kaldım ..arkadaşın m.notu 2.85 benim 2.50 ama aöbp notları aynı geldi..bu durum nasıl oluyor ve 2009 dgs de bu durum değişecekmi..aöbp 70,342 idi
ben 2005 girişliyim üniversitede 23 ders yüzünden bu sene mezun olacağım mezun olduğumda en düşük 2.70 civarında bir ortalama gelir. 1.sorum acaba benim a.o.d.p puanı ne kadar gelebilir
bunu söyleyebilmek için geleceği görmek gerekir. Bu sizin not ortalamanızla ne kadar alakalı ise sıbıftaki diğer arkadaşların not ortalaması sınıfın not ortalaması ve mezun olan kişi sayısı ile bire bir etkili şeyler. Yani sizin notunuza bakıp bunu söylemek pek iyi bişi olmaz.
Üye
2005 te başladığım sınıfla beraber mi hesaplanıyo bu puan yoksa bu sene mezun olucak sınıflamı hesaplanıyo
şu tanımı iyice açıklamak lazım
a.ö.b.p puanı sınıfa göre değil o bölüme göre hesaplanmakta.Ancak sınıf birincileri ayrı ayrı 80 puan almakta.(Bölümden kasıt örgün öğretim ve 2. öğretim)
arkadaşlar aöbp yi öğrenci işlerimi hesaplar yoksa öğrenci işleri daire başkanlığımı? benim dilekçe vermem gerekiyorda.
gittiğim yerden gelen adam gideceğim yere gidiyordu...
![]() |
|
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||
|
|
|