www.pctk.com.tr
1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var 1 2 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 20

Konu: İntibak yılında olan arkadaşlar 3.sınıftan dersi muaf olan varmı ?

Aktif Üye pcchat şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var pcchat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    19
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    75

İntibak yılında olan arkadaşlar 3.sınıftan dersi muaf olan varmı ?

Merhaba arkadaşlar Kurul kararı sonrası 3.sınıf derslerinden muaf olanımız varmı ? Bizim kurul 3.sınıftan 2 tane dersimizide muaf saymış ama sistemde o dersler gözükmüyor.Bilgi İşlem Daire Başkanlığına sordum, intibak yılını başarıyla tamamlarsan o 2 dersten muaf olursun dedi.Bir yanlışlık olmasın.Benim bildiğime göre 3. ve 4. sınıf derslerinden muaf olamıyorduk.Bir yanlışlık varsa intibak yılını geçtikten sonra o derslerden muaf olmak istemem.

Yorumlarınızı bekliyorum.

.::Schülerin::. Lonicera yakında ünlü olacak Lonicera yakında ünlü olacak Lonicera yakında ünlü olacak Lonicera yakında ünlü olacak Lonicera yakında ünlü olacak Lonicera yakında ünlü olacak Lonicera yakında ünlü olacak Lonicera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    72
    Benim değil ama arkadaşlarımın 3. sınıftan bazı dersleri muaf sayıldı.Ders içerikleri tuttuktan sonra 3. veya 4. sınıftaki derslerden de muaf olabilirsiniz.
    "Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır."

Mustafa Kemal ATATURK

umutlarımızda olmasaydı.. AlexFB seçkin bir yolda olduğunu belli AlexFB seçkin bir yolda olduğunu belli AlexFB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    20
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    32
    bizim okulda da sadece 1+2. sınıfa ait dersler değerlendirildi ve muaf olduğumuz dersler bildirildi.Üçüncü sınıf dersleri için denilense seneye tekrar kurul toplandığında 3.sınıf derslerinizdende ders içeriklerine uyandan muaf olacaksınız eğer olmazsanız dilekçeyle başvurun,kurul değerlendirsin denildi.

Dürr-i Yektam nuurum seçkin bir yolda olduğunu belli nuurum seçkin bir yolda olduğunu belli nuurum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    4
    İtibar Gücü
    32
    beni 3.siniftan muaf etmediler ama ders icerileri tutmasi lazim cunku 3.siniftaki bazi dersleri myoda baya bir ayrintili gormustuk mesla aglar isletim sistemi gibi ama sadece 1 ve 2 den muaf ettiler ve baska muafiyet yapmayacaklrini soylediler
    ...''Denizde olmasina ragmen yanarak batan cok gemi vardir''...

Aktif Üye egeli şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var egeli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    67
    Benim hem 3. hemde 4. sınıftan derslerimin bazıları muaf bu ders içerikleriyle alakalı bir durum özellikle tarih türkçe ve seçmeliler muaf oldu.

Expressionist Suspiria seçkin bir yolda olduğunu belli Suspiria seçkin bir yolda olduğunu belli Suspiria seçkin bir yolda olduğunu belli Suspiria seçkin bir yolda olduğunu belli Suspiria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    32
    bnm 3. ve 4.sınıftan toplam 3 dersim muaf üniversiteye ve fakülteye göre değişiyor muaf dersler.
    2008 DGS FATİHİ
    YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ
    PUAN = 296.587 BAŞARI SIRASI = 11

Üye pusu34 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0
    merhaba benim sorum şu: 3. yarıyıl intibak okudum ve 2 dersten kaldım sonucunda ortalamam da 1.7 ben şimdi 2.dönemde okulda devam edebilecekmiyim yoksa atılırmıyım.bu konuyu bilen arkadaslar cevap bekliyorum.şimdiden teşekkurler. intibakçıların sorunları asla bitmez.

Üye evrenkentl şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var evrenkentl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    62
    bnde intibakçıym 3ve 4.sınıfda muaf olduğum dersler var

.::Schülerin::. Lonicera yakında ünlü olacak Lonicera yakında ünlü olacak Lonicera yakında ünlü olacak Lonicera yakında ünlü olacak Lonicera yakında ünlü olacak Lonicera yakında ünlü olacak Lonicera yakında ünlü olacak Lonicera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    72
    Alıntı pusu34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba benim sorum şu: 3. yarıyıl intibak okudum ve 2 dersten kaldım sonucunda ortalamam da 1.7 ben şimdi 2.dönemde okulda devam edebilecekmiyim yoksa atılırmıyım.bu konuyu bilen arkadaslar cevap bekliyorum.şimdiden teşekkurler. intibakçıların sorunları asla bitmez.
    Bizim üniversite en az 2 ders ve 2.0 ortalamayı tutturmak gerekiyor intibaktan geçebilmek için eğer sizin okulunuzun intibak programında ortalama ile ilgili birşey belirtilmediyse bir üst sınıfa geçmeniz gerekiyor.
    "Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır."

Mustafa Kemal ATATURK

Aktif Üye pcchat şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var pcchat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    19
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    75
    Tamam öyleyse muaf olunuyorsa sorun yok olurmu olur dedim belki buradaki kurul hocaları yanlışlık yapmışlar ileride sıkıntı çıkmasın diye araştırayım dedim.

zaten şimdi otomasyonda görünmüyor intibak yılını atlatınca o derslerden muaf olacağım Kurul kararında 3.sınıfdan 2 tane dersimin muaf olduğunu gördüm