|
|||||||
| DGS Hakkında Tartışmalar DGS hakkında olumlu / olumsuz görüşler, dgs sistemi hakkında tartışmalar, olması gerekenler, olmaması gerenleri burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#11 | |
|
Aktif Üye+
Giriş Tarihi: 14-02-07
Downloads: 8
Uploads: 0
İtibar Gücü: 36 ![]() ![]() |
Alıntı:
nasıl bir düzenleme yapılacak ??? ve staj süresi ne kadar olacak ??? açık açık uygulama nasıl olacak bilgi verirseniz sevinirim... |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
++ flashERco ++
Giriş Tarihi: 15-08-07
Downloads: 23
İtibar Gücü: 28 ![]() |
Evet arkadaşlar staj yapmayana diploma verilmez.Arkadaşımdan biliyorum 2 ay gecikmeli aldı diplomasını.Yönetmelik böyle, her üniversitede farklı değil bu.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Aktif Üye++
Giriş Tarihi: 24-11-07
Downloads: 20
İtibar Gücü: 26 ![]() ![]() |
Arkadaşlar sistem süper olacak bence.. Öncedn zatn staj tamamıyle kagıt uzerınde kalıyordu öğrencılerın yarısından cocugu da naylon dediğmz stajı yapıyordu.
Şimdi düzenlen sistem almanyadakı gıbı sanayı veya küçk işletmelerle anlaşmalı olark devam edecek .Öğrenci hem okyack hemde yaz tatılınde bir firma da (zorunlu ,ssk lı ve maaş lı )çalışasark bişeyler öğrenmiş olack. Zatn buyk fırmalar MAN olsn Ford olsn yetişmiş elemanın olmadığnı söylüyr ve bunn ıcınde lıselerde bölüm ya da kendı eğitim merkezlerini açıyolardı. Eğer ki sistm yerıne oturursa sanrım myo ların önemi çok artacak sanayıdekı yetişmiş eleman buralardn karşılanması ve bir nevi de iş garantısı olabıleck konuma gelır . Ama unutmadn şunu da söylemek lazım zırt bırt her Allahın dağına da MYO açılırsa bir yandan geçerliliği olmayn birçok bölüm türemeye devam eders hiçbir değişiklik olmaz.Sadece büyük sanayilerin olduğu şehirlerdli MYO lar öenmli konuma gelir ,gerisi yine işsizler havuzuna balık yetiştirir. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 13-09-08
Downloads: 1
İtibar Gücü: 12 ![]() |
inşallah bana etki etmez benim bu sene bitiyor okul
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 19-07-07
Downloads: 0
İtibar Gücü: 29 ![]() |
[B]Meslek Yüksekokulları birleştirilerek " Tekniker Fakülteleri " kurulmalıdır.
Bu mesaj en son " 04-01-09 " tarihinde saat 16:42 itibariyle Lonicera tarafından düzenlenmiştir... Neden: Site reklamı yapmak forum kurallarına aykırıdır. |
|
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|