Evet arkadaşlar staj yapmayana diploma verilmez.Arkadaşımdan biliyorum 2 ay gecikmeli aldı diplomasını.Yönetmelik böyle, her üniversitede farklı değil bu.
2008 DGS --> HEDEF : Bilgisayar Öğretmenliğiydi ama malesef olmadı
2009 DGS --> HEDEF : yine Bilgisayar Öğretmenliği
Arkadaşlar sistem süper olacak bence.. Öncedn zatn staj tamamıyle kagıt uzerınde kalıyordu öğrencılerın yarısından cocugu da naylon dediğmz stajı yapıyordu.
Şimdi düzenlen sistem almanyadakı gıbı sanayı veya küçk işletmelerle anlaşmalı olark devam edecek .Öğrenci hem okyack hemde yaz tatılınde bir firma da (zorunlu ,ssk lı ve maaş lı )çalışasark bişeyler öğrenmiş olack.
Zatn buyk fırmalar MAN olsn Ford olsn yetişmiş elemanın olmadığnı söylüyr ve bunn ıcınde lıselerde bölüm ya da kendı eğitim merkezlerini açıyolardı.
Eğer ki sistm yerıne oturursa sanrım myo ların önemi çok artacak sanayıdekı yetişmiş eleman buralardn karşılanması ve bir nevi de iş garantısı olabıleck konuma gelır .
Ama unutmadn şunu da söylemek lazım zırt bırt her Allahın dağına da MYO açılırsa bir yandan geçerliliği olmayn birçok bölüm türemeye devam eders hiçbir değişiklik olmaz.Sadece büyük sanayilerin olduğu şehirlerdli MYO lar öenmli konuma gelir ,gerisi yine işsizler havuzuna balık yetiştirir.
2009
Matematik Doğru: 77
Matematik Yanlış: 3
Türkçe Doğru: 70
Türkçe Yanlış: 10
AÖBP SAY: 73,098
DGS Başarı Sırası: 590
DGS SAY: 280.304
ONDOKUZ MAYIS ÜNİ
ELEKTRIK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ
inşallah bana etki etmez benim bu sene bitiyor okul![]()
İçin temiz olmadıktan sonra
Hacı hoca olmuşsun, kaç para!
Hırka, tespih, post, seccade güzel;
ama tanrı kanar mı bunlara?
[B]Meslek Yüksekokulları birleştirilerek " Tekniker Fakülteleri " kurulmalıdır.
Konu Lonicera tarafından (04-01-09 Saat 17:42 ) değiştirilmiştir. Sebep: Site reklamı yapmak forum kurallarına aykırıdır.
![]() |
|
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||
|
|
|