www.pctk.com.tr
+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 3 Sayfa var
1 2 3 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 27

Konu: Dikkati Güçlendirme ?

Aktif Üye drunkard şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var drunkard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    31
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    50

Exclamation Dikkati Güçlendirme ?

Merhaba Arkadaşlar,
    Dikkat eksikliği veya bildiğin soruda dahi fazla oyalanma sorunu yaşıyan arkadaşlar var mı ? Bunun için Dikkati güçlendirme Seti diye birşey çıkmış, fiyatı biraz tuzlu geldide acaba alıpta memnun kalan ya da herhangi tavsiyesi olan varmı ? Teşekkürler.

Üye b_ü_ş_r_a şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var b_ü_ş_r_a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    25
    aynı sorun bende de varr yaaa offf en kıytırık sorularda bile "aman yanlıs yapmıyım" die zaman harcıyorum bu da bana dezavantaj olarak dönüo tabii...

Aktif Üye Musteg şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    4
    İtibar Gücü
    21
    ya böyle setlerin yarar sagladıgını sanmıyorum.

SABIRRRRR kacamak006 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var kacamak006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    40
    etkili olabilir bence ama sistemli çalışırsak , göz kaslarını güçlendirirsek dikkat de tam olur soruları hızlıda yaparız süre miz de artmış olur...
    Yeşillerden, çiçeklerden meydana gelen bahçe geçici, fakat akıllardan meydana gelen gül bahçesi hep yeşil ve güzeldir..

Aktif Üye arlanmazz şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var arlanmazz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    19
    bu tarz sistemler var ve gerçek arkadaşlar... benim bildiğim mega hafıza setleri
    Konu Palindrom tarafından (09-12-09 Saat 00:17 ) değiştirilmiştir. Sebep: bold
    Başkasının Sırtından Kazanan Bir AsaLak NasıL Bir Lağım Faresinden Üstün OLabilir ki?

Biri PisLiğin İçinde, Biri PisLikten Beter; Birinin Hayatı PisLik, Biri Hayat Diye PisLiği Seçer...

İSTİSNAA elifyasin şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var elifyasin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    38
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    45
    arkadaşım bu tarz setlerle zaman harcayacağına bence soru çözerek pratik yapmalısın. net sayın ne kadar artarsa kendine güvenin ve dikkatin de bununla doğru orantılı olarak iyi duruma gelecektir.
    şöyle bir yöntem önerebilirim: dikkat etmediğin yanlış yaptığın noktaları bir kenara not alarak soru çözmeden önce ya da çözme esnasında arada bu listeye göz gezdirebilirsin. bu benim düşüncem gerçi yine de sen bilirsin...
    ......SiLeMiYoSaN......KaRaLaYaCaKsIn.........

Aktif Üye Söz Yitimi şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var Söz Yitimi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    4
    İtibar Gücü
    30
    Ben dahil birçok kişide bu problem oluyor. Bu tarz setlere güvenmek bence kişinin özgüvenine zarar verir. Programlı ve isabetli soru çözümü belli bir zaman sonra bu sıkıntıyı giderir.
    Tadımlık sevdalar vardı, doyunulası acılar..

8. 31-12-08 01:33

Aktif Üye

Sebep
    gereksizmiş

Aktif Üye+++ kararsızz seçkin bir yolda olduğunu belli kararsızz seçkin bir yolda olduğunu belli kararsızz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    36
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    36
    benimde sözelde aynı sorunum oluyor.test çözerken okuduğum şeyi hayal ederek rahtatlıkla yapıyorum ve doğru yapıyorum ama deneme yaptığım zaman yada girdiğim denemelerde o parçaya konsantre olamıyorum,kaç kez okumak zorunda kalıyorum.sanırım benim sorunum heyecan

Üye dpu_lu şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var dpu_lu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    48
    Uploads
    5
    İtibar Gücü
    21
    bence bu sorun psikolojik ancak bunun için yardım almaya gerek olmadığını düşünüyorum. sınavda 10 geçişten 7 sinde dikkatin bozulması ve kolayca çözdüğün soruda bir çeldiriciye kanıp yanlış yaptığını düşünürek tekrar kontrol etmek istemek; sınav heyecanı budur arkadaşlar. ben bu sorunu liseden mezun olduğumda girdiğim ilk öss sınavında yaşamıştım. hatta daha fazlasıydı benimki soruları okuyamıyordum bazen özellikle bir önceki sorunun çözümü basit gelmişse. bundan kurtulmanın "yani sınav stresinden" tek bir yolu var. konulara tam olarak hakim olmak. bunu deneyin gerçekten işe yarıyor. konuya tam hakim olduğunuzda (konu ile ilgili tüm çözüm tekniklerini öğrenmek ve içinizi rahat ettirecekse abartı derecede pratik yapmak) bu stresin %50sini yenersiniz.

diğer %50'de kendine değer vermekten geçiyor. bu konuda yapabileceğiniz şu bu sınavda mutlaka kazanacağıma şartlanmamak. çünkü şartlanmak insanda çok büyük stres yaratıyor "ya kazanamassam" korkusu "emeklerin boşa gitmesi" korkusu insanın dikkatini ve özgüvenini yıkan en büyük etken. sınava hazırlanırken şunu söyleyin kendinize ve inanın söylediklerinize "bu sefer olmazsa bir dahaki sınava yeterli bir alt yapım olacak, alt yapım eksik kalsa bile bir dahaki sefere tamamlamam gerekn daha az eksiğim olacak ve bir dahaki sefer en güçlü adaylardan biri olacağım"

bu yöntemlerle sınav stresini zararsız ölçüye çekebilirsiniz ve yaşadığınız sorunları ortadan kaldırabilirsiniz. tecrübe ile sabittir tavsiye ederim.
    Kopan bir ipe sımsıkı bir düğüm atarsanız, ipin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan tek nokta yine o düğümdür...

Üye murata şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var murata - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    41
    bence daha fazla soru çözerek ve kitap okuyarak çözülebilir bu sorun....
    2009 DGS DE İLK YÜZDEYİM BUNA İNANDIM BUNU YAPACAĞIM

+ Konu Cevaplama Paneli

Paylaş