www.pctk.com.tr
+ Konu Cevaplama Paneli
2. Sayfa - Toplam 3 Sayfa var BirinciBirinci 1 2 3 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 11 ile 20 ve 27

Konu: Dikkati Güçlendirme ?

*Electrical Engineering* mehmet1905 seçkin bir yolda olduğunu belli mehmet1905 seçkin bir yolda olduğunu belli mehmet1905 seçkin bir yolda olduğunu belli mehmet1905 seçkin bir yolda olduğunu belli mehmet1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    55
    Uploads
    2
    Blog Girişleri
    8
    İtibar Gücü
    73
    arkadaşım benim nişanlım psikolojik danışmanlıkta okuyor ve bu yazıyı okurken yanımdaydı.sana cevabı ise.bunun diğerleri gibi normal sınav heyecanı olmadıgını söyledi.eger anlattıkları dogruysa(abartmıosa anlamında) kesinlikle bir uzmana danışmalı hatta anladıgım kadarıyla çok ciddi bir sorunu war gerçekten ilaç kullanması bile gerekebilir dedi.bu sorun sınava girecek birisi için gerçekten çok önemli ve bunun özgüvenle hiçbir ilgisi yok dedi.sana söylemek istedim.artık gerisi sana kalmış bişi.stresle başa çıkma yollarınıda öğrenirse faydasına olur dedi.nefes alma egrezsizleri falan varmış.bence yararlanabilirsin.

Elektrik Elektronik Mühendisliğine Adım...

Siteye Erişimi Yasaklanmıştır isaser şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    21
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0
    benimde tek problemim zamanlama.

zaman yetmiyor.

ne yapmalıyım bilmiyorum.

Üye kaya37 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var kaya37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    37
    benim kanımcada bu tarz setler iyi olmuyor,bende hızlı okuma programında çalıştım ama sadece okuman hızlanıyor ama sınavda istenen anlayarak ve mantıklı cevaplara gitmek yani anlayacağın hiç bi faydası yok...kendin soru çözerek geliştirebilirsin bu alışkanlığı...

Aktif Üye drunkard şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var drunkard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    31
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    56
    Herkese teşekkürler. Psikolojik bir danışmanla konuştum. Aşırı kaygı ve stresten dolayı konsantrasyon zorlugu çekiyomuşum. Daha rahat olmaya çalışıcaz artık buda herhalde fazla soru çözüp, özgüvenimizin yerine gelmesiyle olucak.
    Şuan irem yayınlarının, 2009 Basım Soru bankası, Konu Anlatımlı Kitabı ve 15 Deneme Fasikülünü almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar varsa, tavsiyelerini bekliyorum. büyük ihtimal ile Pazartesi günü alıcam.

Aktif Üye++ axiseytan1 seçkin bir yolda olduğunu belli axiseytan1 seçkin bir yolda olduğunu belli axiseytan1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    54
    arkadaşlar heyecan falan yokta sadece sınav esnasında özelliklede sözelde aklıma hayatla ilgili birşey geliyor ;

Bir yandan soruyu okuyorum
    Bir yandan birşeyler düşünüyorum

sürekli dikkatim başka yerlere gidebiliyor... :S

' Marmara Üniversitesi
    İktisadi ve idari bilimler fakültesi - EKONOMETRİ '

THE MECHANICAL ENGINEERIN Reşit Dere şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var Reşit Dere - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    145
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    39
    Alıntı drunkard Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese teşekkürler. Psikolojik bir danışmanla konuştum. Aşırı kaygı ve stresten dolayı konsantrasyon zorlugu çekiyomuşum. Daha rahat olmaya çalışıcaz artık buda herhalde fazla soru çözüp, özgüvenimizin yerine gelmesiyle olucak.
    Şuan irem yayınlarının, 2009 Basım Soru bankası, Konu Anlatımlı Kitabı ve 15 Deneme Fasikülünü almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar varsa, tavsiyelerini bekliyorum. büyük ihtimal ile Pazartesi günü alıcam.
    iremin 2009 denemeleri cıktımı...
    "Tanrı zar atmaz!"
    "Hayat her zaman bir birşey olmaktır, asla mevcut olmak değil."
    Albert Einstein
    Dahiler soruyu görmeden cevabı görürler.
    THE MECHANICAL ENGINEERING
    iyi ki bi Einstein nın resmini koyuk

Aktif Üye drunkard şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var drunkard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    31
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    56
    Alıntı axiseytan1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar heyecan falan yokta sadece sınav esnasında özelliklede sözelde aklıma hayatla ilgili birşey geliyor ;

Ben dahil çoğu kişide bu sorun vardır. Sınava girerken motivasyon çok önemli. Birazda dizginleri ele alırsan, sınavda gereksiz şeylere harcadıgın zaman azalıcaktır. Ama dikkat benim gibi dizginleri fazla çekme

@Raşit Dere
    2009 Denemeleri çıkmadı ama 2009 Soru bankası ve Konu anlatımlı kitabı çıktı.

Aktif Üye kobe3585 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var kobe3585 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    14
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    25
    çok sık kullanılan bir cümle ama yinede söylemek istiyorum sayısalda bol soru çözmek bu sorunu çözer sözeldede kitap okumak paragraf gibi uzun sorularda dikkati artttırmaya yardımcı oluyor ...en azından ben böyle yapıyorum sınavda işe yarayıp yaramadıgını göreceğimm...

akademik tencere tencerelog seçkin bir yolda olduğunu belli tencerelog seçkin bir yolda olduğunu belli tencerelog seçkin bir yolda olduğunu belli tencerelog seçkin bir yolda olduğunu belli tencerelog seçkin bir yolda olduğunu belli tencerelog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    37
    Uploads
    1
    İtibar Gücü
    33
    irem 2009 soru bankasını çözdüm.yaprak testi daha güzel geldi bana.tavsiye ederim..
    Bir baksana gökler uyanık yer uyanıktır.
    Dünya uyanıkken uyumak maskaralıktır.
    (M.Akif ERSOY)

Belki Bir Gün... euzi şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var euzi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    15
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    2
    İtibar Gücü
    47
    Alıntı axiseytan1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Aynı sorun bende de vardır. Soru çözerken özellikle sözelde dediğin gibi başka şeyler düşünüyordum.
    Şükür bu problemimi aştım.

11. 17-03-09 18:30

Üye

Sebep
    yasal olmayan link vermek

+ Konu Cevaplama Paneli

Paylaş