www.pctk.com.tr
+ Konu Cevaplama Paneli
3. Sayfa - Toplam 14 Sayfa var
BirinciBirinci 1 2 3 4 5 6 13 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 21 ile 30 ve 137

Konu: öğrenci pasoları

Aktif Üye astrax_35 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var astrax_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    47
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    62
    Ben anıttepe açıköğretim bürosunu aradım kartınız hazır gelip alabilrsiniz dediler...Kartı aldıktan sonra Ankarada ne gibi işlemler yapmam gerekecek??

Üye diplomat87 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var diplomat87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    20
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    40
    Alıntı astrax_35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben anıttepe açıköğretim bürosunu aradım kartınız hazır gelip alabilrsiniz dediler...Kartı aldıktan sonra Ankarada ne gibi işlemler yapmam gerekecek??
    kardeş bende aynı büroya kayıtlıyım sana verdikleri fotoğraflı belgede hangi tarih yazıyordu öğrenci kimlik kartı için bende 19 ocak-27 şubat yazıyor sende 5 ocak yazıyor heralde

Aktif Üye+ emreunal71 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var emreunal71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    21
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    1
    İtibar Gücü
    55
    ben daha mustafa kemal üniversitesindeki öğrenci pasomu bile alamadım...
    ATATÜRK ilköğretim okulu
    GAZİ lisesi
    MUSTAFA KEMAL üniversitesi

(GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK çocuğu)

Aktif Üye ayaz şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    44
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    69
    arkadaşlar bende aöf kayıt oldum.Fakat paso için bir başvuruda bulunmadım nasıl olacak bu paso işlemleri

Pardon krizdeyim YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    48
    Uploads
    17
    Blog Girişleri
    9
    İtibar Gücü
    140
    Alıntı ayaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bende aöf kayıt oldum.Fakat paso için bir başvuruda bulunmadım nasıl olacak bu paso işlemleri
    Kayıt yaptırdığınız aöf bürosuna başvuruyorsunuz,İstanbul'da iseniz bir fotoğraf ve 5 Lira gerekiyor.
    Sabretmek acıdır, meyvesi tatlı....

Aktif Üye ayaz şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    44
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    69
    Öğrenci kartını zaten aöf bürosundan verilecek değil mi?yoksa öğrenci kartı için de işlem mi yapılması gerekiyor.

Pardon krizdeyim YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    48
    Uploads
    17
    Blog Girişleri
    9
    İtibar Gücü
    140
    Alıntı ayaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öğrenci kartını zaten aöf bürosundan verilecek değil mi?yoksa öğrenci kartı için de işlem mi yapılması gerekiyor.
    Paso; belediyenin verdiği indirim kartı
    ama siz öğrenci kimlik belgesini diyorsanız onun için bir işlem yapılmayacak.

Aktif Üye cryson şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var cryson - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    49
    arkadaslar hazırlık sınıfında okuyanlar ıcın kımlık ve paso dagıtımı hangı tarıhler arasında yapılıyor??

Downloads
    48
    Uploads
    17
    Blog Girişleri
    9
    İtibar Gücü
    140
    Alıntı cryson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar hazırlık sınıfında okuyanlar ıcın kımlık ve paso dagıtımı hangı tarıhler arasında yapılıyor??
    19 ocak-27 şubat tarihleri arasında.

Aktif Üye kadirbey şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    54
    arkadaşlar ben ilk kayıt olmaya gittiğimde pasoya başvurmamıştım şimdi almaya karar verdim giderken götürmem gereken herhangi bir evrak var mı acaba

+ Konu Cevaplama Paneli