www.pctk.com.tr
+ Konu Cevaplama Paneli
2. Sayfa - Toplam 3 Sayfa var
BirinciBirinci 1 2 3 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 11 ile 20 ve 24

Konu: ales yayınları 2009 için

Aktif Üye kobe3585 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var kobe3585 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    14
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    18
    arkadaşlar eğer geçmişten bugüne kadar konulara hakimseniz bütün kitaplara bakın derim yani öss kpss diye ayırt etmeyin bu bi şekilde zihninizi açabilir ama bilgileri yeniden tazelemek istiyorsanız güvenderi öneririm..

Do minör witchtrap şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var witchtrap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    19
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    30
    Merhaba arkadaşlar , kullandığınız ales kaynaklarının yada tavsiye edebilceğiniz kaynaklarının adlarını yazarsanız çok sevinirim.. Herkeze başarılar dilerim şimdiden tşkler..
    Konu Lonicera tarafından (23-01-09 Saat 22:14 ) değiştirilmiştir. Sebep: Kahve arası bölümü haricinde renkli yazı kullanımı forum kurallarına aykırıdır

Üye iü maduru şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    19
    arkadaşlar ben geçen sene güvender, tasarı soru bankası ve tasarı 10 denemeyi çözdüm sınavdan da 287 puan aldım kazandım da bırakmak zorunda kaldım evde kendim çalıştım bu arada...bu bahsettiklerim güzeldi ben tavsiye ederim ama benden de tecrübeli olan veya olmasına da gerek yok bu seviyelerde önereceğiniz kaynak var mı ve lütfen konu anlatım olmasın çünkü soru çözmeye ihtiyacım olduğunu düşünüyorum...şimdididen teşekkürler ayrıca deneme de olabilir

MECHANİCAL ENGİNEERİNG 06chaos06 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var 06chaos06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    36
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    40
    ya arkadaşlar alesin çıkmış sorularını çözmenizi tavsiye ederim onun içinde tekağaç yayınları diyorlar bazılarıdaa pegem diye bı kitap varmış onu öneriyor alesin konu anlatımlısına gerek yok bence çıkmış sorularını çözün yeter

MAKİNA MÜHENDİSİ MURAT AKTAŞ

KIRIKKALE MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ 2009

Aktif Üye uyeol şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    19

tekağaç ales

Merhaba arkadaşlar,
    Ben tekağaç yayınlarının ales denemeleri ve çıkmış sorularını almayı düşünüyorum.Bunların yanında konu anlatımlı kitabını da almak konusunda kararsız kaldım.Netten araştırdığım kadarıyla galiba konu anlatımlı kitabında da çıkmış sorular mevcut.Tekağaçın 2009 ales konu anlatımlı kitabını kullananlar bu konuda ne derler?Kitabın özellikle mantık içeriği nasıl?Şimdiden teşekkürler...

DGS CaDıSı P®Club seçkin bir yolda olduğunu belli P®Club seçkin bir yolda olduğunu belli P®Club seçkin bir yolda olduğunu belli P®Club seçkin bir yolda olduğunu belli P®Club seçkin bir yolda olduğunu belli P®Club - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sessizlikten önce bence sende bir nota ol belki yeni bir şarkı bestelersek düzelecektir her bir yol!
    Downloads
    24
    Uploads
    8
    Blog Girişleri
    25
    İtibar Gücü
    35
    Alıntı uyeol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar,
    Ben tekağaç yayınlarının ales denemeleri ve çıkmış sorularını almayı düşünüyorum.Bunların yanında konu anlatımlı kitabını da almak konusunda kararsız kaldım.Netten araştırdığım kadarıyla galiba konu anlatımlı kitabında da çıkmış sorular mevcut.Tekağaçın 2009 ales konu anlatımlı kitabını kullananlar bu konuda ne derler?Kitabın özellikle mantık içeriği nasıl?Şimdiden teşekkürler...
    hiç düşünmeden al derim ayrıca tekağaç 15 ales fasikül deneme çıktı biraz pahalı ama onu da tavsiye ederim
    Her lafa verilecek bir cevabım vardır. Suskunluğum asaletimden! Önce lafa bakarım laf mı diye sonra söyleyene bakarım adam mı diye!!!

Aktif Üye dgs_ci şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var dgs_ci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    17
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    35
    aless yayınları cozmek ıstıyosanız pagemA nın cıkmıs sorularını cozun o konuda pıyasanın en ııyısı.cozumlerı kalıtelı dıger yayınlara gore cıkmıss sorular farketmez demeyın baya bayaa farkedıyoo.yararını gormuss bırınden nacızane tavsıyedır. . .
    2008 DGS Boğaziçi Fizik

HAYAT HİC ADİL DEĞİL. . .

Üye juliat şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    41
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    49
    ya şöle bi 75-75 yapmak için piyasadaki tüm kitaplarımı çözmek lazım anlamıyorum ki millet nasıl deli gibi kitap bitiriyor eğer öle yapabiliyorlarsa bravo diyorum

Üye yusuf326 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    16
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    32
    bence yedi iklim ama yediklim mat. zayıf olanlar için bire bir cok gzl soruları war

Üye ErshN* şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0
    Pegem Yayınları hakkında doğru şeyler duymuşsun. Pegem Yayınlarının ALES Çıkmış Sorular kitabı hocalarında şiddetle önerdiği bir kitap. Bencede alınırsa sizin için büyük bir artıdır.

11. 21-05-09 04:36

Üye

Sebep
    alakasız

+ Konu Cevaplama Paneli