|
|
#11 | |
|
HEDEF MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ
Giriş Tarihi: 01-07-07
Downloads: 26
Uploads: 0
İtibar Gücü: 30 ![]() |
Alıntı:
dikkate alacağım |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 26-12-08
Downloads: 7
İtibar Gücü: 8 ![]() |
arkadaşlar eğer geçmişten bugüne kadar konulara hakimseniz bütün kitaplara bakın derim yani öss kpss diye ayırt etmeyin bu bi şekilde zihninizi açabilir ama bilgileri yeniden tazelemek istiyorsanız güvenderi öneririm..
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 26-02-08
Downloads: 12
İtibar Gücü: 20 ![]() |
Merhaba arkadaşlar , kullandığınız ales kaynaklarının yada tavsiye edebilceğiniz kaynaklarının adlarını yazarsanız çok sevinirim.. Herkeze başarılar dilerim şimdiden tşkler..
Bu mesaj en son " 23-01-09 " tarihinde saat 20:14 itibariyle Lonicera tarafından düzenlenmiştir... Neden: Kahve arası bölümü haricinde renkli yazı kullanımı forum kurallarına aykırıdır |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 29-11-08
Downloads: 4
İtibar Gücü: 9 ![]() |
arkadaşlar ben geçen sene güvender, tasarı soru bankası ve tasarı 10 denemeyi çözdüm sınavdan da 287 puan aldım kazandım da bırakmak zorunda kaldım evde kendim çalıştım bu arada...bu bahsettiklerim güzeldi ben tavsiye ederim ama benden de tecrübeli olan veya olmasına da gerek yok bu seviyelerde önereceğiniz kaynak var mı ve lütfen konu anlatım olmasın çünkü soru çözmeye ihtiyacım olduğunu düşünüyorum...şimdididen teşekkürler ayrıca deneme de olabilir
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
HEDEF MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ
Giriş Tarihi: 01-07-07
Downloads: 26
İtibar Gücü: 30 ![]() |
ya arkadaşlar alesin çıkmış sorularını çözmenizi tavsiye ederim onun içinde tekağaç yayınları diyorlar bazılarıdaa pegem diye bı kitap varmış onu öneriyor alesin konu anlatımlısına gerek yok bence çıkmış sorularını çözün yeter
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 15-12-08
Downloads: 0
İtibar Gücü: 9 ![]() |
tekağaç ales
Merhaba arkadaşlar,
Ben tekağaç yayınlarının ales denemeleri ve çıkmış sorularını almayı düşünüyorum.Bunların yanında konu anlatımlı kitabını da almak konusunda kararsız kaldım.Netten araştırdığım kadarıyla galiba konu anlatımlı kitabında da çıkmış sorular mevcut.Tekağaçın 2009 ales konu anlatımlı kitabını kullananlar bu konuda ne derler?Kitabın özellikle mantık içeriği nasıl?Şimdiden teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
DGS CaDıSı
Giriş Tarihi: 14-06-08
Konum: Sessizlikten önce bence sende bir nota ol belki yeni bir şarkı bestelersek düzelecektir her bir yol!
Blog Başlıkları: 18 Downloads: 23
Uploads: 8
İtibar Gücü: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 11-11-07
Downloads: 14
İtibar Gücü: 25 ![]() |
aless yayınları cozmek ıstıyosanız pagemA nın cıkmıs sorularını cozun o konuda pıyasanın en ııyısı.cozumlerı kalıtelı dıger yayınlara gore cıkmıss sorular farketmez demeyın baya bayaa farkedıyoo.yararını gormuss bırınden nacızane tavsıyedır. . .
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 13-11-06
Downloads: 30
İtibar Gücü: 39 ![]() |
ya şöle bi 75-75 yapmak için piyasadaki tüm kitaplarımı çözmek lazım anlamıyorum ki millet nasıl deli gibi kitap bitiriyor eğer öle yapabiliyorlarsa bravo diyorum
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 19-01-08
Downloads: 4
İtibar Gücü: 22 ![]() |
bence yedi iklim ama yediklim mat. zayıf olanlar için bire bir cok gzl soruları war
|
|
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|