www.pctk.com.tr
1. Sayfa - Toplam 5 Sayfa var 1 2 3 4 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 49

Konu: Mantık sorularıyla ilgili kaynak önerileri

SABIRRRRR kacamak006 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var kacamak006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    46

Mantık sorularıyla ilgili kaynak önerileri

selam herkese
    arkadaşlar biliosunuz biz ne kadar çalışsakta sayısal mantığın nasıl gelebileceğini pek kestiremiyoruz onun için ben bu tip soruları araştırmak istiyorum hepimiz için çok faydalı olacağını düşünüorum bana yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.
    Konu Palindrom tarafından (08-12-09 Saat 23:13 ) değiştirilmiştir.
    Yeşillerden, çiçeklerden meydana gelen bahçe geçici, fakat akıllardan meydana gelen gül bahçesi hep yeşil ve güzeldir..

Aşk Köpekliktir.! Efendisiz şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var Efendisiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    35
    Dersane Hocamın Bu Mantık Soruları Icın Söyledigi sözu Söylim " Ne Kadar Çok Çözersen O kadar Aşina Olursun"

Mantıgin icinde mantık arıyacaksın

SABIRRRRR kacamak006 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var kacamak006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    46
    Alıntı Efendisiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dersane Hocamın Bu Mantık Soruları Icın Söyledigi sözu Söylim " Ne Kadar Çok Çözersen O kadar Aşina Olursun"

Mantıgin icinde mantık arıyacaksın
    tabiki ne kadar çözersek bi o kadarda alışırız ama benim istediğim bu tip soruları detaylıca araştırmak mesela bi kütüphaneye gidiyim diom matematiği araştırıyım bu tip soruları buluyum mesela 2008 dgs de gelen kapı soruları gibi bağdaşık sayılar gibi vampir sayılar gibi böle özel sayılar gibi eer ki bunları önceden bilirsek sınavda çok rahat yaparız çünkü bu tip sorular hesap etmediğimiz yerlerden gelebiliorr..
    Yeşillerden, çiçeklerden meydana gelen bahçe geçici, fakat akıllardan meydana gelen gül bahçesi hep yeşil ve güzeldir..

Aşk Köpekliktir.! Efendisiz şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var Efendisiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    35
    Alıntı kacamak006 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tabiki ne kadar çözersek bi o kadarda alışırız ama benim istediğim bu tip soruları detaylıca araştırmak mesela bi kütüphaneye gidiyim diom matematiği araştırıyım bu tip soruları buluyum mesela 2008 dgs de gelen kapı soruları gibi bağdaşık sayılar gibi vampir sayılar gibi böle özel sayılar gibi eer ki bunları önceden bilirsek sınavda çok rahat yaparız çünkü bu tip sorular hesap etmediğimiz yerlerden gelebiliorr..
    Haklısın Ama Mantık Sorularının belli bi periyodu olmadıgı ıcın. Çok Soru cozerek Zoruları ŞEkillerle Anlamlandırarak Sonuca Ulasırız. Buda Aşinalıkla Ilgılı

Ne kadar cok Soru O kadar cok Çözüm

Üye fable_xx şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    30
    ne kadar mantık sorusu çözersen çöz sınavda o zamana kadar görmediğin bir mantık sorusuyla karşılaşıyorsun..bence mantık soruları dgs sınavına girdiğin andaki haline bağlı..bazı mantık sorularını bir gün çözemiyosun başka bir gün 1 dakika bile sürmüyor...

*KozmozPersi&HamuşYıldız* Aymira seçkin bir yolda olduğunu belli Aymira seçkin bir yolda olduğunu belli Aymira seçkin bir yolda olduğunu belli Aymira seçkin bir yolda olduğunu belli Aymira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Başka bir zamana aidim.Başka bir yere.Başka bir şimdiye...Küçücük yüreğimle sana sığınıyorum…
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    18
    İtibar Gücü
    85
    Bulmaca çözme yardımcı olabilir.)
    Mantık soruları zamanı tüketiyor.hızlı anlayıp,doğru çözebilmeli.
    SaçmaSAPNdünyanzda devamEDNçoğalmya!
    EnADİyalanları gerçekGBİsunmaya!
    Tutmayn kollrmdan grmemSZNdünyanza!
    Çekmeyn kollrmdanBAŞLARMdünyanza!

Hikmetinden sual olunmaz...KalbimSANAemekçi.YolundaymNEeyleymALEMİ…

NRMLOLCKKDRANRMLDĞLM

made in AMERİKA :) vethek seçkin bir yolda olduğunu belli vethek seçkin bir yolda olduğunu belli vethek seçkin bir yolda olduğunu belli vethek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    37
    ne kadar çok soru çözersen o kadar çok pratiklik kazanmış olursunben say ve söz mantıktan korktuğum için bunlara daha çok ağırlık verdim ve DGS hazırlanmaya önce bunlardan başladım.şu anda deneme sınavlarında mantık sorularında hata yapmazken gidip üslü sayılar yada köklü sayılarda hata yapıyorum
    Fen-Edebiyat fak. Biyoloji(2004-2008)
    AÖF Laborant ve Veteriner Sağlık(2007-2009)
    Veteriner Fakültesi(2009-2014)

Downloads
    23
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    46
    galiba dediğiniz gibi su doku gibi bulmaca oyunları çözmek gerekir birde piyasada ne kadar mantık sorusu varsa artık ales kitabında baya varmış bide onu alırız tamam işde mantığı hallederiz o zaman bi problemde kalmaz artık sayısalı fulleriz arkadaşlarsözelide tabiii...

Aktif Üye hexe2.2 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var hexe2.2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    25
    tabiki çok soru çözerek pratiklik kazanıyoruz bu sorularda, ama arkadasın dediği gibi sınav anında her zamn çözdüğümüzden faklı bir soruyla karsılasabiliyoruzz.. 2008 dgs de mantık soruları yüzünden benim için çok kötü sonuçlandı inş. 2009 dgs de tüm mantık soruları tam bize göre olurrr arkadaşlar

Downloads
    23
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    46
    işte bu tür soruları acaba nerden bulabiliriz bi kütüphaneye matematik bölümüne felan gitsek bulabilirmiyiz ne biliim bulmaca ve ales kitapları dışında neler yapabiliriz..