www.pctk.com.tr
+ Konu Cevaplama Paneli
4. Sayfa - Toplam 5 Sayfa var BirinciBirinci 1 2 3 4 5 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 31 ile 40 ve 49

Konu: Mantık sorularıyla ilgili kaynak önerileri

.:Trabzon:. ecmel19 seçkin bir yolda olduğunu belli ecmel19 seçkin bir yolda olduğunu belli ecmel19 seçkin bir yolda olduğunu belli ecmel19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    75
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    2
    İtibar Gücü
    47
    ales kitaplarındada rahatlıkla bulabilirsin
    KTÜ Mühendislik Fakültesi
    Makine mühendisliği
    2008 dgs

aklım hergün tövbe eder.. nefsim hergün töbvemi bozar..arada kalmış biçareyim iyi ki RABBİM senin kapın var.
    Mevlana

SABIRRRRR kacamak006 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var kacamak006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    47
    ales kitabıda alıcam ama ben tam olarak istediğim 2009 dgs de muhtemel çıkabilecek değişik bir mantık sorusunu şimdiden araştırabildiim kadar araştırıp sınavda yabancılık çekmemektir d&r kitabevinden mesela zeka soruları aldım bunun dışında ales les kitabı dışındabaşka bildiğiniz kaynaklar nereler var...
    Yeşillerden, çiçeklerden meydana gelen bahçe geçici, fakat akıllardan meydana gelen gül bahçesi hep yeşil ve güzeldir..

.:Trabzon:. ecmel19 seçkin bir yolda olduğunu belli ecmel19 seçkin bir yolda olduğunu belli ecmel19 seçkin bir yolda olduğunu belli ecmel19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    75
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    2
    İtibar Gücü
    47
    Alıntı kacamak006 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ales kitabıda alıcam ama ben tam olarak istediğim 2009 dgs de muhtemel çıkabilecek değişik bir mantık sorusunu şimdiden araştırabildiim kadar araştırıp sınavda yabancılık çekmemektir d&r kitabevinden mesela zeka soruları aldım bunun dışında ales les kitabı dışındabaşka bildiğiniz kaynaklar nereler var...
    bu sene yayınlanan kaynakarda 2008 de çıkan sorulara benzer sorular yayınlayacaklardır
    Makine mühendisliği
    2008 dgs

aklım hergün tövbe eder.. nefsim hergün töbvemi bozar..arada kalmış biçareyim iyi ki RABBİM senin kapın var.
    Mevlana

Üye AWARE-- şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0
    mantık sorusu bence okudugunu anlamaktır.okudugunu anladıktan sonra istenileni skil veyada işlem uzerine kolayca uygularız bunun için bol kitap okumak bulmaca cözmek örnek cözme yeterli olur. a.e.o

Üye misra şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0
    matematikten o kadar korkuyorum ki anlatamam eline ne geçerse çöz bence osym ye belli olmuyo biliyosun ruh hallerine bağlı hayaatımız

Üye oflucan şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0
    hepumuzun allah yardimçisi olsun deyelum başka ne deyelumki

Downloads
    75
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    2
    İtibar Gücü
    47
    arkadaslar süreyi dogru kullanmayı bilirseniz mantık sorularınıda halledersiniz.iremde ve yediiklimde mantık soruları biraz daha ağırlık verilmiş
    Makine mühendisliği
    2008 dgs

Mevlana

8. 25-03-09 03:09

Siteye Erişimi Yasaklanmıştır

Sebep
    reklam

9. 07-04-09 16:04

Üye

Sebep
    10 mesaj için yazılmış boş mesajlar...

Üye juliat şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    41
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    56
    birde mantık sorularında bazen 1 dklık süre yeterli oluyor yaklaşımına bağlı bazen de o kısa yolu görmeyip didikleyince soruyu işin içinden çıkılmıyor

Üye blue3457 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    25
    Alıntı kacamak006 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selam herkese
    arkadaşlar biliosunuz biz ne kadar çalışsakta sayısal mantığın nasıl gelebileceğini pek kestiremiyoruz onun için ben bu tip soruları araştırmak istiyorum hepimiz için çok faydalı olacağını düşünüorum bana yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.
    öncelikle bu konuyu açtığın için teşkkür ediyorum..dgs kolay diyenlere bu soruları gösterip 1 dk da çöz diyince olduğu yerde kalıyor..adı üstünde mantık..bi insanın zekası ne kadar kıvraksa bu soruları çözmes yüzdesi okadardır..bu tarz soruların nerden buluncağı hakkında bi fikrim yok..aynı şeilde bende arıyorum..3. kez gireceim bu sınava..2 sınavda da bu mantık sorularının azizliğine uğradım..soruları yaptım yapmasına ama türkçe de 40-45 soruya ancak bakabildim..bi arkdaşımızın dediği gibi mantık sorularını ancak günümüzde olduğumuz zaman çözebiliriz..unutmayınki bu sınavda soruları çözmenin yanında hızlı çözmemiz çok çok önemli..mantıkla ilgili sorular bulan arkdaşlarımız bizimle paylaşırsa çok minnete geçerler.. herkes için hayırlısı olsun..

Üye seniss şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var seniss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    32
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    46

mantık

mantık soruları tasarının konu anlatımlı kit.bulabılrsnz

+ Konu Cevaplama Paneli