www.pctk.com.tr
+ Konu Cevaplama Paneli
3. Sayfa - Toplam 5 Sayfa var BirinciBirinci 1 2 3 4 5 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 21 ile 30 ve 49

Konu: Mantık sorularıyla ilgili kaynak önerileri

Üye dpu_lu şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var dpu_lu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    48
    Uploads
    5
    İtibar Gücü
    28
    vethek bahsettiğin kitap dediğin gibiyse bize çok faydalı olacaktır. bende merak ettim şimdi kitabın adını buraya yazacaksan takip edeceğim mesaj atacaksan bir mesajda ben rica edicem.
    Kopan bir ipe sımsıkı bir düğüm atarsanız, ipin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan tek nokta yine o düğümdür...

Aktif Üye aspendos şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var aspendos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    28
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    55
    Alıntı kacamak006 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selam herkese
    arkadaşlar biliosunuz biz ne kadar çalışsakta sayısal mantığın nasıl gelebileceğini pek kestiremiyoruz onun için ben bu tip soruları araştırmak istiyorum hepimiz için çok faydalı olacağını düşünüorum bana yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.
    bende senin gibi düşünüyordum ki,birde bakmışım ki bazı arkadaşlarda benim gibi düşünüyorlarmış.neyse arkadaşım uzatmadan, bazı araştırmalar yaptığımda bazı sözel anlatımı az olsun çok olsun piyasadaki mantık kitaplarını araştırdığımda google'a "akıl oyunları" yazarsan eğer,akıl oyunlarının kitap ve dergilerinin olduğunu göreceksin.Akıl oyunlarının hep kitaplarını hemde,hemde dergi setlerini almayı düşünüyorum.Dergi klasörler 12 sayıdan 4 düzine.Eğer arkadaşım söylediklerime cevaben "bi göreyim" diyorsan bulunduğun yerde D&R yayınevi varsa gidip sorularına bakabilirsin.Kolay gelsin..

SABIRRRRR kacamak006 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var kacamak006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    47
    Alıntı James_Dean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende senin gibi düşünüyordum ki,birde bakmışım ki bazı arkadaşlarda benim gibi düşünüyorlarmış.neyse arkadaşım uzatmadan, bazı araştırmalar yaptığımda bazı sözel anlatımı az olsun çok olsun piyasadaki mantık kitaplarını araştırdığımda google'a "akıl oyunları" yazarsan eğer,akıl oyunlarının kitap ve dergilerinin olduğunu göreceksin.Akıl oyunlarının hep kitaplarını hemde,hemde dergi setlerini almayı düşünüyorum.Dergi klasörler 12 sayıdan 4 düzine.Eğer arkadaşım söylediklerime cevaben "bi göreyim" diyorsan bulunduğun yerde D&R yayınevi varsa gidip sorularına bakabilirsin.Kolay gelsin..
    tamam kardeşim mutlaka bakacağımdan emin olabilirsin bana faydalı olacağını düşünüorum teşekkür ederim..

arkadaşlar ben ankarada oturuorum d&r yayınevi tam olarak nerede var bileniniz varsa çok sewinirim
    Konu DGSMAN tarafından (25-12-08 Saat 22:40 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood site kurallarına aykırıdır.
    Yeşillerden, çiçeklerden meydana gelen bahçe geçici, fakat akıllardan meydana gelen gül bahçesi hep yeşil ve güzeldir..

Aktif Üye aspendos şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var aspendos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    28
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    55
    yalnız arkadaşım D&R yayınevi diye değil D&R kitapevi diye geçiyor.Özür dilerim, yanlış yazmışım.Ve Türkiye'nin çoğu yerinde kitapevi zincileri var.
    Konu aspendos tarafından (26-12-08 Saat 15:04 ) değiştirilmiştir.

made in AMERİKA :) vethek seçkin bir yolda olduğunu belli vethek seçkin bir yolda olduğunu belli vethek seçkin bir yolda olduğunu belli vethek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    39
    her kitabın yazarı farklıymış.Timaş yayınlarınınmış..D&R, Dünya Aktüel, Net Kitabevi, Remzi, Dost, NT gibi tüm büyük kitapçılarda mutlaka bulabilirsiniz.

bazılarınıza komik gelebilir aa bu kitaplar çocuklar için,ben dgs'ye hazırlanıyorum hiç işim olmaz...vs ama özellikle matematik temeli olmayan birisi için ders çalışmak yada soru çözmeye başlamadan önce böyle kitaplar okuyarak pratiklik kazanması gerekli diye düşünüyorum.
    Fen-Edebiyat fak. Biyoloji(2004-2008)
    AÖF Laborant ve Veteriner Sağlık(2007-2009)
    Veteriner Fakültesi(2009-2014)

MECHANİCAL ENGİNEERİNG 06chaos06 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var 06chaos06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    37
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    47
    ıq testleri de çöz onlarda bi nevi zihin açar

birazda hayatta uçuk noktalara alıştır beynini uçuk noktaları düşünmeye alıştır kendini faydası olacaktır.bence türkçe ve matematik mantık sorularını çözebilmek için diğer soruları doğru vede hızlı bir şekilde çözersen beyin rahat bir şekilde mantık sorularını çözer heyecn kalmaz

MAKİNA MÜHENDİSİ MURAT AKTAŞ

KIRIKKALE MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ 2009

Karabüklü-Safranbolu zeytin8899 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var zeytin8899 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    55
    Mantık sorularında anlama ve konsantrasyon çok önemli oluyor...Karacandaki ve tasarıdaki mantık soruları güzeldir...
    Gazi ELEKTRİK ögretmenligi...

273 puan 2811 sıra(İLK GİRİŞİM)

intibak senesi ilk dönem ortalama:3.63

Üye bjksyt şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var bjksyt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    21
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    25
    arkadaşlar belki duymuşsunuzdur ama tekağaç yayıncılığın sadece mantık hem sayısal hemde sözel mantık üzerine soru bankası var ve gerçekten süper haberinzi olsun arkadaşlar

Aktif Üye Musteg şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    4
    İtibar Gücü
    27
    mantık olarak ales soruları var.Diger kitaplarda ales sorularını cevire cevire soruyolar.

Aktif Üye+++ ThE_MaTRaX seçkin bir yolda olduğunu belli ThE_MaTRaX seçkin bir yolda olduğunu belli ThE_MaTRaX seçkin bir yolda olduğunu belli ThE_MaTRaX seçkin bir yolda olduğunu belli ThE_MaTRaX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    21
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    45
    Tekağaç ın şekil yetenek kıtabında mevcut mantık soruları..
    Geçen gün yine tekağaç ın ales kıtabına baktığımda da bırcok mantık sorusu gordum değerlendirilebilir.
    Konu Palindrom tarafından (08-12-09 Saat 23:10 ) değiştirilmiştir. Sebep: bold
    2009

Matematik Doğru: 77
    Matematik Yanlış: 3

Türkçe Doğru: 70
    Türkçe Yanlış: 10

AÖBP SAY: 73,098
    DGS Başarı Sırası: 590
    DGS SAY: 280.304

ONDOKUZ MAYIS ÜNİ
    ELEKTRIK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ

+ Konu Cevaplama Paneli