www.pctk.com.tr
2. Sayfa - Toplam 5 Sayfa var BirinciBirinci 1 2 3 4 5 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 11 ile 20 ve 49

Konu: Mantık sorularıyla ilgili kaynak önerileri

*KozmozPersi&HamuşYıldız* Aymira seçkin bir yolda olduğunu belli Aymira seçkin bir yolda olduğunu belli Aymira seçkin bir yolda olduğunu belli Aymira seçkin bir yolda olduğunu belli Aymira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Başka bir zamana aidim.Başka bir yere.Başka bir şimdiye...Küçücük yüreğimle sana sığınıyorum…
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    18
    İtibar Gücü
    85
    Zeka Oyunları
    inceleyebilirsiniz.)
    SaçmaSAPNdünyanzda devamEDNçoğalmya!
    EnADİyalanları gerçekGBİsunmaya!
    Tutmayn kollrmdan grmemSZNdünyanza!
    Çekmeyn kollrmdanBAŞLARMdünyanza!

Hikmetinden sual olunmaz...KalbimSANAemekçi.YolundaymNEeyleymALEMİ…

NRMLOLCKKDRANRMLDĞLM

made in AMERİKA :) vethek seçkin bir yolda olduğunu belli vethek seçkin bir yolda olduğunu belli vethek seçkin bir yolda olduğunu belli vethek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    37
    mantık ve zeka oyunları ile alakalı bende çok fazla kitap var.eğer büyük bir kitap evine gidersen sana yardımcı olurlaralmanda fayda var
    Fen-Edebiyat fak. Biyoloji(2004-2008)
    AÖF Laborant ve Veteriner Sağlık(2007-2009)
    Veteriner Fakültesi(2009-2014)

SABIRRRRR kacamak006 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var kacamak006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    46
    Alıntı vethek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mantık ve zeka oyunları ile alakalı bende çok fazla kitap var.eğer büyük bir kitap evine gidersen sana yardımcı olurlaralmanda fayda var
    tamam dediğini yapacam iyice araştıracam
    Yeşillerden, çiçeklerden meydana gelen bahçe geçici, fakat akıllardan meydana gelen gül bahçesi hep yeşil ve güzeldir..

made in AMERİKA :) vethek seçkin bir yolda olduğunu belli vethek seçkin bir yolda olduğunu belli vethek seçkin bir yolda olduğunu belli vethek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    37
    Alıntı kacamak006 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamam dediğini yapacam iyice araştıracam
    kardeşim 8 kitaptan oluşan bir seri almış.bana al abla sende oku dediğinde dalga geçtim çocuk kitapları mı okuyacağım diyeelime alınca farkettim süper kısayollar,pratik soru çözümleri vb. anlatıyor.

SABIRRRRR kacamak006 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var kacamak006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    46
    kardeşim 8 kitaptan oluşan bir seri almış.bana al abla sende oku dediğinde dalga geçtim çocuk kitapları mı okuyacağım diyeelime alınca farkettim süper kısayollar,pratik soru çözümleri vb. anlatıyor.
    kitabın adını banada sölermisin bende almak isterim
    Yeşillerden, çiçeklerden meydana gelen bahçe geçici, fakat akıllardan meydana gelen gül bahçesi hep yeşil ve güzeldir..

Downloads
    2
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    37
    ismini tam olarak bilmiyrm çünkü geçen sene okumuştum ama bildiğim bi bilgi serisi matematik kitapları var bir de bilim serisi.bilgi serisinde öykü şeklinde matematik oyunları anlatılıyor.her bölümün sonunda yeni bir formül vb. öğreniyorsun.bilim serisinde ise tüm kısayollar,formüller vb. vardı.
    yazarını ve yayınevini öğrendiğimde buraya yazarım.

Aktif Üye+ hacer66 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var hacer66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    28
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    1
    İtibar Gücü
    28
    Bilim serilerini biliyorum vethek.Mesela kitapçıda dikkatimi çekmişti.Olasılığı çok güzel anlatmış.Önce küçümsemiştim.Şimdi bütün serilerini almayı düşünüyorum.O serilerin bilgisayar ile ilgili bilgileri beni baya şaşırtmıştı.Şimdiki çocuklar çok şanslı demiştim içimden iki üç hafta önce.... : )

"Farzet ki pazarlıkta şu dünyayı kazandın; kârın senin olsun ama sermaye kimindir ?"

""DGS için Hep destek Tam destek"

Downloads
    23
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    46
    ismini tam olarak bilmiyrm çünkü geçen sene okumuştum ama bildiğim bi bilgi serisi matematik kitapları var bir de bilim serisi.bilgi serisinde öykü şeklinde matematik oyunları anlatılıyor.her bölümün sonunda yeni bir formül vb. öğreniyorsun.bilim serisinde ise tüm kısayollar,formüller vb. vardı.
    yazarını ve yayınevini öğrendiğimde buraya yazarım.
    tamam cevabını sabırsızlıkla beklior olacağım

Üye ermanzohre şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var ermanzohre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    22
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    54
    mantık soruları adı üstünde mantık yani düşünerek çözeceksiniz.ben dgs2008 ile i.ü makine mühendisligine girdim,bu sene tekrar girecem ama bi yandanda intibak a kasıyorum.benden tavsiye oturun boş zamanlarınızda mat2 çalışın türev-integral-limit i su gibi yapın....
    Konu Palindrom tarafından (08-12-09 Saat 23:09 ) değiştirilmiştir. Sebep: hitap

THE MECHANICAL ENGINEERIN Reşit Dere şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var Reşit Dere - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    145
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    38
    Alıntı hacer66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilim serilerini biliyorum vethek.Mesela kitapçıda dikkatimi çekmişti.Olasılığı çok güzel anlatmış.Önce küçümsemiştim.Şimdi bütün serilerini almayı düşünüyorum.O serilerin bilgisayar ile ilgili bilgileri beni baya şaşırtmıştı.Şimdiki çocuklar çok şanslı demiştim içimden iki üç hafta önce.... : )
    kitabın adı nedir solermisin banada...
    "Tanrı zar atmaz!"
    "Hayat her zaman bir birşey olmaktır, asla mevcut olmak değil."
    Albert Einstein
    Dahiler soruyu görmeden cevabı görürler.
    THE MECHANICAL ENGINEERING
    iyi ki bi Einstein nın resmini koyuk