|
|
#1 |
|
SABIRRRRR
Giriş Tarihi: 25-07-07
Downloads: 21
Uploads: 0
İtibar Gücü: 30 ![]() |
arkadaşlar bu mantık sorularıyla ilgili değişik kaynakları nasıl buluruz?
selam herkese
arkadaşlar biliosunuz biz ne kadar çalışsakta sayısal mantığın nasıl gelebileceğini pek kestiremiyoruz onun için ben bu tip soruları araştırmak istiyorum hepimiz için çok faydalı olacağını düşünüorum bana yardımcı olursanız çok teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Aşk Köpekliktir.!
Giriş Tarihi: 23-03-08
Downloads: 24
İtibar Gücü: 19 ![]() |
Dersane Hocamın Bu Mantık Soruları Icın Söyledigi sözu Söylim " Ne Kadar Çok Çözersen O kadar Aşina Olursun"
Mantıgin icinde mantık arıyacaksın |
|
|
|
|
|
#3 |
|
SABIRRRRR
tabiki ne kadar çözersek bi o kadarda alışırız ama benim istediğim bu tip soruları detaylıca araştırmak mesela bi kütüphaneye gidiyim diom matematiği araştırıyım bu tip soruları buluyum mesela 2008 dgs de gelen kapı soruları gibi bağdaşık sayılar gibi vampir sayılar gibi böle özel sayılar gibi eer ki bunları önceden bilirsek sınavda çok rahat yaparız çünkü bu tip sorular hesap etmediğimiz yerlerden gelebiliorr..
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Aşk Köpekliktir.!
Giriş Tarihi: 23-03-08
Downloads: 24
İtibar Gücü: 19 ![]() |
Alıntı:
Ne kadar cok Soru O kadar cok Çözüm |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 14-07-08
Downloads: 0
İtibar Gücü: 15 ![]() |
ne kadar mantık sorusu çözersen çöz sınavda o zamana kadar görmediğin bir mantık sorusuyla karşılaşıyorsun..bence mantık soruları dgs sınavına girdiğin andaki haline bağlı..bazı mantık sorularını bir gün çözemiyosun başka bir gün 1 dakika bile sürmüyor...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
*Kozmoz Perisi*
Giriş Tarihi: 17-06-05
Konum: Başka bir zamana aidim.Başka bir yere.Başka bir şimdiye...Küçücük yüreğimle sana sığınıyorum…
Downloads: 0
İtibar Gücü: 70 ![]() |
Bulmaca çözme yardımcı olabilir.)
Mantık soruları zamanı tüketiyor.hızlı anlayıp,doğru çözebilmeli. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
:: MeLek ::
Giriş Tarihi: 20-06-08
Downloads: 2
İtibar Gücü: 21 ![]() ![]() ![]() |
ne kadar çok soru çözersen o kadar çok pratiklik kazanmış olursun
ben say ve söz mantıktan korktuğum için bunlara daha çok ağırlık verdim ve DGS hazırlanmaya önce bunlardan başladım.şu anda deneme sınavlarında mantık sorularında hata yapmazken gidip üslü sayılar yada köklü sayılarda hata yapıyorum
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
SABIRRRRR
galiba dediğiniz gibi su doku gibi bulmaca oyunları çözmek gerekir birde piyasada ne kadar mantık sorusu varsa artık ales kitabında baya varmış bide onu alırız tamam işde mantığı hallederiz o zaman bi problemde kalmaz artık sayısalı fulleriz arkadaşlar
sözelide tabiii...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 20-11-08
Downloads: 3
İtibar Gücü: 10 ![]() |
tabiki çok soru çözerek pratiklik kazanıyoruz bu sorularda, ama arkadasın dediği gibi sınav anında her zamn çözdüğümüzden faklı bir soruyla karsılasabiliyoruzz.. 2008 dgs de mantık soruları yüzünden benim için çok kötü sonuçlandı
inş. 2009 dgs de tüm mantık soruları tam bize göre olurrr arkadaşlar![]()
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
SABIRRRRR
işte bu tür soruları acaba nerden bulabiliriz bi kütüphaneye matematik bölümüne felan gitsek bulabilirmiyiz ne biliim bulmaca ve ales kitapları dışında neler yapabiliriz..
|
|
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|