|
|
#32 |
|
SABIRRRRR
Giriş Tarihi: 25-07-07
Downloads: 21
Uploads: 0
İtibar Gücü: 30 ![]() |
ales kitabıda alıcam ama ben tam olarak istediğim 2009 dgs de muhtemel çıkabilecek değişik bir mantık sorusunu şimdiden araştırabildiim kadar araştırıp sınavda yabancılık çekmemektir d&r kitabevinden mesela zeka soruları aldım bunun dışında ales les kitabı dışındabaşka bildiğiniz kaynaklar nereler var...
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
translator girl
Giriş Tarihi: 02-11-07
Blog Başlıkları: 2 Downloads: 70
İtibar Gücü: 29 ![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 30-09-08
Downloads: 3
İtibar Gücü: 0 ![]() |
mantık sorusu bence okudugunu anlamaktır.okudugunu anladıktan sonra istenileni skil veyada işlem uzerine kolayca uygularız bunun için bol kitap okumak bulmaca cözmek örnek cözme yeterli olur. a.e.o
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 26-01-09
Downloads: 0
matematikten o kadar korkuyorum ki anlatamam eline ne geçerse çöz bence osym ye belli olmuyo biliyosun ruh hallerine bağlı hayaatımız
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 23-12-08
Downloads: 0
hepumuzun allah yardimçisi olsun deyelum başka ne deyelumki
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
translator girl
Giriş Tarihi: 02-11-07
Blog Başlıkları: 2 Downloads: 70
İtibar Gücü: 29 ![]() ![]() |
arkadaslar süreyi dogru kullanmayı bilirseniz mantık sorularınıda halledersiniz.iremde ve yediiklimde mantık soruları biraz daha ağırlık verilmiş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu mesaj silinmiştir. felisleox.
Neden: reklam
|
|
|
#38 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 13-11-06
Downloads: 30
İtibar Gücü: 39 ![]() |
birde mantık sorularında bazen 1 dklık süre yeterli oluyor yaklaşımına bağlı bazen de o kısa yolu görmeyip didikleyince soruyu işin içinden çıkılmıyor
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 02-01-09
Downloads: 5
öncelikle bu konuyu açtığın için teşkkür ediyorum..dgs kolay diyenlere bu soruları gösterip 1 dk da çöz diyince olduğu yerde kalıyor..adı üstünde mantık..bi insanın zekası ne kadar kıvraksa bu soruları çözmes yüzdesi okadardır..bu tarz soruların nerden buluncağı hakkında bi fikrim yok..aynı şeilde bende arıyorum..3. kez gireceim bu sınava..2 sınavda da bu mantık sorularının azizliğine uğradım..soruları yaptım yapmasına ama türkçe de 40-45 soruya ancak bakabildim..bi arkdaşımızın dediği gibi mantık sorularını ancak günümüzde olduğumuz zaman çözebiliriz..unutmayınki bu sınavda soruları çözmenin yanında hızlı çözmemiz çok çok önemli..mantıkla ilgili sorular bulan arkdaşlarımız bizimle paylaşırsa çok minnete geçerler.. herkes için hayırlısı olsun..
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 25-07-07
Downloads: 7