DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > DGS - Dikey Geçiş Sınavı Sorular, Testler, Kaynaklar, Çalışma Yöntemleriniz ve Destek Grupları > DGS Kaynak İnceleme
Şifremi Unuttum? Üye Ol!
DGS Kaynak İnceleme DGS ile ilgili hangi kitap iyi,hangi kitaplara çalışmalıyım? Bu sorular hakkında üyelerin cevabını bu bölümde okuyabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Mod Seç
Eski 25-12-08, 20:51   #21
Üye

Giriş Tarihi: 24-10-08
Downloads: 48
Uploads: 5
İtibar Gücü: 11
dpu_lu Sanal Karizma İstemiyor
vethek bahsettiğin kitap dediğin gibiyse bize çok faydalı olacaktır. bende merak ettim şimdi kitabın adını buraya yazacaksan takip edeceğim mesaj atacaksan bir mesajda ben rica edicem.
dpu_lu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-12-08, 20:52   #22
kareAS

Giriş Tarihi: 04-12-06
Downloads: 26
Uploads: 0
İtibar Gücü: 38
aspendos Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
kacamak006 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
selam herkese
arkadaşlar biliosunuz biz ne kadar çalışsakta sayısal mantığın nasıl gelebileceğini pek kestiremiyoruz onun için ben bu tip soruları araştırmak istiyorum hepimiz için çok faydalı olacağını düşünüorum bana yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.
bende senin gibi düşünüyordum ki,birde bakmışım ki bazı arkadaşlarda benim gibi düşünüyorlarmış.neyse arkadaşım uzatmadan, bazı araştırmalar yaptığımda bazı sözel anlatımı az olsun çok olsun piyasadaki mantık kitaplarını araştırdığımda google'a "akıl oyunları" yazarsan eğer,akıl oyunlarının kitap ve dergilerinin olduğunu göreceksin.Akıl oyunlarının hep kitaplarını hemde,hemde dergi setlerini almayı düşünüyorum.Dergi klasörler 12 sayıdan 4 düzine.Eğer arkadaşım söylediklerime cevaben "bi göreyim" diyorsan bulunduğun yerde D&R yayınevi varsa gidip sorularına bakabilirsin.Kolay gelsin..
aspendos Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-12-08, 21:02   #23
SABIRRRRR

Giriş Tarihi: 25-07-07
Downloads: 21
İtibar Gücü: 30
kacamak006 Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
James_Dean tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
bende senin gibi düşünüyordum ki,birde bakmışım ki bazı arkadaşlarda benim gibi düşünüyorlarmış.neyse arkadaşım uzatmadan, bazı araştırmalar yaptığımda bazı sözel anlatımı az olsun çok olsun piyasadaki mantık kitaplarını araştırdığımda google'a "akıl oyunları" yazarsan eğer,akıl oyunlarının kitap ve dergilerinin olduğunu göreceksin.Akıl oyunlarının hep kitaplarını hemde,hemde dergi setlerini almayı düşünüyorum.Dergi klasörler 12 sayıdan 4 düzine.Eğer arkadaşım söylediklerime cevaben "bi göreyim" diyorsan bulunduğun yerde D&R yayınevi varsa gidip sorularına bakabilirsin.Kolay gelsin..
tamam kardeşim mutlaka bakacağımdan emin olabilirsin bana faydalı olacağını düşünüorum teşekkür ederim..

arkadaşlar ben ankarada oturuorum d&r yayınevi tam olarak nerede var bileniniz varsa çok sewinirim

Bu mesaj en son " 25-12-08 " tarihinde saat 21:40 itibariyle DGSMAN tarafından düzenlenmiştir... Neden: Flood site kurallarına aykırıdır.
kacamak006 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-12-08, 11:04   #24
kareAS

Giriş Tarihi: 04-12-06
aspendos Sanal Karizma İstemiyor
yalnız arkadaşım D&R yayınevi diye değil D&R kitapevi diye geçiyor.Özür dilerim, yanlış yazmışım.Ve Türkiye'nin çoğu yerinde kitapevi zincileri var.

Bu mesaj en son " 26-12-08 " tarihinde saat 14:04 itibariyle aspendos tarafından düzenlenmiştir...
aspendos Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-12-08, 13:40   #25
:: MeLek ::

Giriş Tarihi: 20-06-08
Downloads: 2
İtibar Gücü: 21
vethek daha yenivethek daha yenivethek daha yeni
her kitabın yazarı farklıymış.Timaş yayınlarınınmış..D&R, Dünya Aktüel, Net Kitabevi, Remzi, Dost, NT gibi tüm büyük kitapçılarda mutlaka bulabilirsiniz.

bazılarınıza komik gelebilir aa bu kitaplar çocuklar için,ben dgs'ye hazırlanıyorum hiç işim olmaz...vs ama özellikle matematik temeli olmayan birisi için ders çalışmak yada soru çözmeye başlamadan önce böyle kitaplar okuyarak pratiklik kazanması gerekli diye düşünüyorum.
vethek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-12-08, 02:04   #26
HEDEF MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ

Giriş Tarihi: 01-07-07
İtibar Gücü: 30
06chaos06 Sanal Karizma İstemiyor
ıq testleri de çöz onlarda bi nevi zihin açar

birazda hayatta uçuk noktalara alıştır beynini uçuk noktaları düşünmeye alıştır kendini faydası olacaktır.bence türkçe ve matematik mantık sorularını çözebilmek için diğer soruları doğru vede hızlı bir şekilde çözersen beyin rahat bir şekilde mantık sorularını çözer heyecn kalmaz
06chaos06 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-01-09, 23:03   #27
Karabüklü-Safranbolu

Giriş Tarihi: 05-01-07
Downloads: 8
zeytin8899 Sanal Karizma İstemiyor
Mantık sorularında anlama ve konsantrasyon çok önemli oluyor...Karacandaki ve tasarıdaki mantık soruları güzeldir...
zeytin8899 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-01-09, 23:32   #28
Üye

Giriş Tarihi: 27-12-08
Downloads: 21
İtibar Gücü: 8
bjksyt Sanal Karizma İstemiyor
arkadaşlar belki duymuşsunuzdur ama tekağaç yayıncılığın sadece mantık hem sayısal hemde sözel mantık üzerine soru bankası var ve gerçekten süper haberinzi olsun arkadaşlar
bjksyt Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-01-09, 23:32   #29
Aktif Üye

Giriş Tarihi: 31-10-08
Blog Başlıkları: 4
Downloads: 3
İtibar Gücü: 10
Musteg Sanal Karizma İstemiyor
mantık olarak ales soruları var.Diger kitaplarda ales sorularını cevire cevire soruyolar.
Musteg Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-01-09, 00:59   #30
Aktif Üye++

Giriş Tarihi: 24-11-07
Downloads: 20
İtibar Gücü: 26
ThE_MaTRaX daha yeniThE_MaTRaX daha yeni
Tekağaç ın şekil yetenek kıtabında mevcut mantık soruları..
Geçen gün yine tekağaç ın ales kıtabına baktığımda da bırcok mantık sorusu gordum değerlendirilebilir.
ThE_MaTRaX Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Arkadaşlarınızla Paylaşın

Konu Araçları
Mod Seç