|
|
#21 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 24-10-08
Downloads: 48
Uploads: 5
İtibar Gücü: 11 ![]() |
vethek bahsettiğin kitap dediğin gibiyse bize çok faydalı olacaktır. bende merak ettim şimdi kitabın adını buraya yazacaksan takip edeceğim mesaj atacaksan bir mesajda ben rica edicem.
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
kareAS
Giriş Tarihi: 04-12-06
Downloads: 26
Uploads: 0
İtibar Gücü: 38 ![]() |
bende senin gibi düşünüyordum ki,birde bakmışım ki bazı arkadaşlarda benim gibi düşünüyorlarmış.neyse arkadaşım uzatmadan, bazı araştırmalar yaptığımda bazı sözel anlatımı az olsun çok olsun piyasadaki mantık kitaplarını araştırdığımda google'a "akıl oyunları" yazarsan eğer,akıl oyunlarının kitap ve dergilerinin olduğunu göreceksin.Akıl oyunlarının hep kitaplarını hemde,hemde dergi setlerini almayı düşünüyorum.Dergi klasörler 12 sayıdan 4 düzine.Eğer arkadaşım söylediklerime cevaben "bi göreyim" diyorsan bulunduğun yerde D&R yayınevi varsa gidip sorularına bakabilirsin.Kolay gelsin..
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
SABIRRRRR
Giriş Tarihi: 25-07-07
Downloads: 21
İtibar Gücü: 30 ![]() |
Alıntı:
arkadaşlar ben ankarada oturuorum d&r yayınevi tam olarak nerede var bileniniz varsa çok sewinirim
Bu mesaj en son " 25-12-08 " tarihinde saat 21:40 itibariyle DGSMAN tarafından düzenlenmiştir... Neden: Flood site kurallarına aykırıdır. |
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
kareAS
Giriş Tarihi: 04-12-06
yalnız arkadaşım D&R yayınevi diye değil D&R kitapevi diye geçiyor.Özür dilerim, yanlış yazmışım.Ve Türkiye'nin çoğu yerinde kitapevi zincileri var.
Bu mesaj en son " 26-12-08 " tarihinde saat 14:04 itibariyle aspendos tarafından düzenlenmiştir... |
|
|
|
|
|
#25 |
|
:: MeLek ::
Giriş Tarihi: 20-06-08
Downloads: 2
İtibar Gücü: 21 ![]() ![]() ![]() |
her kitabın yazarı farklıymış.Timaş yayınlarınınmış..D&R, Dünya Aktüel, Net Kitabevi, Remzi, Dost, NT gibi tüm büyük kitapçılarda mutlaka bulabilirsiniz.
bazılarınıza komik gelebilir aa bu kitaplar çocuklar için,ben dgs'ye hazırlanıyorum hiç işim olmaz...vs ama özellikle matematik temeli olmayan birisi için ders çalışmak yada soru çözmeye başlamadan önce böyle kitaplar okuyarak pratiklik kazanması gerekli diye düşünüyorum. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
HEDEF MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ
Giriş Tarihi: 01-07-07
İtibar Gücü: 30 ![]() |
ıq testleri de çöz onlarda bi nevi zihin açar
birazda hayatta uçuk noktalara alıştır beynini uçuk noktaları düşünmeye alıştır kendini faydası olacaktır.bence türkçe ve matematik mantık sorularını çözebilmek için diğer soruları doğru vede hızlı bir şekilde çözersen beyin rahat bir şekilde mantık sorularını çözer heyecn kalmaz |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Karabüklü-Safranbolu
Giriş Tarihi: 05-01-07
Downloads: 8
Mantık sorularında anlama ve konsantrasyon çok önemli oluyor...Karacandaki ve tasarıdaki mantık soruları güzeldir...
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 27-12-08
Downloads: 21
İtibar Gücü: 8 ![]() |
arkadaşlar belki duymuşsunuzdur ama tekağaç yayıncılığın sadece mantık hem sayısal hemde sözel mantık üzerine soru bankası var ve gerçekten süper haberinzi olsun arkadaşlar
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Aktif Üye++
Giriş Tarihi: 24-11-07
Downloads: 20
İtibar Gücü: 26 ![]() ![]() |
Tekağaç ın şekil yetenek kıtabında mevcut mantık soruları..
Geçen gün yine tekağaç ın ales kıtabına baktığımda da bırcok mantık sorusu gordum değerlendirilebilir. |
|
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|