www.pctk.com.tr
+ Konu Cevaplama Paneli
4. Sayfa - Toplam 6 Sayfa var BirinciBirinci 1 2 3 4 5 6 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 31 ile 40 ve 56

Konu: bugünden itibaren çalışmaya başlamak dgsyi kazanmak için ne kdr etkili olur?

.:Trabzon:. ecmel19 seçkin bir yolda olduğunu belli ecmel19 seçkin bir yolda olduğunu belli ecmel19 seçkin bir yolda olduğunu belli ecmel19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    75
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    2
    İtibar Gücü
    47
    hiçbirsey için geç değil bence hemen başla ve sistemli olarak çalış bence eminimki sonuç istediğin gibi olacaktır.şimdiden başarılar dilerim
    KTÜ Mühendislik Fakültesi
    Makine mühendisliği
    2008 dgs

aklım hergün tövbe eder.. nefsim hergün töbvemi bozar..arada kalmış biçareyim iyi ki RABBİM senin kapın var.
    Mevlana

Aktif Üye tuval_ şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var tuval_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    26
    ben ara ara bakıyorum kitaba. çıkan soruları çözmeye çalışıyorum çok zor ya
    ve çok korkuyorum

Üye freakk şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    16
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0
    rosslyn86 bnde aynı senn durumndym tasarıya bslcm bu haftsonu ock grubu.ve gec mi kldm yoksa die telslnyrm altyapı vr ama iş yüzündn agrlık veremyrm hız sorunum vr bnmde (inş gec klmamsızdr.

BOUN İntibak İyileştirme Palindrom seçkin bir yolda olduğunu belli Palindrom seçkin bir yolda olduğunu belli Palindrom seçkin bir yolda olduğunu belli Palindrom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    233
    Uploads
    2
    Blog Girişleri
    4
    İtibar Gücü
    33
    tabiki geç diil hatta tasarı şu anda yeni bi ders programı başlattı
    bide mayısda açıcakmış ama oraya matematik netleri ii olan geliomuş genelde kendine güvenenler

Aktif Üye crazyboyzz şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var crazyboyzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    62
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    40
    valla bende senın gıbıyım dostumm hıc konu eksıgım yokk gecen sene 4 puanla bılgısayar ogretmenlıgını kacırdım o yuzden sıkma canını hedef 2009 ınadına ılk 100

Üye duk_izmir şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var duk_izmir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    38
    bugün itibariyle bende başlamış bulunuyorum..bugün körfez dershanesinin denemesiyle dgs de ilk sınavıma giricem eski bilgilerimle..Allah utandırmasın.
    bana kalırsa ideal bir zaman,hiçde geç kalmış sayılmayız bu konuda.

Aktif Üye+ denistan şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var denistan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    234
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    65
    kusura bakma ama hayatımda duyduğum en sacma seylerden biriydi bu sorduğun soru
    : 7 AY WAR WE BEN GEC Mİ KALDIM!!

Administrator felisleox etkileyici bir atmosfer sağlar felisleox etkileyici bir atmosfer sağlar felisleox etkileyici bir atmosfer sağlar felisleox etkileyici bir atmosfer sağlar felisleox etkileyici bir atmosfer sağlar felisleox etkileyici bir atmosfer sağlar felisleox etkileyici bir atmosfer sağlar felisleox etkileyici bir atmosfer sağlar felisleox etkileyici bir atmosfer sağlar felisleox etkileyici bir atmosfer sağlar felisleox etkileyici bir atmosfer sağlar felisleox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    69
    Uploads
    29
    İtibar Gücü
    109
    bugun itibari ile bende çalışmaya başladım yoksa kalacam tüm derslerden
    ©2004-2010 dikeygecis.org web ekibi

Üye s_aslan_5 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var s_aslan_5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    27
    sakin olun yav... dersane ocak 15 te başlıo ama ben bi temel hazırladım

böyle yapıyorsunuz panik oluyoruz bu siteye ilk baktıgımda çok ağladım millet ne iddialı ben nerdeyim die... sakinn... relax sonra baktım ki yapabilir mişim... şimdi karşımda ne oldugunu biliyorum yapacaz yav
    Konu Lonicera tarafından (06-01-09 Saat 00:11 ) değiştirilmiştir. Sebep: Ard arda mesaj yazmak forum kurallarına aykıdır
    Ben renklere aitim... mesela turuncuya pembeye...

Üye rosslyn86 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    41
    neyse bakalım hayırlısı artık 10 unda kurs başlıyo bu maratonda herkese başarılar diliyorum... soruları hızlı çözün

+ Konu Cevaplama Paneli