arkadaşlar zabit katibliğine tercihlerinde yer veren varmı,ben 6 tercihimi bu meslekten yana kullandım ama cook cok pişmanım çünkü çok zor bir meslekmiş her işi onlar yapıyormuş şimdi gece gündüz dua ediyorum inşallah atamam olmaz diye
arkadaşlar zabit katibliğine tercihlerinde yer veren varmı,ben 6 tercihimi bu meslekten yana kullandım ama cook cok pişmanım çünkü çok zor bir meslekmiş her işi onlar yapıyormuş şimdi gece gündüz dua ediyorum inşallah atamam olmaz diye
Arkadaşlar dilekçe yazarak mı daha çabuk ulaşır elime büroya gitmekle mi?Ben kuzenıme aldırcamda nufus cuzdnmla alabılır değil mi?Benim olmam şart mı? Bir de avcılarda var mı arkadşımızın dediği gibi be baktığımda üsküdar yazıyordu sadece
Hep bir şeyler tamamlanacak değil ya, bu da böyle yarım kalsın...
arkadaşlar bilgisayar işletmeni sertifikasına gerek yok diyorlar üniversitede bilgisayar dersi görüldüğü için doğru mu
Evet doğru.6225 i tercih edebilirsiniz yani
Arkadaşlar dilekçe yazarak mı daha çabuk ulaşır elime büroya gitmekle mi?Ben kuzenıme aldırcamda nufus cuzdnmla alabılır değil mi?Benim olmam şart mı? Bir de avcılarda var mı arkadşımızın dediği gibi be baktığımda üsküdar yazıyordu sadece
Konu freundx tarafından (10-01-09 Saat 01:42 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood yapmak kurallara aykırıdır
Üsküdar olsaydı giderdim de bugün aradım üsküdarı dediler ki buradan olmuyor,ankarada tanıdğınız varsa en kolay yolu onun alması. 2 .seçenekte dilekçe yazabilirsiniz fakat 2-3 haftaya gelir.E benımde acelem yok gelsin ne zaman gelırse.Orda tanıdığım yok burdan dilekçe yazıcam mecburen. 3ytl fılan yatrılması gerekıyormş ziraate heralde.tam anlayamadımkı otomatık gibi konşuyordu![]()
Ben aradım bugun ankarayı.Ziraat bankasına 3 ytl yatırdım ve makbuzuyla birlikte dilekçeyi, verilen numaraya fax çekicem de ah bana birisi bir dilekçe örneğini şuraya yazsa zahmet olmaz değil mi?? Kpss sonuç belgemın yollanması için![]()
Arkadaşlar umarım yerleştirme sonuçlarının açıklamasını geçiktirmezler... !
Bekle bekle çatlıyacağız birgün... !![]()
' Marmara Üniversitesi
İktisadi ve idari bilimler fakültesi - EKONOMETRİ '
![]() |
|
||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|