www.pctk.com.tr
+ Konu Cevaplama Paneli
53. Sayfa - Toplam 57 Sayfa var
BirinciBirinci ... 43 50 51 52 53 54 55 56 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 521 ile 530 ve 567

Konu: Kpss 2008/4 Tercih Klavuzu Yayınlandı

Aktif Üye aylak şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var aylak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    314
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    35
    arkadaşlar zabit katibliğine tercihlerinde yer veren varmı,ben 6 tercihimi bu meslekten yana kullandım ama cook cok pişmanım çünkü çok zor bir meslekmiş her işi onlar yapıyormuş şimdi gece gündüz dua ediyorum inşallah atamam olmaz diye

Aktif Üye+ wake_up şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var wake_up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    20
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    55
    Arkadaşlar dilekçe yazarak mı daha çabuk ulaşır elime büroya gitmekle mi?Ben kuzenıme aldırcamda nufus cuzdnmla alabılır değil mi?Benim olmam şart mı? Bir de avcılarda var mı arkadşımızın dediği gibi be baktığımda üsküdar yazıyordu sadece
    Hep bir şeyler tamamlanacak değil ya, bu da böyle yarım kalsın...

Aktif Üye fatican şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var fatican - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    18
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    25
    arkadaşlar bilgisayar işletmeni sertifikasına gerek yok diyorlar üniversitede bilgisayar dersi görüldüğü için doğru mu

Aktif Üye+ wake_up şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var wake_up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    20
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    55
    Alıntı fatican Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bilgisayar işletmeni sertifikasına gerek yok diyorlar üniversitede bilgisayar dersi görüldüğü için doğru mu
    Evet doğru.6225 i tercih edebilirsiniz yani

Arkadaşlar dilekçe yazarak mı daha çabuk ulaşır elime büroya gitmekle mi?Ben kuzenıme aldırcamda nufus cuzdnmla alabılır değil mi?Benim olmam şart mı? Bir de avcılarda var mı arkadşımızın dediği gibi be baktığımda üsküdar yazıyordu sadece
    Konu freundx tarafından (10-01-09 Saat 01:42 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood yapmak kurallara aykırıdır

DGS CaDıSı P®Club seçkin bir yolda olduğunu belli P®Club seçkin bir yolda olduğunu belli P®Club seçkin bir yolda olduğunu belli P®Club seçkin bir yolda olduğunu belli P®Club seçkin bir yolda olduğunu belli P®Club - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sessizlikten önce bence sende bir nota ol belki yeni bir şarkı bestelersek düzelecektir her bir yol!
    Downloads
    24
    Uploads
    8
    Blog Girişleri
    25
    İtibar Gücü
    35
    Alıntı wake_up Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    büroya gidince hemen eline verirler dilekçeyi yollayınca yine postayla gönderecekler işini şansa bırakma
    Her lafa verilecek bir cevabım vardır. Suskunluğum asaletimden! Önce lafa bakarım laf mı diye sonra söyleyene bakarım adam mı diye!!!

Downloads
    20
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    55
    Alıntı P®Club Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    büroya gidince hemen eline verirler dilekçeyi yollayınca yine postayla gönderecekler işini şansa bırakma
    Üsküdar olsaydı giderdim de bugün aradım üsküdarı dediler ki buradan olmuyor,ankarada tanıdğınız varsa en kolay yolu onun alması. 2 .seçenekte dilekçe yazabilirsiniz fakat 2-3 haftaya gelir.E benımde acelem yok gelsin ne zaman gelırse.Orda tanıdığım yok burdan dilekçe yazıcam mecburen. 3ytl fılan yatrılması gerekıyormş ziraate heralde.tam anlayamadımkı otomatık gibi konşuyordu

Downloads
    20
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    55
    Ben aradım bugun ankarayı.Ziraat bankasına 3 ytl yatırdım ve makbuzuyla birlikte dilekçeyi, verilen numaraya fax çekicem de ah bana birisi bir dilekçe örneğini şuraya yazsa zahmet olmaz değil mi?? Kpss sonuç belgemın yollanması için

Üye si3ra7 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var si3ra7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    21
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    23
    Alıntı wake_up Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben aradım bugun ankarayı.Ziraat bankasına 3 ytl yatırdım ve makbuzuyla birlikte dilekçeyi, verilen numaraya fax çekicem de ah bana birisi bir dilekçe örneğini şuraya yazsa zahmet olmaz değil mi?? Kpss sonuç belgemın yollanması için
    yollanır ya merak etmeyin
    SADECE ONLARI SEVMEYİ SEVDİM

HEPSİNİ ONLARSIZ YAŞADIMDA BİR SENİ SENSİZ

YAŞAYAMIYORUM BU AŞKI TEK KALPTE

TAŞIYAMIYORUM SANA YEMİN GÜZEL GÖZLÜM BİR

TEK SENİ SEVDİM VE SENİ SEVEREK ÖLECEGİM...!!!!

Aktif Üye++ axiseytan1 seçkin bir yolda olduğunu belli axiseytan1 seçkin bir yolda olduğunu belli axiseytan1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    48
    Arkadaşlar umarım yerleştirme sonuçlarının açıklamasını geçiktirmezler... !

Bekle bekle çatlıyacağız birgün... !

' Marmara Üniversitesi
    İktisadi ve idari bilimler fakültesi - EKONOMETRİ '

Downloads
    20
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    55
    Alıntı si3ra7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yollanır ya merak etmeyin
    Pazartesi kısmetse fax çekmeyi düşünüyorumda dilekçe konusunda(ne yazmalıyım) bir bilgim yok.Tecrübeli arkadaşlardan yardım beklıyorum.Yazıp burada paylaşırlarsa çok mutlu olurum.

+ Konu Cevaplama Paneli