www.pctk.com.tr
+ Konu Cevaplama Paneli
4. Sayfa - Toplam 57 Sayfa var BirinciBirinci 1 2 3 4 5 6 7 14 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 31 ile 40 ve 567

Konu: Kpss 2008/4 Tercih Klavuzu Yayınlandı

DGS CaDıSı P®Club seçkin bir yolda olduğunu belli P®Club seçkin bir yolda olduğunu belli P®Club seçkin bir yolda olduğunu belli P®Club seçkin bir yolda olduğunu belli P®Club seçkin bir yolda olduğunu belli P®Club - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sessizlikten önce bence sende bir nota ol belki yeni bir şarkı bestelersek düzelecektir her bir yol!
    Downloads
    24
    Uploads
    8
    Blog Girişleri
    25
    İtibar Gücü
    41
    Alıntı kadirbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşım forumda o kadar araştırdım, sorular sordum şöyle bişey anladım aşağıdaki bölümleri myo mezunu olan birinin elinde bilgisayar dersini gördüğüne dair transkript varsa bu bölümleri tercih edebilir benim anladığım bu bilmiyorum bize daha net bir şekilde bilgi verecek olan var mı???

6225 kodu okulda görülen bilgisayar derslerini sertifika olarak kabul ediyor ama 7305 kodu sadece bilgisayar mezunları ve meb sertifikası olanları kabul ediyor dikkatli olun arkadaşlar hata şansımız yok. Atanır da şartları sağlamazsak 2008 puanımızı bir daha kullanamayacağız...
    Her lafa verilecek bir cevabım vardır. Suskunluğum asaletimden! Önce lafa bakarım laf mı diye sonra söyleyene bakarım adam mı diye!!!

Aktif Üye kadirbey şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    59
    Alıntı P®Club Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    6225 kodu okulda görülen bilgisayar derslerini sertifika olarak kabul ediyor ama 7305 kodu sadece bilgisayar mezunları ve meb sertifikası olanları kabul ediyor dikkatli olun arkadaşlar hata şansımız yok. Atanır da şartları sağlamazsak 2008 puanımızı bir daha kullanamayacağız...
    o zaman ben bunuda seçebilirim öyle mi???

DGS CaDıSı P®Club seçkin bir yolda olduğunu belli P®Club seçkin bir yolda olduğunu belli P®Club seçkin bir yolda olduğunu belli P®Club seçkin bir yolda olduğunu belli P®Club seçkin bir yolda olduğunu belli P®Club - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sessizlikten önce bence sende bir nota ol belki yeni bir şarkı bestelersek düzelecektir her bir yol!
    Downloads
    24
    Uploads
    8
    Blog Girişleri
    25
    İtibar Gücü
    41
    Alıntı kadirbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o zaman ben bunuda seçebilirim öyle mi???

evet atanan kişilerden aldım bu bilgiyi. 6225 transkriptle belgelenirse pc sertifikası yerine geçiyor ama 7305'e dikkat...
    Her lafa verilecek bir cevabım vardır. Suskunluğum asaletimden! Önce lafa bakarım laf mı diye sonra söyleyene bakarım adam mı diye!!!

Mitakaronik badfox şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var badfox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    15
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    4
    İtibar Gücü
    51
    Lonicera

benim bölümüm mekatronik kodu 3291 hiçbir yer almıyor. Ama benim bölümüm elektroniğide kapsıyor acaba diyorum ben elektronik teknikeri alan bir yeri yazsam çıkma ihtimali var mı? değerlendirmeye girer mi? yoksa direk atlar mı?
    Terk-i Diyar eylesem olmaz.Kalsam Hersey Sabrımı Zorlar.
    Ne yapacağımı bilemedim.
    Hadi Diyelim herseyden caysam varlık benden caymaz hasbam
    Ne yapmalıyım Bilemedim..

Downloads
    24
    Uploads
    8
    Blog Girişleri
    25
    İtibar Gücü
    41
    Alıntı badfox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lonicera

benim bölümüm mekatronik kodu 3291 hiçbir yer almıyor. Ama benim bölümüm elektroniğide kapsıyor acaba diyorum ben elektronik teknikeri alan bir yeri yazsam çıkma ihtimali var mı? değerlendirmeye girer mi? yoksa direk atlar mı?
    şartları birebir sağlamanız lazım yerleşip de şartları sağlamazsanız 2008 puanını bir daha ösym yerleştirmelerinde kullanamazsınız...

.::Schülerin::. Lonicera yakında ünlü olacak Lonicera yakında ünlü olacak Lonicera yakında ünlü olacak Lonicera yakında ünlü olacak Lonicera yakında ünlü olacak Lonicera yakında ünlü olacak Lonicera yakında ünlü olacak Lonicera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    72
    Alıntı badfox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lonicera

Koşullarından herhangi birini karşılamadığınız bir kadro ya da pozisyona tercihleriniz arasında yer vermeniz ve yerleştirilmeniz halinde ilgili kurum tarafından atamanızın yapılmayacağını göz önünde bulundurunuz. Mağduriyete uğramamanız için tercihlerinizi internetle ÖSYM’ye göndermeden önce tüm tercihlerinizin durumunuza uygun olduğundan mutlaka emin olunuz.
    Bakın aynen bu açıklama yapılmış bu konu ile ilgili.Yerleşseniz bile ilgili kurum tarafından atamanız yapılmaz.Bence hiç riske atmayın kendinizi
    "Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır."

Mustafa Kemal ATATURK

düş ağrısı gülll seçkin bir yolda olduğunu belli gülll seçkin bir yolda olduğunu belli gülll seçkin bir yolda olduğunu belli gülll - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    20
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    10
    İtibar Gücü
    48
    tercih kalvuzundaki 6225 nolu kod bilgisayar işletmeni diyor,bu nedemek tam anlamıyla?bilgisayar işletmenliği sertifkası bilgisayar sertifikası ile eşmidir?
    mebden aldığımız bilgisayar sertifikasını bu kodla kulanabilirmiyiz?
    6225 ve 7305 mebden alınan bilgisayar sertifası anlamındamıdır.eğer değilse bu bilgisayar işletmenliğini mebden ne zaman alailiriz
    "Kendimi var sanırsam ben yokum!
    Fakat kendimin yok olduğumu anladıgım zaman varım!"
    teoride desen zehir gibi pratik dersen sallanmakta
    bazen ben hümanistim diyor bazen rasyonalist oluyor
    değişik bir psikoloji bir felsefe...

Aktif Üye++ ThE_MaTRaX seçkin bir yolda olduğunu belli ThE_MaTRaX seçkin bir yolda olduğunu belli ThE_MaTRaX seçkin bir yolda olduğunu belli ThE_MaTRaX seçkin bir yolda olduğunu belli ThE_MaTRaX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    21
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    43
    Yaa ben bu memleketı anladım arkadş nası bı adalet anlamadım ( klavuzda tam tamına 4 sayfalık ımam ataması onlısans tan , 4-5 sayfalık ımam ataması da lise mezunundan daha ne dıyım yazıklar olsn yaa..
    Mekatronik okumuş arkadş dunya da en geçerli dallardn bırı ama ne yazık ki ataması yok wallaha da billaha hayret
    2009

Matematik Doğru: 77
    Matematik Yanlış: 3

Türkçe Doğru: 70
    Türkçe Yanlış: 10

AÖBP SAY: 73,098
    DGS Başarı Sırası: 590
    DGS SAY: 280.304

ONDOKUZ MAYIS ÜNİ
    ELEKTRIK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ

Bölüm Yöneticisi YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    48
    Uploads
    17
    Blog Girişleri
    10
    İtibar Gücü
    149
    Alıntı ThE_MaTRaX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaa ben bu memleketı anladım arkadş nası bı adalet anlamadım ( klavuzda tam tamına 4 sayfalık ımam ataması onlısans tan , 4-5 sayfalık ımam ataması da lise mezunundan daha ne dıyım yazıklar olsn yaa..
    Mekatronik okumuş arkadş dunya da en geçerli dallardn bırı ama ne yazık ki ataması yok wallaha da billaha hayret
    Bu ülkenin İmama da ihtiyacı var ve gecen yıldan beri imam eksikliğinden bahsediliyordu imam ataması olması normal bir durum,bende bir mekatronik mezunu olarak bu bölümün henüz devletçe keşfedilemediğini düşünüyorum yoksa elektronik,elektrik,bilgisayar,hidrolik,pinomatik, plc ve makine dallarınının herbirinde mekatronikçinin tercih yapabilmesi lazım
    gülüyoruz ağlanacak halimize gibi bir yorum oldu bu
    Sabretmek acıdır, meyvesi tatlı....

.::Schülerin::. Lonicera yakında ünlü olacak Lonicera yakında ünlü olacak Lonicera yakında ünlü olacak Lonicera yakında ünlü olacak Lonicera yakında ünlü olacak Lonicera yakında ünlü olacak Lonicera yakında ünlü olacak Lonicera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    72
    Alıntı gülll Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tercih kalvuzundaki 6225 nolu kod bilgisayar işletmeni diyor,bu nedemek tam anlamıyla?bilgisayar işletmenliği sertifkası bilgisayar sertifikası ile eşmidir?
    mebden aldığımız bilgisayar sertifikasını bu kodla kulanabilirmiyiz?
    6225 ve 7305 mebden alınan bilgisayar sertifası anlamındamıdır.eğer değilse bu bilgisayar işletmenliğini mebden ne zaman alailiriz
    6225 M.E.B.'Dan Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikası Sahibi Olmak bu madde için

3.10. Örgün eğitim yoluyla zorunlu/ortak/seçmeli bilgisayar dersi alan ve bu hususu resmi olarak belgeleyen adaylar, “M.E.B.’dan Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikasına Sahip Olmak” niteliğine ve aynı şekilde daktilo dersi alan ve bu hususu resmi olarak belgeleyen adaylar da, “M.E.B.’dan Onaylı Daktilo Sertifikasına Sahip Olmak” niteliğine sahip olarak değerlendirilecektir.
    Eğer okulda bilgisayar ders gördüyseniz 6225 nitelikkodu aranan yerleri tercih edebilirsiniz.

7305 için ise şöyle bir açıklama var
    2.2. BİLGİSAYAR İŞLETMENİ
    “Bilgisayar İşletmeni” kadro veya pozisyonlarını tercih edecek adayların;
    a) Öğrenim kurumlarının ilgili bölümlerinden mezun olmaları veya,
    b) Öğrenim kurumlarının diğer bölümlerinden mezun olanların Milli Eğitim Bakanlığınca onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikası sahibi olmaları,şarttır.

Bilgisayar eğitimi veren kurslarda bu belirtilir.Milli Eğitim Bakanlığınca onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikası verilir diye.Bu kurslardan herhangi birine giderek bu sertifika alınabilir.
    "Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır."

Mustafa Kemal ATATURK

+ Konu Cevaplama Paneli