2 yıl önce aöf kaydımı dondurdum.sonra devam ettim.şu andada kayıt yenilemesem silinirmiyim.tek dersim var ve bu yıl istemiyorum kayıt yeniilemek.bilginiz varmı?
2 yıl önce aöf kaydımı dondurdum.sonra devam ettim.şu andada kayıt yenilemesem silinirmiyim.tek dersim var ve bu yıl istemiyorum kayıt yeniilemek.bilginiz varmı?
böyle bir başlık açılmışken dgs yi kazandıktan sonra hemen 1 sene dondurabiliyor muyuz acaba?
intibak programı olan ve olmayan programlar arasında fark eder mi? intibak programı olan ünilerde kayıt dondurmak için önce intibağı bitirmek gerekir mi?
Kopan bir ipe sımsıkı bir düğüm atarsanız, ipin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan tek nokta yine o düğümdür...
aşağıdaki linke bakarsanız gerekli cevabı alırsınız sanırım
İntibakta Kayıt Dondurma
Sevdiğiniz bir işi meslek edinirseniz,
hayatta bir gün dahi olsa çalışmış olmazsınız
(Konfiçyüs)
çok teşekkür ederim yardımlarınız için aklımdaki sorulara cvp buldum
Kopan bir ipe sımsıkı bir düğüm atarsanız, ipin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan tek nokta yine o düğümdür...
arkadaşlar aöf de acaba kaç dönem harç yatırmazsak kaydımız siliniyor ????
örneğin 3.sınıfta okuyan bir kişi okuduğu yılın 2. taksitini yatırmaz ise
ve sınıf tekrarı yapıp kayıt yenileme işleminde bulunmaz ise toplu olarak geçmiş yılın 2.
taksitini ve bu yılın ilk taksini yatırabilir mi ?
yardımcı olursanız sevinirim...
' Marmara Üniversitesi
İktisadi ve idari bilimler fakültesi - EKONOMETRİ '
Hangi sınıfta olursa olsun iki yıl üst üste kaydını yeniletmeyenlerin kayıtları silinir. Bu öğrencilerin ertesi yıl kayıt yeniletmeleri mümkün olmadığı gibi, ÖSYS sonucu da yeniden yerleştirilseler de tüm derslerden sorumlu olarak 1.sınıftan öğretime başlamaları gerekir.
· Zorunlu nedenlerle bir öğretim yılında kaydını yeniletmeyen öğrencilerin, takibeden yıl kaydını yenileterek, bıraktıkları yerden öğretime devam hakları bulunmaktadır.
bu ibareden şu çıkartılabilinir.
4 dönem üst üste harcınızı yatırmazsanız kaydınız silinir.
Sizin sorunuza göre toplu olarak ödemenizi yapabilirsiniz tabiki belli bir oranda faiz alınır.
Sabretmek acıdır, meyvesi tatlı....
![]() |
|
||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|