DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > Soru - Cevap / DGS - İntibak - MYO - Genel Hakkında Sorular > KPSS, Açık Öğretim Fakultesi - AÖF, ALES, ÖSS ,Diğer Sınavlar ve Genel Konular Hakkında Sorularınız
Şifremi Unuttum? Üye Ol!
dikeygecis.org Duyuruları

KPSS, Açık Öğretim Fakultesi - AÖF, ALES, ÖSS ,Diğer Sınavlar ve Genel Konular Hakkında Sorularınız KPSS - Kamu Personeli Seçme Sınavı,, AÖF - Açok Öğretim Fakültesi, ALES - Akademik Pesonel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı, ÖSS - Öğrenci Seçme Sınavı ve diğer Sınavlar ile İlgili Başvuru Tarihleri, Sınav Sonuçları, Netleri hakkında sorularınızı bu bölümde sorabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Mod Seç
Eski 21-12-08, 17:53   #1
Üye

Giriş Tarihi: 21-12-08
Downloads: 0
Uploads: 0
İtibar Gücü: 0
alabina Sanal Karizma İstemiyor
Kayıt yenileme ve kaydı dondurma

2 yıl önce aöf kaydımı dondurdum.sonra devam ettim.şu andada kayıt yenilemesem silinirmiyim.tek dersim var ve bu yıl istemiyorum kayıt yeniilemek.bilginiz varmı?
alabina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-12-08, 18:18   #2
.::Schülerin::.

Giriş Tarihi: 09-11-06
Downloads: 21
İtibar Gücü: 50
Lonicera iyi yolda ilerliyorLonicera iyi yolda ilerliyorLonicera iyi yolda ilerliyorLonicera iyi yolda ilerliyorLonicera iyi yolda ilerliyorLonicera iyi yolda ilerliyorLonicera iyi yolda ilerliyor
Alıntı:
alabina tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
2 yıl önce aöf kaydımı dondurdum.sonra devam ettim.şu andada kayıt yenilemesem silinirmiyim.tek dersim var ve bu yıl istemiyorum kayıt yeniilemek.bilginiz varmı?
Normalde 2 yıl üstüste kaydınızı yenilemediğiniz taktirde kaydınız silinir ama siz yine de aöf bürosuna sorun oradan daha net bir bilgi alabilirsiniz.
Lonicera Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-12-08, 18:39   #3
Üye

Giriş Tarihi: 24-10-08
Downloads: 48
Uploads: 5
İtibar Gücü: 11
dpu_lu Sanal Karizma İstemiyor
böyle bir başlık açılmışken dgs yi kazandıktan sonra hemen 1 sene dondurabiliyor muyuz acaba?

intibak programı olan ve olmayan programlar arasında fark eder mi? intibak programı olan ünilerde kayıt dondurmak için önce intibağı bitirmek gerekir mi?
dpu_lu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-12-08, 18:41   #4
.::Schülerin::.

Giriş Tarihi: 09-11-06
Downloads: 21
İtibar Gücü: 50
Lonicera iyi yolda ilerliyorLonicera iyi yolda ilerliyorLonicera iyi yolda ilerliyorLonicera iyi yolda ilerliyorLonicera iyi yolda ilerliyorLonicera iyi yolda ilerliyorLonicera iyi yolda ilerliyor
Alıntı:
dpu_lu tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
böyle bir başlık açılmışken dgs yi kazandıktan sonra hemen 1 sene dondurabiliyor muyuz acaba?

intibak programı olan ve olmayan programlar arasında fark eder mi? intibak programı olan ünilerde kayıt dondurmak için önce intibağı bitirmek gerekir mi?
Her iki durumda da geçerli sebepleriniz varsa kaydınızı dondurabilirsiniz.
Lonicera Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-12-08, 18:42   #5
tatilde....

Giriş Tarihi: 27-08-05
Downloads: 7
İtibar Gücü: 79
Kimyacı iyi yolda ilerliyorKimyacı iyi yolda ilerliyorKimyacı iyi yolda ilerliyorKimyacı iyi yolda ilerliyorKimyacı iyi yolda ilerliyorKimyacı iyi yolda ilerliyor
Alıntı:
dpu_lu tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle

aşağıdaki linke bakarsanız gerekli cevabı alırsınız sanırım
İntibakta Kayıt Dondurma
Kimyacı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-12-08, 19:53   #6
Üye

Giriş Tarihi: 24-10-08
Downloads: 48
Uploads: 5
İtibar Gücü: 11
dpu_lu Sanal Karizma İstemiyor
çok teşekkür ederim yardımlarınız için aklımdaki sorulara cvp buldum
dpu_lu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-01-09, 00:26   #7
Aktif Üye+

Giriş Tarihi: 14-02-07
Downloads: 8
İtibar Gücü: 36
axiseytan1 daha yeniaxiseytan1 daha yeni
arkadaşlar aöf de acaba kaç dönem harç yatırmazsak kaydımız siliniyor ????

örneğin 3.sınıfta okuyan bir kişi okuduğu yılın 2. taksitini yatırmaz ise

ve sınıf tekrarı yapıp kayıt yenileme işleminde bulunmaz ise toplu olarak geçmiş yılın 2.

taksitini ve bu yılın ilk taksini yatırabilir mi ?

yardımcı olursanız sevinirim...
axiseytan1 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-01-09, 02:04   #8
Reis-i Cumhur

Giriş Tarihi: 02-08-05
Blog Başlıkları: 4
Downloads: 39
Uploads: 15
İtibar Gücü: 120
YusuF iyi yolda ilerliyorYusuF iyi yolda ilerliyorYusuF iyi yolda ilerliyorYusuF iyi yolda ilerliyorYusuF iyi yolda ilerliyorYusuF iyi yolda ilerliyorYusuF iyi yolda ilerliyorYusuF iyi yolda ilerliyorYusuF iyi yolda ilerliyorYusuF iyi yolda ilerliyor
Alıntı:
axiseytan1 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
arkadaşlar aöf de acaba kaç dönem harç yatırmazsak kaydımız siliniyor ????

örneğin 3.sınıfta okuyan bir kişi okuduğu yılın 2. taksitini yatırmaz ise

ve sınıf tekrarı yapıp kayıt yenileme işleminde bulunmaz ise toplu olarak geçmiş yılın 2.

taksitini ve bu yılın ilk taksini yatırabilir mi ?

yardımcı olursanız sevinirim...
Hangi sınıfta olursa olsun iki yıl üst üste kaydını yeniletmeyenlerin kayıtları silinir. Bu öğrencilerin ertesi yıl kayıt yeniletmeleri mümkün olmadığı gibi, ÖSYS sonucu da yeniden yerleştirilseler de tüm derslerden sorumlu olarak 1.sınıftan öğretime başlamaları gerekir.

· Zorunlu nedenlerle bir öğretim yılında kaydını yeniletmeyen öğrencilerin, takibeden yıl kaydını yenileterek, bıraktıkları yerden öğretime devam hakları bulunmaktadır.

bu ibareden şu çıkartılabilinir.
4 dönem üst üste harcınızı yatırmazsanız kaydınız silinir.
Sizin sorunuza göre toplu olarak ödemenizi yapabilirsiniz tabiki belli bir oranda faiz alınır.
YusuF Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-01-09, 17:21   #9
Aktif Üye+

Giriş Tarihi: 14-02-07
Downloads: 8
İtibar Gücü: 36
axiseytan1 daha yeniaxiseytan1 daha yeni
Alıntı:
Yuga® tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Hangi sınıfta olursa olsun iki yıl üst üste kaydını yeniletmeyenlerin kayıtları silinir. Bu öğrencilerin ertesi yıl kayıt yeniletmeleri mümkün olmadığı gibi, ÖSYS sonucu da yeniden yerleştirilseler de tüm derslerden sorumlu olarak 1.sınıftan öğretime başlamaları gerekir.

· Zorunlu nedenlerle bir öğretim yılında kaydını yeniletmeyen öğrencilerin, takibeden yıl kaydını yenileterek, bıraktıkları yerden öğretime devam hakları bulunmaktadır.

bu ibareden şu çıkartılabilinir.
4 dönem üst üste harcınızı yatırmazsanız kaydınız silinir.
Sizin sorunuza göre toplu olarak ödemenizi yapabilirsiniz tabiki belli bir oranda faiz alınır.
paylaşımınız için çok teşekkür ederim...
axiseytan1 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Arkadaşlarınızla Paylaşın

Konu Araçları
Mod Seç