www.pctk.com.tr
+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var 1 2 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 12

Konu: dgs hakkında

Üye yeliz52 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var yeliz52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0

dgs hakkında

benim sorum olacaktı cvplarsanız sevinirim.ben canakkale 18 mart üniversitesi fotoğrafcılık öğrencisiydim okulum bitei 2 sene oldu dgs sınavıa ilk defa giricem ve grafik bölümüne geçiş yapmak istiyorum bizim bölümden okullar 1 yada 2 kişi alıyorlar.bana bu konuda yardımcı olursanız sevinrim

Aktif Üye+ soruisaret şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var soruisaret - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    18
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    46
    Alıntı yeliz52 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim sorum olacaktı cvplarsanız sevinirim.ben canakkale 18 mart üniversitesi fotoğrafcılık öğrencisiydim okulum bitei 2 sene oldu dgs sınavıa ilk defa giricem ve grafik bölümüne geçiş yapmak istiyorum bizim bölümden okullar 1 yada 2 kişi alıyorlar.bana bu konuda yardımcı olursanız sevinrim
    Sorun tam olarak nedir analayamdım...
    Ne kadar bilirsen bil, anlattıkların sadece karşındakinin anlayabildiği kadardır... MEVLANA CELALEDDİN RUMİ

Aktif Üye brujeria şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var brujeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    24
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    50
    dgs den her bölüm aşağı yukarı 1-2 kişi alıyo yeliz.. okulu nasıl notlarla bitirmiştin? sınıfın geneline oranla iyi bi ortalamaylamı? durumun nasıldı?

Üye yeliz52 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var yeliz52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0
    grafik bölümüne geçiş yapabilirmiyim bu benim şansımı düşürür mü? önlisans diploma notu kaç olmalı?tşk diyorum cvp için

biraz düşük bir ortalamaydı 2,18 diploma notumdu.sınıfın geneli hemen hemen aynıydı.kazanma şansım var mı?bu sene kursa gitmeyi düşümüyorum.
    Konu Fibonacci tarafından (01-12-08 Saat 21:22 ) değiştirilmiştir. Sebep: mükerrer mesaj

Aktif Üye tuval_ şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var tuval_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    26
    hmm çok çalışmak lazıımm
    2 ay çalışmayla yerleien arkadaşlar varmş
    tabiki alt yapı lazım

yeliz mantık sorularına ağırlık ver..

gelmişken birde ben sorayım okul ortalamam 3.14
    aöbp nasıl olur.bu neye göre oluyor..

Bölüm Yöneticisi YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    48
    Uploads
    17
    Blog Girişleri
    12
    İtibar Gücü
    152
    Alıntı yeliz52 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    grafik bölümüne geçiş yapabilirmiyim bu benim şansımı düşürür mü? önlisans diploma notu kaç olmalı?tşk diyorum cvp için
    grafik bölümüne geçiş yapabilirsiniz http://www.dikeygecis.org/index.php?...-lisans-5.html burada yazıyor geçiş yapabileceğiniz bölümler,size esktra bir puan düşümüne neden olmaz ama şansınız konusunda söyleyecek pek birşey yok,80000 aday giriyor bunun yaklaşık yüzde 10 u yerleşebiliyor kabaca..
    Sabretmek acıdır, meyvesi tatlı....

Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0
    benim matematik biraz zayıff ama türkçe de ful cıkarıyorum..kazanma şansım vardır diye umuyorum sıkı bir calışma programı ayarlamam gerekior. cevaplarınız için cok teşekkür ediyorum

Aktif Üye brujeria şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var brujeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    24
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    50
    önlisans başarı puanının ortama geldigni varsayarsak 65 gelir.. bu durumda türkçeden en az 75 sayısaldan da 60 net i aşman lasım arkadsm bak burdan puanda hesaplayabilirsn http://www.dikeygecis.org/index.php?page=puanhesap&id=2

Alıntı tuval_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hmm çok çalışmak lazıımm
    2 ay çalışmayla yerleien arkadaşlar varmş
    tabiki alt yapı lazım

yeliz mantık sorularına ağırlık ver..

gelmişken birde ben sorayım okul ortalamam 3.14
    aöbp nasıl olur.bu neye göre oluyor..

aöbp senin dgs ye girdigin yıl, senin bölümden dgsye giren diger arkadaşlarının okuldaki genel not ortalamaryla birlikte hesaplanıyo.. eger senin ortalama seninle giren arkadşlarının üstündeyse 65 den fazla geliyo birinciysen 80 geliyo yada ortamanın altında kalıyosa senin ortalaman 65den az geliyo... böyle bişiler işte anlatabildim umarım
    Konu freundx tarafından (01-12-08 Saat 20:01 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood yapmak kurallara aykırıdır

Aktif Üye++ sehzade_20 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var sehzade_20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    42
    slm arkadaslar bu arada bu senekı katsayılara gore puan hesaplama programı olustumu acaba
    Yıl 2007:Pamukkale Üniversitesi Honaz Myo İşletme(İ.Ö)
    Yıl 2009:Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi Ve Endüstri İlişkileri

.::Schülerin::. Lonicera yakında ünlü olacak Lonicera yakında ünlü olacak Lonicera yakında ünlü olacak Lonicera yakında ünlü olacak Lonicera yakında ünlü olacak Lonicera yakında ünlü olacak Lonicera yakında ünlü olacak Lonicera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    74
    Alıntı sehzade_20 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    slm arkadaslar bu arada bu senekı katsayılara gore puan hesaplama programı olustumu acaba
    Hayır daha oluşturulmadı.Yakın bir tarihte oluşturulması bekleniyor.
    "Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır."

Mustafa Kemal ATATURK

+ Konu Cevaplama Paneli