www.pctk.com.tr
3. Sayfa - Toplam 6 Sayfa var BirinciBirinci 1 2 3 4 5 6 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 21 ile 30 ve 55

Konu: Elektrik- elektronik müh. ( intibak'ı kolay olan okullar)

Üye murco şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    49
    ben şuan sakarya üniversitesi elektrik-elektronik mühendisliği intibak sınıfındayım ve size bizim bölümün belkide türkiye'nin en zor intibağını uyguladığını söyleyebilirim.derslere hep prof. lar giriyor(ve hepsi itü mezunu) ve intibaklara falan hiç müsamaa göstermiyorlar.yani onların gözünde öss li ne ise bizde oyuz.saü elektrik-elektronik düşünenler intibakta analarından emdikleri sütün burunlarından geleceğini ama buna rağmen çok kaliteli bir eğitim alacaklarını akıllarından çıkarmasınlar ve buna göre tercih yapsınlar.

Siteye Erişimi Yasaklanmıştır isaser şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    21
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0
    kardeş hayırlısıyla kazanda intibakı halledesin.İnşallah.

Aktif Üye++ ThE_MaTRaX seçkin bir yolda olduğunu belli ThE_MaTRaX seçkin bir yolda olduğunu belli ThE_MaTRaX seçkin bir yolda olduğunu belli ThE_MaTRaX seçkin bir yolda olduğunu belli ThE_MaTRaX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    21
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    43
    Arkadaşlar Gazi nin e.e.m hakkında bilgisi olan var mı ?? Sitede hiç denk gelmedim gazinin intibak sınıfını okumuş bir arkadaşa.
    2009

Matematik Doğru: 77
    Matematik Yanlış: 3

Türkçe Doğru: 70
    Türkçe Yanlış: 10

AÖBP SAY: 73,098
    DGS Başarı Sırası: 590
    DGS SAY: 280.304

ONDOKUZ MAYIS ÜNİ
    ELEKTRIK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ

Aktif Üye ANIL ŞAYIK şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var ANIL ŞAYIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    64
    İnönüdende uzak durun derim. Fiziğe giren hafız hoca adamı delirtmek için elinden geleni yapıyo Evet benimde kırıkkalede okuyan arkadaşlarım var en kolay kırıkkale diyebilirim.Daha doğrusu kolaylıktan ziyade hocalar anlayışlı.!
    2007 -> OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ
    ELEKTRİK - ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ İNGİLİZCE

2008 -> iNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ
    ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ
    İntibak bitti

BEN BİR TÜRK'ÜM.DİNİM, CİNSİM ULUDUR...

Üye orhan38 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var orhan38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    14
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    55
    Anıl Şayık arkadaşım sen osmangazi yi kazandın neden orayı okumadın? İntibak programı hakkında bilgi verebilir misin?
    Kırıkkale Üniversitesi E²M
    2008

Üye bedoli4444 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var bedoli4444 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    60
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    42
    arkadaşlar bende Yıldız teknik üniversitesinin intibağı kolay diye duydum ve tek hedefim o...Ytü'de okuyan veya bilen biri acıklarsa süper olur benim icin...
    YILDIZ TEKNİK

ELEKTRİK MÜHENDİSLİĞİ

DGS 2009

... Nebleux seçkin bir yolda olduğunu belli Nebleux seçkin bir yolda olduğunu belli Nebleux seçkin bir yolda olduğunu belli Nebleux seçkin bir yolda olduğunu belli Nebleux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    12
    Uploads
    1
    İtibar Gücü
    74
    Alıntı bedoli4444 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bende Yıldız teknik üniversitesinin intibağı kolay diye duydum ve tek hedefim o...Ytü'de okuyan veya bilen biri acıklarsa süper olur benim icin...
    ytü'de intibak kolay konusu tamamen görecelidir ve bölüğmden bölüme değişir. Toplam 15-20 ders alıyorsun intibak senesinde bunların yarısı kadarı zorunlu geri kalanı sorumlu oluyor. Bu sorumlu derslerden intibak kriterlerini geçersen (zorunlu derslerden en fazla 2sinden kalmak ve ortalamanın da 2nin üstünde olması) intibağın tamamlanır.

Üye cemocanbjk şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    54
    arkadaşlar dikey geçişle erciyes ünüverstesi elektronik mühendisliğine geçtim 5 ilk dönem 5 ikinci dönem toplam 10 ders var sene sonun da enfazla 3 dersten kalmışsanız 3 ders sınavına girmeye hak kazanıyorsunuz daha fazla ise yaz okulun da alabilirsiniz (tabi yaz okulu açılırsa)hocalar gerçekten anlayışlı en azın dan bir kısmı bence erciyes ıntıbak gereçkten kolay ayrıca 2 ders muhabbetide var bildiğiniz gibi erciyes de intibak okunur arkadaşlar

Aktif Üye++ ThE_MaTRaX seçkin bir yolda olduğunu belli ThE_MaTRaX seçkin bir yolda olduğunu belli ThE_MaTRaX seçkin bir yolda olduğunu belli ThE_MaTRaX seçkin bir yolda olduğunu belli ThE_MaTRaX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    21
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    43
    Arkadaşalar gazi elektrık.elektronık.müh. hakkında bilgisi olan yok mu yaw ?
    2009

Matematik Doğru: 77
    Matematik Yanlış: 3

Türkçe Doğru: 70
    Türkçe Yanlış: 10

AÖBP SAY: 73,098
    DGS Başarı Sırası: 590
    DGS SAY: 280.304

ONDOKUZ MAYIS ÜNİ
    ELEKTRIK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ

Siteye Erişimi Yasaklanmıştır B.a.r.ı.ş seçkin bir yolda olduğunu belli B.a.r.ı.ş seçkin bir yolda olduğunu belli B.a.r.ı.ş seçkin bir yolda olduğunu belli B.a.r.ı.ş seçkin bir yolda olduğunu belli B.a.r.ı.ş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    117
    Uploads
    6
    İtibar Gücü
    0
    Alıntı ThE_MaTRaX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşalar gazi elektrık.elektronık.müh. hakkında bilgisi olan yok mu yaw ?
    bir gazi birde hacettepe sitede hiç görmedim...