www.pctk.com.tr
2. Sayfa - Toplam 6 Sayfa var BirinciBirinci 1 2 3 4 5 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 11 ile 20 ve 55

Konu: Elektrik- elektronik müh. ( intibak'ı kolay olan okullar)

Aktif Üye+ adriatic seçkin bir yolda olduğunu belli adriatic seçkin bir yolda olduğunu belli adriatic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    17
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    54
    arkadaşlar ben mustafa kemal e.e.m intibak öğrencisiyim 1. dönem 5 ders alıyoruz vizeler bitti tek kelimeyle berbat bir vize dönemi geçirdim hemde tüm derslere günü gününe çalışarak yaşadım bunu diğer arkadaşlarımında benden farkı yok geçen sene 8 kişiden 2 si intibak dönemini dogrudan geçmiş durumda diğerleri ek dönemdeler halen zor mu kolaymı siz karar verin ben yorum yapamıyorum ama e.e.m bu heryerde zordur diye düşünüyorum eğer türev integral matris trigonometri diskiriminant benim için çocuk oyuncağı diyorsanız nereye giderseniz gidin çok fazla zorlanmassınız...
    2008 DGS
    MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ
    MÜHENDİSLİK MİMAKLIK FAKÜLTESİ
    ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ

Aktif Üye emreakdmr şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var emreakdmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    28
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    46
    Ah arkadaşım nerde türev,integral.Onları bilsem zaten öss ye hazırlanırım.İnş. sende atlatırsın intibağı.
    2010 HEDEF İTÜ TELEKOMÜNİKASYON MÜHENDİSLİĞİ

Aktif Üye onrtrna şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var onrtrna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    25
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    68
    arkadaşlar ben sütçü imam intıbaktayım uzuunn uuzuun yazacam bayramda bi memlekete gidelim de

Üye SeLiMqk şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    44
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    39
    yorumlarınız icin tşk .

GAZİ ÜNİ VE ONDOKUZ MAYIS ÜNİ .

İNTİBAK KONUSUNDA NASIL OLDUGUNU BİLEN WARMI PEKİ ?

.::Schülerin::. Lonicera yakında ünlü olacak Lonicera yakında ünlü olacak Lonicera yakında ünlü olacak Lonicera yakında ünlü olacak Lonicera yakında ünlü olacak Lonicera yakında ünlü olacak Lonicera yakında ünlü olacak Lonicera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    72
    Alıntı SeLiMqk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yorumlarınız icin tşk .

GAZİ ÜNİ VE ONDOKUZ MAYIS ÜNİ .

İNTİBAK KONUSUNDA NASIL OLDUGUNU BİLEN WARMI PEKİ ?
    Ondokuz Mayıs Ünversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği
    üstteki linkten Ondokuz Mayıs üniversitesi intibak programı hakkında bilgi alabilirsiniz.Çeşitli üniversitelerin mühendislik bölümlerindeki intibak programları hakkında bilgi almak içinde aşağıdaki linki inceleyebilirsiniz.
    http://www.dikeygecis.org/forum/muhe...k-tecrubeleri/
    "Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır."

Mustafa Kemal ATATURK

Üye brain058 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0
    slm.ben atatürk üniversitesine geçmek istiyorum.oradaki intibak derlerinin dağılımını bilmiyorum.derslerin dağılımı hakkında bilgi verebilirmisinizz.

Üye hypatiaa şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var hypatiaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    32

puanlar

Alıntı SeLiMqk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elektrik- elektronik müh. ( intibak'ı kolay olan okullar'ı yazarsanız sevinirim..
    elektrik elektronik müh. bolumu puanları hagi duzeyde.kac net yapılması gerekıyo ortalama.yardımcı olursanız sevinirim.
    sanma şahım__/herkesi sen_____/sadıkane____/yar olur
    herkesi sen___/dost mu sandın__/belki ol_____/ağyar olur.
    sadıkane____/belki ol_________/alemde_____/serdar olur
    yar olur_____/ağyar olur______/serdar olur__/didar olur...

Chy Danışmanlık A.Ş. hakanorul seçkin bir yolda olduğunu belli hakanorul seçkin bir yolda olduğunu belli hakanorul seçkin bir yolda olduğunu belli hakanorul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    19
    Uploads
    1
    İtibar Gücü
    33
    arkadaşım mühendislik istiyorsan en düşük sütçü imam alıyordu devlet üniversitesi olarak 2008 yılı için konuşuyorum o da en son 276 ile aldı buda demek oluyoki okul puanını 80 olarak hesaplarsan (bölüm 1.si isen)ve sayısaldan ortalama 65 sözelden de 60 net çıkarabiliyorsan en düşük mühendisliğe girme şansın var , şansın var diyorum çünkü dgs bu ne olacağı belli olmuyor yapılabilirlik de çok önemli :s bence sen yapabildiğinin en iyisini yapmaya çalış gerisi gelir zaten....

Üye alcapone01 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    48
    arkadaşlar, elektronikten mezunum ancak, bazı sebeplerden dolayı inşalllah 2009 dgs yi kazanırsam kaydımı dondormak istiyorum, ilk sene kaydımı dondorabilirmiyim, yoksa öyle bi hakkım yok mu?
    Konu Lonicera tarafından (07-01-09 Saat 22:57 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mail adresi gibi kişisel bilgiler vermek forum kurallarına aykırıdır

Üye solit_ şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    152
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0
    Alıntı adriatic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ben mustafa kemal e.e.m intibak öğrencisiyim 1. dönem 5 ders alıyoruz vizeler bitti tek kelimeyle berbat bir vize dönemi geçirdim hemde tüm derslere günü gününe çalışarak yaşadım bunu diğer arkadaşlarımında benden farkı yok geçen sene 8 kişiden 2 si intibak dönemini dogrudan geçmiş durumda diğerleri ek dönemdeler halen zor mu kolaymı siz karar verin ben yorum yapamıyorum ama e.e.m bu heryerde zordur diye düşünüyorum eğer türev integral matris trigonometri diskiriminant benim için çocuk oyuncağı diyorsanız nereye giderseniz gidin çok fazla zorlanmassınız...

ben mkü elk mezunuyum hocalar inanılmaz zorlarlar belkide itüde bile bu kdr ugraşmazsın ben bu sene tekrar gircem mkü puan yönünden düşük olduğu için mecbur en son tercihim olcak umarım gelmez))) hocalar kasıntıdır genelini tanıyorum çogu dersime girmiştir kolay gelsin ne diiimm