DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > Soru - Cevap / DGS - İntibak - MYO - Genel Hakkında Sorular > İntibak Dönemi İle İlgili Sorularınız
Şifremi Unuttum? Üye Ol!
dikeygecis.org Duyuruları

İntibak Dönemi İle İlgili Sorularınız İntibak Hakkında Merak Ettikleriniz, İntibak Tecrübeleri, Üniversitelerde İntibak,İntibakda Ders Muafiyeti, İntibakda Yaz Okulu hakkında sorularınızı bu bölümde sorabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Mod Seç
Eski 04-12-08, 00:50   #11
Aktif Üye+

Giriş Tarihi: 29-12-06
Downloads: 16
Uploads: 0
İtibar Gücü: 38
adriatic daha yeniadriatic daha yeni
arkadaşlar ben mustafa kemal e.e.m intibak öğrencisiyim 1. dönem 5 ders alıyoruz vizeler bitti tek kelimeyle berbat bir vize dönemi geçirdim hemde tüm derslere günü gününe çalışarak yaşadım bunu diğer arkadaşlarımında benden farkı yok geçen sene 8 kişiden 2 si intibak dönemini dogrudan geçmiş durumda diğerleri ek dönemdeler halen zor mu kolaymı siz karar verin ben yorum yapamıyorum ama e.e.m bu heryerde zordur diye düşünüyorum eğer türev integral matris trigonometri diskiriminant benim için çocuk oyuncağı diyorsanız nereye giderseniz gidin çok fazla zorlanmassınız...
adriatic Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-12-08, 01:43   #12
Aktif Üye

Giriş Tarihi: 17-06-07
Downloads: 25
İtibar Gücü: 30
emreakdmr Sanal Karizma İstemiyor
Ah arkadaşım nerde türev,integral.Onları bilsem zaten öss ye hazırlanırım.İnş. sende atlatırsın intibağı.
emreakdmr Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-12-08, 00:23   #13
Üye

Giriş Tarihi: 03-12-05
Downloads: 24
İtibar Gücü: 53
onrtrna Sanal Karizma İstemiyor
arkadaşlar ben sütçü imam intıbaktayım uzuunn uuzuun yazacam bayramda bi memlekete gidelim de
onrtrna Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-12-08, 16:24   #14
Üye

Giriş Tarihi: 17-12-07
Downloads: 36
İtibar Gücü: 23
SeLiMqk Sanal Karizma İstemiyor
yorumlarınız icin tşk .

GAZİ ÜNİ VE ONDOKUZ MAYIS ÜNİ .

İNTİBAK KONUSUNDA NASIL OLDUGUNU BİLEN WARMI PEKİ ?
SeLiMqk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-12-08, 16:36   #15
.::Schülerin::.

Giriş Tarihi: 09-11-06
Downloads: 21
İtibar Gücü: 50
Lonicera iyi yolda ilerliyorLonicera iyi yolda ilerliyorLonicera iyi yolda ilerliyorLonicera iyi yolda ilerliyorLonicera iyi yolda ilerliyorLonicera iyi yolda ilerliyorLonicera iyi yolda ilerliyor
Alıntı:
SeLiMqk tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
yorumlarınız icin tşk .

GAZİ ÜNİ VE ONDOKUZ MAYIS ÜNİ .

İNTİBAK KONUSUNDA NASIL OLDUGUNU BİLEN WARMI PEKİ ?
Ondokuz Mayıs Ünversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği
üstteki linkten Ondokuz Mayıs üniversitesi intibak programı hakkında bilgi alabilirsiniz.Çeşitli üniversitelerin mühendislik bölümlerindeki intibak programları hakkında bilgi almak içinde aşağıdaki linki inceleyebilirsiniz.
http://www.dikeygecis.org/forum/muhe...k-tecrubeleri/
Lonicera Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-12-08, 22:48   #16
Üye

Giriş Tarihi: 01-12-08
Downloads: 2
İtibar Gücü: 0
brain058 Sanal Karizma İstemiyor
slm.ben atatürk üniversitesine geçmek istiyorum.oradaki intibak derlerinin dağılımını bilmiyorum.derslerin dağılımı hakkında bilgi verebilirmisinizz.
brain058 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-12-08, 02:02   #17
Üye

Giriş Tarihi: 12-06-08
Downloads: 0
İtibar Gücü: 16
hypatiaa Sanal Karizma İstemiyor
puanlar

Alıntı:
SeLiMqk tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Elektrik- elektronik müh. ( intibak'ı kolay olan okullar'ı yazarsanız sevinirim..
elektrik elektronik müh. bolumu puanları hagi duzeyde.kac net yapılması gerekıyo ortalama.yardımcı olursanız sevinirim.
hypatiaa Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-12-08, 02:39   #18
++

Giriş Tarihi: 09-07-08
Downloads: 17
Uploads: 1
İtibar Gücü: 16
hakanorul Sanal Karizma İstemiyor
arkadaşım mühendislik istiyorsan en düşük sütçü imam alıyordu devlet üniversitesi olarak 2008 yılı için konuşuyorum o da en son 276 ile aldı buda demek oluyoki okul puanını 80 olarak hesaplarsan (bölüm 1.si isen)ve sayısaldan ortalama 65 sözelden de 60 net çıkarabiliyorsan en düşük mühendisliğe girme şansın var , şansın var diyorum çünkü dgs bu ne olacağı belli olmuyor yapılabilirlik de çok önemli :s bence sen yapabildiğinin en iyisini yapmaya çalış gerisi gelir zaten....
hakanorul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-01-09, 21:20   #19
Üye

Giriş Tarihi: 28-04-07
Downloads: 4
İtibar Gücü: 32
alcapone01 Sanal Karizma İstemiyor
arkadaşlar, elektronikten mezunum ancak, bazı sebeplerden dolayı inşalllah 2009 dgs yi kazanırsam kaydımı dondormak istiyorum, ilk sene kaydımı dondorabilirmiyim, yoksa öyle bi hakkım yok mu?

Bu mesaj en son " 07-01-09 " tarihinde saat 21:57 itibariyle Lonicera tarafından düzenlenmiştir... Neden: Mail adresi gibi kişisel bilgiler vermek forum kurallarına aykırıdır
alcapone01 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-01-09, 14:08   #20
Üye

Giriş Tarihi: 04-11-07
Downloads: 147
İtibar Gücü: 0
solit_ Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
adriatic tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
arkadaşlar ben mustafa kemal e.e.m intibak öğrencisiyim 1. dönem 5 ders alıyoruz vizeler bitti tek kelimeyle berbat bir vize dönemi geçirdim hemde tüm derslere günü gününe çalışarak yaşadım bunu diğer arkadaşlarımında benden farkı yok geçen sene 8 kişiden 2 si intibak dönemini dogrudan geçmiş durumda diğerleri ek dönemdeler halen zor mu kolaymı siz karar verin ben yorum yapamıyorum ama e.e.m bu heryerde zordur diye düşünüyorum eğer türev integral matris trigonometri diskiriminant benim için çocuk oyuncağı diyorsanız nereye giderseniz gidin çok fazla zorlanmassınız...

ben mkü elk mezunuyum hocalar inanılmaz zorlarlar belkide itüde bile bu kdr ugraşmazsın ben bu sene tekrar gircem mkü puan yönünden düşük olduğu için mecbur en son tercihim olcak umarım gelmez))) hocalar kasıntıdır genelini tanıyorum çogu dersime girmiştir kolay gelsin ne diiimm
solit_ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Arkadaşlarınızla Paylaşın

Konu Araçları
Mod Seç