|
|
#11 |
|
Aktif Üye+
Giriş Tarihi: 29-12-06
Downloads: 16
Uploads: 0
İtibar Gücü: 38 ![]() ![]() |
arkadaşlar ben mustafa kemal e.e.m intibak öğrencisiyim 1. dönem 5 ders alıyoruz vizeler bitti tek kelimeyle berbat bir vize dönemi geçirdim hemde tüm derslere günü gününe çalışarak yaşadım bunu diğer arkadaşlarımında benden farkı yok geçen sene 8 kişiden 2 si intibak dönemini dogrudan geçmiş durumda diğerleri ek dönemdeler halen zor mu kolaymı siz karar verin ben yorum yapamıyorum ama e.e.m bu heryerde zordur diye düşünüyorum eğer türev integral matris trigonometri diskiriminant benim için çocuk oyuncağı diyorsanız nereye giderseniz gidin çok fazla zorlanmassınız...
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 17-06-07
Downloads: 25
İtibar Gücü: 30 ![]() |
Ah arkadaşım nerde türev,integral.Onları bilsem zaten öss ye hazırlanırım.İnş. sende atlatırsın intibağı.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 03-12-05
Downloads: 24
İtibar Gücü: 53 ![]() |
arkadaşlar ben sütçü imam intıbaktayım uzuunn uuzuun yazacam bayramda bi memlekete gidelim de
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 17-12-07
Downloads: 36
İtibar Gücü: 23 ![]() |
yorumlarınız icin tşk .
GAZİ ÜNİ VE ONDOKUZ MAYIS ÜNİ . İNTİBAK KONUSUNDA NASIL OLDUGUNU BİLEN WARMI PEKİ ? |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
.::Schülerin::.
Giriş Tarihi: 09-11-06
Downloads: 21
İtibar Gücü: 50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
üstteki linkten Ondokuz Mayıs üniversitesi intibak programı hakkında bilgi alabilirsiniz.Çeşitli üniversitelerin mühendislik bölümlerindeki intibak programları hakkında bilgi almak içinde aşağıdaki linki inceleyebilirsiniz. http://www.dikeygecis.org/forum/muhe...k-tecrubeleri/ |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 01-12-08
Downloads: 2
İtibar Gücü: 0 ![]() |
slm.ben atatürk üniversitesine geçmek istiyorum.oradaki intibak derlerinin dağılımını bilmiyorum.derslerin dağılımı hakkında bilgi verebilirmisinizz.
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 12-06-08
Downloads: 0
İtibar Gücü: 16 ![]() |
puanlar
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
++
Giriş Tarihi: 09-07-08
Downloads: 17
Uploads: 1
İtibar Gücü: 16 ![]() |
arkadaşım mühendislik istiyorsan en düşük sütçü imam alıyordu devlet üniversitesi olarak 2008 yılı için konuşuyorum o da en son 276 ile aldı buda demek oluyoki okul puanını 80 olarak hesaplarsan (bölüm 1.si isen)ve sayısaldan ortalama 65 sözelden de 60 net çıkarabiliyorsan en düşük mühendisliğe girme şansın var , şansın var diyorum çünkü dgs bu ne olacağı belli olmuyor yapılabilirlik de çok önemli :s bence sen yapabildiğinin en iyisini yapmaya çalış gerisi gelir zaten....
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 28-04-07
Downloads: 4
İtibar Gücü: 32 ![]() |
arkadaşlar, elektronikten mezunum ancak, bazı sebeplerden dolayı inşalllah 2009 dgs yi kazanırsam kaydımı dondormak istiyorum, ilk sene kaydımı dondorabilirmiyim, yoksa öyle bi hakkım yok mu?
Bu mesaj en son " 07-01-09 " tarihinde saat 21:57 itibariyle Lonicera tarafından düzenlenmiştir... Neden: Mail adresi gibi kişisel bilgiler vermek forum kurallarına aykırıdır |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Üye
Giriş Tarihi: 04-11-07
Downloads: 147
İtibar Gücü: 0 ![]() |
Alıntı:
ben mkü elk mezunuyum hocalar inanılmaz zorlarlar belkide itüde bile bu kdr ugraşmazsın ben bu sene tekrar gircem mkü puan yönünden düşük olduğu için mecbur en son tercihim olcak umarım gelmez ))) hocalar kasıntıdır genelini tanıyorum çogu dersime girmiştir kolay gelsin ne diiimm
|
|
|
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|