|
|
#1 |
|
kareAS
Giriş Tarihi: 04-12-06
Downloads: 26
Uploads: 0
İtibar Gücü: 38 ![]() |
Denediğiniz ve Tavsiye Edebileceğiniz ALES ve DGS Kitapları nelerdir?
Merhaba arkadaşlar,öncelikle DGS hazırlıklarına başlayan ve de başlamayı düşünen arkadaşlara kolay gelsin .Başlığa bakıp "zaten bu başlıkların özdeşleri vardı neden yazıyorsun" diyebilirsiniz ama benimde elimde malumunuz tasarı(ALES,dgs konu anlatımlı,dgs soru bankası,dgs deneme sınavı kitabı),güvender(dgs konu anlatımlı),Karacan(dgs konu anlatımlı),Yediiklim(ALES konu anlatımlı,dgs soru bankası) kitapları var.Bu kitapları bende bitirdim,şunlar dgs formatında iyidir diyebileceğiniz diğer kitaplar hangileridir?.
tekrar kolay gelsin.. not: Bu arada arkadaşlar sizden bir ricam olacak,tavsiye ettiğiniz kitabı(ları)birkaç kelime yazıp "bunu tavsiye ederim" diye nesnel bakış açısını göz ardı etmeyelim lütfen,diğer kitaplardan ayıran özelliğini,artı ve eksi yönlerini diğer arkadaşlara beyan ederken ilgili yayın evini karalama ya da göğe çıkarma gibi eğilimde bulunmadan tarafsız bir bakış açısıyla deneyimlerimizi bildirelim.Kısacası siz o kitaptan ne aladınız onu belirtin Bu mesaj en son " 20-01-09 " tarihinde saat 14:27 itibariyle aspendos tarafından düzenlenmiştir... Neden: rica |
|
|
|
|
|
#3 |
|
DGS CaDıSı
Giriş Tarihi: 14-06-08
Konum: Sessizlikten önce bence sende bir nota ol belki yeni bir şarkı bestelersek düzelecektir her bir yol!
Blog Başlıkları: 18 Downloads: 23
Uploads: 8
İtibar Gücü: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() |
tasarı ales soru bankasını ben de bekliyorum çıktığı an alacam...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 25-04-07
Downloads: 22
İtibar Gücü: 33 ![]() |
intibak 2009 dgs soru bankasını bekliyorum..
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 18-06-07
Downloads: 3
İtibar Gücü: 30 ![]() |
arkadaşşlar ben 2008 de yıldızı kazandım.türkiye 147.oldum.2 kere girdim sınava.piyasada bitirmediğim kitap kalmamıştı.dicem şuki en güzel kitap tasarı.bayağı birikimim var sınavla ilgili.sormak istediğiniz sorular için **************** adresinden ujlaşabilirsiniz.klay gelsin hepinize
Bu mesaj en son " 15-11-08 " tarihinde saat 08:50 itibariyle Fibonacci tarafından düzenlenmiştir... Neden: e-posta adresi vermeyiniz.. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
kareAS
Giriş Tarihi: 04-12-06
Downloads: 26
İtibar Gücü: 38 ![]() |
peki arkadaşım tasarının dışında ve yukarıda bende olan kitapların haricinde bitirdiğin kitaplar hakkında görüşlerin nelerdir?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 02-10-07
Downloads: 0
İtibar Gücü: 26 ![]() |
tekağaç alesi 2008 dgs sayısal birincisi amet arkadasımız tavsiye ediyor arkadasım
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
THE MECHANICAL ENGINEERIN
Giriş Tarihi: 03-02-08
Downloads: 130
İtibar Gücü: 21 ![]() |
yeni kitabların 2009 baskısı ne zaman cıkcak arkadaş millet başladı test çözmeye kriz yayınevlerinede vurdu galiba bu gidişle eski kitabları alıcam...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
:: MeLek ::
Giriş Tarihi: 20-06-08
Downloads: 2
İtibar Gücü: 21 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() say-söz mantık: tekağaç,yargı konu anlatımlı: tasarı,karacan,yediiklim soru bankası: tasarı çıkmış ales soruları : irem,yargı Bu mesaj en son " 17-11-08 " tarihinde saat 09:21 itibariyle vethek tarafından düzenlenmiştir... |
|
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|