www.pctk.com.tr
4. Sayfa - Toplam 9 Sayfa var
BirinciBirinci 1 2 3 4 5 6 7 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 31 ile 40 ve 87

Konu: Denediğiniz ve Tavsiye Edebileceğiniz ALES ve DGS Kitapları nelerdir?

Aktif Üye sevdaatas şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    38
    arkadaşlar dershanedeki hocam dgs nin mantığının öss ile hiç alakası yok dedii.oks kitaplarını alıp çözmemizi tavsiye etti.oks matematik kitaplarını.çok faydası olurmuş.bilginiz olsun

Üye iü maduru şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    20
    ya arkadaşlar bence en önemli şey dercihiniz gideceğiniz okulları iyi araştırın şurda yazdığınız kitapları bitirdiğinizde ve heyecanınızı yendiğinizde kazanırsınız hayırlısıyla...bana gelince ilk girişimde kazandım 2008 say 287 bide küsürat net olarak ta 76.75 mat 50 net türkçe ve güvenderi bitirdim sonra tasarı soru bankası ve 10 deneme bu arada bu üç kitabıda yarım yamalk desem yeridir şu an intibaktayım gerçi artık değilim çünkü bıraktım okulu o yüzden çok dikkatli olun derim ben... saygılar...

Aktif Üye giz_emy şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var giz_emy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    22
    tasarının konu anlatımını kesinlikle almayın arkadaşlar.okadar boşki.elimde var dershane verdi mecbur bakıyom.soru bankası iyi ama hazırlık kitabı çok yetersiz.konu anlatımı olarak güvender derim.bide yedi iklim soru bankası........başarılar.

Üye crazyygirl şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var crazyygirl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    14
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    26
    arkadaşlar bende tek ağaç yay. ALES tek kitabı var tavsiye edrim soruları güzel bide pegem ALES çıkmış soruları mutlaka çözün
    2009 DGS GAZİ ÜNİV. BİLGİSAYAR ÖĞRETMENLİĞİ

Aktif Üye first şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var first - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    33
    güvenderi istiyorum fakat yeni basımı çıkmamş halaa beklemedeyim
    SELÇUK ÜNİVERSİTESİ
    ÇEVRE MÜHENDİSLİGİ

Aktif Üye giz_emy şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var giz_emy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    22
    Alıntı iü maduru Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya arkadaşlar bence en önemli şey dercihiniz gideceğiniz okulları iyi araştırın şurda yazdığınız kitapları bitirdiğinizde ve heyecanınızı yendiğinizde kazanırsınız hayırlısıyla...bana gelince ilk girişimde kazandım 2008 say 287 bide küsürat net olarak ta 76.75 mat 50 net türkçe ve güvenderi bitirdim sonra tasarı soru bankası ve 10 deneme bu arada bu üç kitabıda yarım yamalk desem yeridir şu an intibaktayım gerçi artık değilim çünkü bıraktım okulu o yüzden çok dikkatli olun derim ben... saygılar...
    arkadaşım senin bolümün nedir?konu dışına çıkmış olcaz ama.merak ettim.istanbul ü.iyi duydum ben hep.yazmayı düşünüyodum.

Alıntı first Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güvenderi istiyorum fakat yeni basımı çıkmamş halaa beklemedeyim
    bende güvenderin yeni basımını bekliyorum.nisanda çıkcakmış heralde.konu anlatımı olarak piyasadaki tek kitap bence.

Üye d_g_s_44 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var d_g_s_44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    18
    dgs kitabı güvender almayı düşünüyorum
    KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ
    2010 da DGS kesin kazandım seni

Belki Bir Gün... euzi şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var euzi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    14
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    2
    İtibar Gücü
    40
    Arkadaşlar, bulunduğum ilçede dgs ve ales kitaplarını bulmada büyük sıkıntı çekiyorum.

Memlekete gidicem oradan temin etmeyi düşünüyorum. Sayısal mantık soruları için tavsiye edebileceğiniz yayınları paylaşırsanız büyük sevap işlersiniz

Ve son bir şey daha, türkçe soruları içinde ne tür kitaplar önerirsiniz.
    Şimdiden teşekkürler..

Aktif Üye kalem12345 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    41
    sayısal mantık arıyosan mat bıtırmıssın demektır kı o zaman guvender ales derım

Aktif Üye aspendos şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var aspendos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    28
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    49
    Alıntı euzi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar, bulunduğum ilçede dgs ve ales kitaplarını bulmada büyük sıkıntı çekiyorum.

Memlekete gidicem oradan temin etmeyi düşünüyorum. Sayısal mantık soruları için tavsiye edebileceğiniz yayınları paylaşırsanız büyük sevap işlersiniz

Ve son bir şey daha, türkçe soruları içinde ne tür kitaplar önerirsiniz.
    Şimdiden teşekkürler..
    evet Alanya'da dgs ve ales kitaplarını bulmak biraz zor.Tasarı Dgs soru bankası ve İntibak Dgs soru bankası hem sayısal mantık hemde türkçe için işini görür.