arkadaşlar dershanedeki hocam dgs nin mantığının öss ile hiç alakası yok dedii.oks kitaplarını alıp çözmemizi tavsiye etti.oks matematik kitaplarını.çok faydası olurmuş.bilginiz olsun
arkadaşlar dershanedeki hocam dgs nin mantığının öss ile hiç alakası yok dedii.oks kitaplarını alıp çözmemizi tavsiye etti.oks matematik kitaplarını.çok faydası olurmuş.bilginiz olsun
ya arkadaşlar bence en önemli şey dercihiniz gideceğiniz okulları iyi araştırın şurda yazdığınız kitapları bitirdiğinizde ve heyecanınızı yendiğinizde kazanırsınız hayırlısıyla...bana gelince ilk girişimde kazandım 2008 say 287 bide küsürat net olarak ta 76.75 mat 50 net türkçe ve güvenderi bitirdim sonra tasarı soru bankası ve 10 deneme bu arada bu üç kitabıda yarım yamalk desem yeridir şu an intibaktayım gerçi artık değilim çünkü bıraktım okulu o yüzden çok dikkatli olun derim ben... saygılar...
tasarının konu anlatımını kesinlikle almayın arkadaşlar.okadar boşki.elimde var dershane verdi mecbur bakıyom.soru bankası iyi ama hazırlık kitabı çok yetersiz.konu anlatımı olarak güvender derim.bide yedi iklim soru bankası........başarılar.
arkadaşlar bende tek ağaç yay. ALES tek kitabı var tavsiye edrim soruları güzel bide pegem ALES çıkmış soruları mutlaka çözün![]()
2009 DGS GAZİ ÜNİV. BİLGİSAYAR ÖĞRETMENLİĞİ
güvenderi istiyorum fakat yeni basımı çıkmamş halaa beklemedeyim
SELÇUK ÜNİVERSİTESİ
ÇEVRE MÜHENDİSLİGİ
dgs kitabı güvender almayı düşünüyorum
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ
2010 da DGS kesin kazandım seni
Arkadaşlar, bulunduğum ilçede dgs ve ales kitaplarını bulmada büyük sıkıntı çekiyorum.
Memlekete gidicem oradan temin etmeyi düşünüyorum. Sayısal mantık soruları için tavsiye edebileceğiniz yayınları paylaşırsanız büyük sevap işlersiniz
Ve son bir şey daha, türkçe soruları içinde ne tür kitaplar önerirsiniz.
Şimdiden teşekkürler..
sayısal mantık arıyosan mat bıtırmıssın demektır kı o zaman guvender ales derım
![]() |
|
||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|