s.a arkadaşlar bu yıl bütünlemede 2 dersten kalanlar onları diğer bütünleme sınavında mı verecekler yoksa vize ya da yılsonu sınavında verilebiliyor mu bilgisi olan arkadaşalr cevaplarsanız sevinirim.
s.a arkadaşlar bu yıl bütünlemede 2 dersten kalanlar onları diğer bütünleme sınavında mı verecekler yoksa vize ya da yılsonu sınavında verilebiliyor mu bilgisi olan arkadaşalr cevaplarsanız sevinirim.
Edep bir tac imiş Nur-u Hüda’dan
Giy ol tacı, emin ol her beladan...
C E S U R
Ç E V İ K B A Ş
atın beni denizlere vermeyin ellerine
zaten hasret kalmıştım o deniz gözlerinee
bana yazdığınız msjları fırsat buldukca cvplamaya çalışıyorum yanlış anlaşılmasın.
1.sınıftan 2 dersi var arkadaşımın benim yok çok şükürşimdi 2.sınıf kayıt yenileme yapacak işte o 1.sınıftaki 2 dersi vize sınavında veya yılsonunda veremez mi çünkü dgs ye girmek istiyor bu sene bütünleme sınavında verilirse giremez
C E S U R
Ç E V İ K B A Ş
bana yazdığınız msjları fırsat buldukca cvplamaya çalışıyorum yanlış anlaşılmasın.
çok teşekkür ederim bilgilendiğiniz için ayrıca bu habere çok sevindim iki arkadaşım bu durumdaydı
Allah razı olsun![]()
rica ederiz
ayrıca eğer hem alttakileri hem 2 dekileri bte kalmadan verirse dgs ye girebilir.büte kalsada girebilir ama biraz zorluk çıkartır okuldakiler..
ayrıca bende bu durumdayımyani 2.sınıfı tekrar yapıcam
![]()
C E S U R
Ç E V İ K B A Ş
kolay gelsin sizede inşaallah derslerinizi verirsiniz dgsyle istediğiniz bölümü kazanırsınız
Allaha emanet olun
Selam arkadaşlar!! ben Mersin Üniversitesi Bilgisayar Programlamdan geçiş yaptım A.Ö İşletmeye ancak Finallerden 4 dersden "1 "tanesinden geçebildim yani 3 dersten kaldım bi arkadaşım finalden en az 2 dersden geçemezsen bütünlemeye giremeden okuldan atılıyorsun dedi böyle birşey varmı İntibakda?????teşekkürler
Sabretmek acıdır, meyvesi tatlı....
![]() |
|
||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|