www.pctk.com.tr
+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var
1 2 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 18

Konu: bütünlemede dersini geçemeyenler

Üye nesli_nur şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var nesli_nur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    25

bütünlemede dersini geçemeyenler

s.a arkadaşlar bu yıl bütünlemede 2 dersten kalanlar onları diğer bütünleme sınavında mı verecekler yoksa vize ya da yılsonu sınavında verilebiliyor mu bilgisi olan arkadaşalr cevaplarsanız sevinirim.
    Edep bir tac imiş Nur-u Hüda’dan
    Giy ol tacı, emin ol her beladan...

**Brave&Beatiuful** baytariye yakında ünlü olacak baytariye yakında ünlü olacak baytariye yakında ünlü olacak baytariye yakında ünlü olacak baytariye yakında ünlü olacak baytariye yakında ünlü olacak baytariye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    10
    Uploads
    10
    Blog Girişleri
    16
    İtibar Gücü
    36
    Alıntı nesli_nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    s.a arkadaşlar bu yıl bütünlemede 2 dersten kalanlar onları diğer bütünleme sınavında mı verecekler yoksa vize ya da yılsonu sınavında verilebiliyor mu bilgisi olan arkadaşalr cevaplarsanız sevinirim.
    slm arkadaşım..önce kayıt yenilemen gerek..daha sonra 2 dersi çalışıp önce vize sonra finallere girmen gerek.yani anlayacağın baştan 2. sınıfın 2 dersi vereceksin...
    C E S U R

Ç E V İ K B A Ş

atın beni denizlere vermeyin ellerine
    zaten hasret kalmıştım o deniz gözlerinee

bana yazdığınız msjları fırsat buldukca cvplamaya çalışıyorum yanlış anlaşılmasın.

Üye nesli_nur şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var nesli_nur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    25
    1.sınıftan 2 dersi var arkadaşımın benim yok çok şükürşimdi 2.sınıf kayıt yenileme yapacak işte o 1.sınıftaki 2 dersi vize sınavında veya yılsonunda veremez mi çünkü dgs ye girmek istiyor bu sene bütünleme sınavında verilirse giremez

**Brave&Beatiuful** baytariye yakında ünlü olacak baytariye yakında ünlü olacak baytariye yakında ünlü olacak baytariye yakında ünlü olacak baytariye yakında ünlü olacak baytariye yakında ünlü olacak baytariye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    10
    Uploads
    10
    Blog Girişleri
    16
    İtibar Gücü
    36
    1.sınıftan 2 dersi var arkadaşımın benim yok çok şükürşimdi 2.sınıf kayıt yenileme yapacak işte o 1.sınıftaki 2 dersi vize sınavında veya yılsonunda veremez mi çünkü dgs ye girmek istiyor bu sene bütünleme sınavında verilirse giremez
    ozaman 2 ye kayıt yapıcak ama altaki derslerinide vericek aynı vize final şeklinde..hem 2 nin dersleri okuycak hem 1 inkini..sınavları zaten 1.sınıfın sabah 2. sınıfın öğleden sonra oluyor...yani büte kalmadan vize-final yetiyor
    C E S U R

Ç E V İ K B A Ş

bana yazdığınız msjları fırsat buldukca cvplamaya çalışıyorum yanlış anlaşılmasın.

Downloads
    6
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    25
    çok teşekkür ederim bilgilendiğiniz için ayrıca bu habere çok sevindim iki arkadaşım bu durumdaydı
    Allah razı olsun

Downloads
    10
    Uploads
    10
    Blog Girişleri
    16
    İtibar Gücü
    36
    rica ederiz
    ayrıca eğer hem alttakileri hem 2 dekileri bte kalmadan verirse dgs ye girebilir.büte kalsada girebilir ama biraz zorluk çıkartır okuldakiler..

ayrıca bende bu durumdayımyani 2.sınıfı tekrar yapıcam
    C E S U R

Ç E V İ K B A Ş

Downloads
    6
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    25
    kolay gelsin sizede inşaallah derslerinizi verirsiniz dgsyle istediğiniz bölümü kazanırsınız
    Allaha emanet olun

Downloads
    10
    Uploads
    10
    Blog Girişleri
    16
    İtibar Gücü
    36
    kolay gelsin sizede inşaallah derslerinizi verirsiniz dgsyle istediğiniz bölümü kazanırsınız
    Allaha emanet olun
    inşallah.teşekkürler
    C E S U R

Ç E V İ K B A Ş

Üye kandef şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0
    Selam arkadaşlar!! ben Mersin Üniversitesi Bilgisayar Programlamdan geçiş yaptım A.Ö İşletmeye ancak Finallerden 4 dersden "1 "tanesinden geçebildim yani 3 dersten kaldım bi arkadaşım finalden en az 2 dersden geçemezsen bütünlemeye giremeden okuldan atılıyorsun dedi böyle birşey varmı İntibakda?????teşekkürler

Pardon krizdeyim YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    48
    Uploads
    17
    Blog Girişleri
    10
    İtibar Gücü
    140
    Alıntı kandef Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar!! ben Mersin Üniversitesi Bilgisayar Programlamdan geçiş yaptım A.Ö İşletmeye ancak Finallerden 4 dersden "1 "tanesinden geçebildim yani 3 dersten kaldım bi arkadaşım finalden en az 2 dersden geçemezsen bütünlemeye giremeden okuldan atılıyorsun dedi böyle birşey varmı İntibakda?????teşekkürler
    Öncelikle açıköğretim de atılma yok, intibakta(hazırlık) 4 dersten de kalsanız atılmazsınız, bütünlemelere girebilirsiniz, bütünlemelerden de kalsanız bir sonraki yıl size sınav hakkı tanınır, daha doğrıusu bu sınav hakkı sınırsızdır, siz geçene kadar girebilirsiniz.
    Sabretmek acıdır, meyvesi tatlı....

+ Konu Cevaplama Paneli

Paylaş