arkadaslar kombınasyon ve olasılık sorularına ıı bakın 2008 de dıger yıllara gre daha zor ve agırlık bıras daha olasılık sorularına verılmıstı bısde bıras daha agırlıgımızı olasılıga verelım
yıne moralım bozuldu sabah sabah
sürpriz konumu istiyorsunuz alın size; bağıntı , fonksiyon gelecek
merak etmeyin sürpriz konu gelmez.elimizdeki konular bize sürpriz yapabilir ancak karışık ve zor haliyle.hatta olasılık,permütasyon geleceğini bile sanmıyorum.çünkü gelirse sürpriz olmaz.
Ya geçen sene permütasyon,kambinasyon ve olasılıktan soru gelebileceğini yazmıştık.Çünkü ales(ilkbahar),oks,öss,kpps(lisans) ve son olarakta dgs de sordular.yani sorabilecekleri soruları önceden kestirebileceksiniz.ki sordular.
Açıkçası bu sene 3 tane hız problemi sormazlar .Bence bu sene yüzde problemlerine ve de biraz daha sayı problemlerine ağırlık verirler . Yine permtasyon ve olasılıktan sorarlar. Yine aynı soru içinde 4 tane mantık sorusu gelebilir.
Birde mantık sorularını nasıl çözebilecez gibi sorusu ağırlıkla sorular arasına girdi. Daha çabuk işlem yapan o soruları da yapar![]()
2007 Dgs'de arkadaşımın akdeniz ziraat müh. kazandığı yılın netlerini yaptık ..hiç bir ziraat fakültesi gelmedi..
Sağlık olsun
yaf mantık kolay..yüzdeler çıkar bolca deme birtanmantık olsa keşke hepsi
![]()
C E S U R
Ç E V İ K B A Ş
atın beni denizlere vermeyin ellerine
zaten hasret kalmıştım o deniz gözlerinee
bana yazdığınız msjları fırsat buldukca cvplamaya çalışıyorum yanlış anlaşılmasın.
ya tamam sağolasın anlatıyon amamalüm
![]()
C E S U R
Ç E V İ K B A Ş
atın beni denizlere vermeyin ellerine
zaten hasret kalmıştım o deniz gözlerinee
bana yazdığınız msjları fırsat buldukca cvplamaya çalışıyorum yanlış anlaşılmasın.
![]() |
|
||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|