www.pctk.com.tr
1. Sayfa - Toplam 23 Sayfa var 1 2 3 4 11 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 221

Konu: A grubu (Mezun Çalışan) Öğrencilerin Program ile İlgili Tartışma Konusu

Prof Utku yakında ünlü olacak Utku yakında ünlü olacak Utku yakında ünlü olacak Utku yakında ünlü olacak Utku yakında ünlü olacak Utku yakında ünlü olacak Utku yakında ünlü olacak Utku yakında ünlü olacak Utku yakında ünlü olacak Utku yakında ünlü olacak Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    309
    Uploads
    44
    Blog Girişleri
    2
    İtibar Gücü
    105

A grubu (Mezun Çalışan) Öğrencilerin Program ile İlgili Tartışma Konusu

Bildiğiniz gibi 3 gruba ayırmıştık adayları, bu grupataki arkadaşlarımız için 1 birim, 1 ders saatini ifade ediyor.

Bu tür grup konuları, sizinle aynı durumda olan adaylarla dertleşme, program uygulaması hakkında görüş bildirme, yaşadığınız olumsuzluklar, programın size kazandırdıkları vs ile ilgili mesajlarınızı yazacağınız konulardır, bir nevi kendinizi ders arasında tenefüste olduğunuzu düşünün.
    Çok fazla özel mesaj geliyor (alttaki resimden görebileceğiniz gibi), özel mesajları cevaplamıyorum daha doğrusu bu kadar fazla özel mesajı cevaplayacak zamanım yok, lütfen sorularınızı forumda sorunuz...

http://www.dikeygecis.org/images/utku_mesaj_kutusu.gif

izmir_elazığ arası farukkk seçkin bir yolda olduğunu belli farukkk seçkin bir yolda olduğunu belli farukkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    60
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    50
    arkadaşlar kimse yokmu ya meznlarda

.::Schülerin::. Lonicera yakında ünlü olacak Lonicera yakında ünlü olacak Lonicera yakında ünlü olacak Lonicera yakında ünlü olacak Lonicera yakında ünlü olacak Lonicera yakında ünlü olacak Lonicera yakında ünlü olacak Lonicera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    74
    Bu yıl sınava girecek olan arkadaşlar çok şanslılarBen geçen yıl evde hazırlanırken yol gösterecek böyle güzel bir kaynak yoktu .
    "Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır."

Mustafa Kemal ATATURK

DeGeSe Fedaisi AYT@C seçkin bir yolda olduğunu belli AYT@C seçkin bir yolda olduğunu belli AYT@C - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    16
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    5
    İtibar Gücü
    47
    Ben varım :d mezun ara sıra calisan =) Artı dershane falan var :S cok sıkı bir yıl olacak ..
    İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Mühendisiliği

Allah'ım sana Sükürler olsun..

awesome Giza Myra* yakında ünlü olacak Giza Myra* yakında ünlü olacak Giza Myra* yakında ünlü olacak Giza Myra* yakında ünlü olacak Giza Myra* yakında ünlü olacak Giza Myra* yakında ünlü olacak Giza Myra* yakında ünlü olacak Giza Myra* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    77
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    77
    Alıntı *SeReNa* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu yıl sınava girecek olan arkadaşlar çok şanslılarBen geçen yıl evde hazırlanırken yol gösterecek böyle güzel bir kaynak yoktu .
    aynen yaa çok beğendim bu uygulamayı, tebrikler
    Günahlarımı taşıyanın adı hamal değil, melekti.
    O şıkkı seçti, 3 yanlışım bir doğrumla çekti gitti.
    Bütün hikayem burda bitti.

Üye cookie şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var cookie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    16
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    56
    sahsen is yerindeki yukumu azaltacagim.

Bölüm Yöneticisi YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    48
    Uploads
    17
    Blog Girişleri
    12
    İtibar Gücü
    152
    ben sınava girip girmeme konusunda hala kararsızım 3 yıldır çalışıyorum bir işte,sınava da 3 kez girdim kazanamadım..yarın denemeye girip son kararımı vereceğim..
    Sabretmek acıdır, meyvesi tatlı....

Chy Danısmanlık A.Ş. Teodora şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var Teodora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    40
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    53
    benimde 3. girişim olacak şu anda bilg. ogretmenlıgı yapıyorum. aynı zamanda dgs ıcın dersaneye gıtmeyı dusunuyorum. sadece oglen calıstıgım ıcın kendıme cokca vakıt kalıyor. hafta içi iş hafta sonu dersane bu yogunlukta derslere calısmaya devam...
    Dün biTTi, geLecek daha geLmedi, Tek anımız var...Şimdiki Şimdi!

kimseye olduğundan daha fazla değer verme...

Üye ELEELOMÜH şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var ELEELOMÜH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0
    bende mezun ve çalışıyorum programı inceledim ve oldukça güzel bir program olmuş benim sorunum da belli bir program dahilinde programlı çalışamamaktı bakalım bunu yenebilecekmiyim herkese başarılar
    2009 sayısal
    SAYISAL NET : 76
    SÖZEL NET : 65
    A.Ö.B.P : 76.100

DGS HEDEF PUANIM : 290,743

Aktif Üye esmasun şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    15
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    32
    bende bu sene inş.hem iş hem dershane hemde ders çalışacagım bu sene benim senem olacak inş. herkeze kolay gelsin.