www.pctk.com.tr
3. Sayfa - Toplam 23 Sayfa var BirinciBirinci 1 2 3 4 5 6 13 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 21 ile 30 ve 221

Konu: A grubu (Mezun Çalışan) Öğrencilerin Program ile İlgili Tartışma Konusu

Bölüm Yöneticisi YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF etkileyici bir atmosfer sağlar YusuF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    48
    Uploads
    17
    Blog Girişleri
    10
    İtibar Gücü
    149
    Alıntı cefi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    a.öbp nasıl hesaplanıyor
    arkdaşlar ya bir anlatın bana
    Aöbp sizin bölümdeki başarı sıranıza göre belirleniyor,ama katsayıları hakkında bilgi veremem..şöyle açıklayabilirim
    birinciye 80 tam puan gelir..ondan sonra not ortalamasına göre sıralama durumunda sonuncuya 30 puana kadar düşer..
    Sabretmek acıdır, meyvesi tatlı....

Paylaşımcı YeMYeŞiL yakında ünlü olacak YeMYeŞiL yakında ünlü olacak YeMYeŞiL yakında ünlü olacak YeMYeŞiL yakında ünlü olacak YeMYeŞiL yakında ünlü olacak YeMYeŞiL yakında ünlü olacak YeMYeŞiL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    38
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    77
    ben de 3 defa girdim başaramadım. bu sene girmeyeceğim. sınava girecekler için çok güzel bir program. değerlendirmek lazım

Aktif Üye++ sevalimmm şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var sevalimmm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    50
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    3
    İtibar Gücü
    43
    Alıntı YeMYeŞiL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben de 3 defa girdim başaramadım. bu sene girmeyeceğim. sınava girecekler için çok güzel bir program. değerlendirmek lazım
    bende 2 defa girdim.umudunu kaybetme yemyeşil bence tekrar dene senin girmeni istiyorum.rakip oluruz belki
    yanlış bi kapı çalmışım dostlarım ardına kadar yanlış......!!!!

'''BelKiDe DeRiN oLaN kUyU dEgİlDe KıSa OlAn İpİmiZdİR'''
    Hayır! bu defa vedalaşmak yok ... Zaten bu vedaların sonu yok...!!

Paylaşımcı YeMYeŞiL yakında ünlü olacak YeMYeŞiL yakında ünlü olacak YeMYeŞiL yakında ünlü olacak YeMYeŞiL yakında ünlü olacak YeMYeŞiL yakında ünlü olacak YeMYeŞiL yakında ünlü olacak YeMYeŞiL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    38
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    77
    Alıntı sevalimmm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende 2 defa girdim.umudunu kaybetme yemyeşil bence tekrar dene senin girmeni istiyorum.rakip oluruz belki
    yok ben artık iş hayatında ilerliyorum sana başarılar, inşallah kazanırsın

Üye Tham1esmer şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var Tham1esmer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    1
    İtibar Gücü
    27

Smile

benim 2. girişim olacak.
    çalıştığım için hafta sonları bakabiliyorum derslere ve bu da yetersiz oluyo elimden gelen herşeyi yapmaya çalışıyorum

11000007 m.bekir seçkin bir yolda olduğunu belli m.bekir seçkin bir yolda olduğunu belli m.bekir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    47
    bende çalısanlardanım arkadaşlar düzenli bi çalışma saaatim, gunum, cumartesisi, pazarrı hiç fark etmiyo hep iş, hep iş cok yoğun ve kapastemın üzerinde bi yük var sırtımda; adam hamallık yapsa aksama kadar bedeni yorulur, ama aksam kafası rahat olur. benım hem kafam yoruluyo, hemde bedenım yoruluyo. zaman zaman gece yarılarına kadar çalışmak gerekiyo. birde iş nedeniyle seyhat durumlarım var; bir ayın neredeyse yarısında yollarda, otellerde oluyorum.seyhat etmek farklı yerlere gitmek güzel, ama adamın sistemı bozuluyo, hatta coğu zaman bunyem bile dayanmıyo butun gemileri yakabilirim, bunu yapmıyorum gemileride yakmadan bu savaşı kazanacağıma inanıyorum bunun karşılığında odtüye mercedesle okumaya gitmeyi hayalediyorum elimden geldiğince sabahları erken kalkıp (saat 5:30) çalısabiliğim kadar ders çalışıyorum tabi evde olunca.bu sene daha iyi çalışıp istediğim yerde olmak istiyorum.

çalışan arkadaşlara benım önerim, yapabiliyorlarsa benım gibi erken yatıp, erken kalkarak gunu en değerli zaman dilimini ders çalışarak geçirebilirler
    vazgeçmekmi asla...

hoppidi hoppidi (= yebese seçkin bir yolda olduğunu belli yebese seçkin bir yolda olduğunu belli yebese - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    29
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    4
    İtibar Gücü
    71
    selam arkadaşlar bende varım
    ben 06 mezunu okulla alakası kesilmiş ama dgs yi bitirememiş bi gönüllü olarak hep çalışıp hem sınava hazırlanıcam ayrıca bi dershaneye gitme imkanım yok. umarım bu program hepimize hayırlı olur ve en verimli şekilde yararlanırız
    hepimize şimdiden kolay gelsin ve başarılar
    hoLLywood kızLarı hepsi hikaye
    benim gibi varmı gösterin bi tane
    hiçbişey yapmasamda tarih beni yazar
    takıLıp düşersem
    oLcak o da nazar

Üye Tham1esmer şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var Tham1esmer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    1
    İtibar Gücü
    27

Wink

Alıntı farukkk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar kimse yokmu ya meznlarda
    ben varım

Üye burju şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var burju - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0
    Merhaba
    Benim de bu sene 3. girişim olcak. Uzun süreli bi karar aşamasından sonra girmeye karar verdim. Bi yandan iş bi yandan dersler biraz ağır olcak ama yapabiliriz arkadaşlar

işe ilk önce iiyi bir konu anlatımlı kitapla başlayalım bence ben aldım tekağaç yayınları nın kitabını geçen sene selim yayın evini almıştım kesinlikle tavsiye etmiorum acaip yanlış sorular var.

Soru bankası olarak ta tasarı soru bankası aldım. Heralde bu programla birlikte bu iki kitabı bitirirsem bişeyler olur

Herkese başarılar.

Siteye Erişimi Yasaklanmıştır ümmühayr şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0
    bende çalışıp hazırlanacak olanlardan benim en büyük sorunum uykuya yenik düşmem akşam öylece uyuya kalıyorum programım aksıyo birikincede altından kalakamıyorum