ben de 3 defa girdim başaramadım. bu sene girmeyeceğim. sınava girecekler için çok güzel bir program. değerlendirmek lazım![]()
yanlış bi kapı çalmışım dostlarım ardına kadar yanlış......!!!!
'''BelKiDe DeRiN oLaN kUyU dEgİlDe KıSa OlAn İpİmiZdİR'''
Hayır! bu defa vedalaşmak yok ... Zaten bu vedaların sonu yok...!!
benim 2. girişim olacak.
çalıştığım için hafta sonları bakabiliyorum derslere ve bu da yetersiz oluyoelimden gelen herşeyi yapmaya çalışıyorum
bende çalısanlardanım arkadaşlar düzenli bi çalışma saaatim, gunum, cumartesisi, pazarrı hiç fark etmiyo hep iş, hep iş cok yoğun ve kapastemın üzerinde bi yük var sırtımda; adam hamallık yapsa aksama kadar bedeni yorulur, ama aksam kafası rahat olur. benım hem kafam yoruluyo, hemde bedenım yoruluyo. zaman zaman gece yarılarına kadar çalışmak gerekiyo. birde iş nedeniyle seyhat durumlarım var; bir ayın neredeyse yarısında yollarda, otellerde oluyorum.seyhat etmek farklı yerlere gitmek güzel, ama adamın sistemı bozuluyo, hatta coğu zaman bunyem bile dayanmıyobutun gemileri yakabilirim, bunu yapmıyorum gemileride yakmadan bu savaşı kazanacağıma inanıyorum bunun karşılığında odtüye mercedesle okumaya gitmeyi hayalediyorum
elimden geldiğince sabahları erken kalkıp (saat 5:30) çalısabiliğim kadar ders çalışıyorum tabi evde olunca.bu sene daha iyi çalışıp istediğim yerde olmak istiyorum.
çalışan arkadaşlara benım önerim, yapabiliyorlarsa benım gibi erken yatıp, erken kalkarak gunu en değerli zaman dilimini ders çalışarak geçirebilirler![]()
vazgeçmekmi asla...
selam arkadaşlar bende varım
ben 06 mezunu okulla alakası kesilmiş ama dgs yi bitirememiş bi gönüllü olarak hep çalışıp hem sınava hazırlanıcam ayrıca bi dershaneye gitme imkanım yok. umarım bu program hepimize hayırlı olur ve en verimli şekilde yararlanırız
hepimize şimdiden kolay gelsin ve başarılar![]()
hoLLywood kızLarı hepsi hikaye![]()
benim gibi varmı gösterin bi tane
hiçbişey yapmasamda tarih beni yazar
takıLıp düşersem
oLcak o da nazar
Merhaba
Benim de bu sene 3. girişim olcak. Uzun süreli bi karar aşamasından sonra girmeye karar verdim. Bi yandan iş bi yandan dersler biraz ağır olcak ama yapabiliriz arkadaşlar
işe ilk önce iiyi bir konu anlatımlı kitapla başlayalım bence ben aldım tekağaç yayınları nın kitabını geçen sene selim yayın evini almıştım kesinlikle tavsiye etmiorum acaip yanlış sorular var.
Soru bankası olarak ta tasarı soru bankası aldım. Heralde bu programla birlikte bu iki kitabı bitirirsem bişeyler olur
Herkese başarılar.
bende çalışıp hazırlanacak olanlardan benim en büyük sorunum uykuya yenik düşmem akşam öylece uyuya kalıyorum programım aksıyo birikincede altından kalakamıyorum
![]() |
|
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||
|
|
|