www.pctk.com.tr
11. Sayfa - Toplam 23 Sayfa var BirinciBirinci ... 8 9 10 11 12 13 14 21 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 101 ile 110 ve 221

Konu: A grubu (Mezun Çalışan) Öğrencilerin Program ile İlgili Tartışma Konusu

Üye canbolatxx şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0
    İnsan istedigi herşeyi yapabilir.

.::No body No::. clipper şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var clipper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    36
    biraz geçte olsa çalışmaya başladım şükür
    çalışan arkadaşlar için bi önerim var sabahları işe gitmeden 1 saat ayırabilirlerse mükemmel olur çünkü akşam bende dahil hepimiz yorgun eve geliyoruz yemek muhabbet derken vakit geçiyor o vakitten sonra ders çalışmak insana zulüm gibi geliyor o yüzden gece fazla geç yatmayıp sabah çalışmak bizim için en mantıklı olanı bence .
    birde kitap konusunda matematik öss birey A soru bankası ve karakök yay. öss soru bankası aldım çözen var mı varsa yorumları dinlemek isterim.
    hadi kolay gelsin
    Hayat namazsız bir ezanla başlar ; ezansız bir namazla son bulur...

2008 DGS
    274,514 - 2377

2009 DGS
    (AÖBP-SAY) 67,769

274,640 - 1833

Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama

Üye adwes şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    36
    arkadaşlar ıyı guzelde nasıl calısacaz bır planı olan varmı ben vakıt bulamıyorum :S

Üye yal_chine şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var yal_chine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    29
    çalışan arkadaşlar için bi önerim var sabahları işe gitmeden 1 saat ayırabilirlerse mükemmel olur çünkü akşam bende dahil hepimiz yorgun eve geliyoruz yemek muhabbet derken vakit geçiyor o vakitten sonra ders çalışmak insana zulüm gibi geliyor o yüzden gece fazla geç yatmayıp sabah çalışmak bizim için en mantıklı olanı bence .
    clipper arkadaşımın tavsiyesi süper bencede... Bende yeni başlıyorum çalışmaya ve söylediğini yapacam 08:30 gibi işe gidiyorum. Sabah 06:00'da kalkıp çalışmaya başlasam. 08:00'da kahvaltı etsem. Olacak gibi geliyor. Tabi akşamda 23:00'da yatmak lazım 7 saat uyku yeter sanırım.. Daha birde akşamları ehliyet kursum var :S
    HEDEF => DGS 2010 EGE ÜNİVERSİTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ

hoppidi hoppidi (= yebese seçkin bir yolda olduğunu belli yebese seçkin bir yolda olduğunu belli yebese - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    29
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    4
    İtibar Gücü
    71
    Alıntı adwes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ıyı guzelde nasıl calısacaz bır planı olan varmı ben vakıt bulamıyorum :S
    forumdaki programı uygula arkadaşım geceleri onu uygula 1 saatlik birimi sen 2 saat yap bu şekilde yoğun olursun bi süre kendine bile zaman ayıramazsın ama sonunda rahat edersin
    hoLLywood kızLarı hepsi hikaye
    benim gibi varmı gösterin bi tane
    hiçbişey yapmasamda tarih beni yazar
    takıLıp düşersem
    oLcak o da nazar

Üye kara_böcük şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var kara_böcük - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    25
    Slm. Ben geçen yıl hem çalışıp hemde sınava hazırlanmaya çalıştım ama sadece hazırlanmaya çalıştım. Benim en büyük sorunum sınavda zamanı ayarlayamam oldu ve sonuçda başarısız oldum. Bu yıl sadece kendimi denemek için girmeyi düşünüyorum. Açıkcası pekde umutlu değilim.Herkez için hayırlısı olsun ..
    Konu Fibonacci tarafından (13-11-08 Saat 23:53 ) değiştirilmiştir. Sebep: DGS Kahve Arası bölümü harici tamamı renkli karakterlerden oluşan mesajlar yazmayalım lütfen..

Aktif Üye demettt şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var demettt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    138
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    63
    neden öyle dıyosun nıye umutsuzsun sankı yarın sınav var.ne güzel eksiğinin farkındasın bu büyük bi artıdır bence gercekten isteyerek sınava hazırlanırsan yaparsın.
    HER SON DAHA İYİ BİR BAŞALNGIÇ İÇİNDİR!!!!

muratcodek
    Guest
    hem dersane hem iş hem aöf allah yardımcım olsun

artık çukurova ünili :))) birijix şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var birijix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    29
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    1
    İtibar Gücü
    35
    [QUOTE=clipper;579254]biraz geçte olsa çalışmaya başladım şükür

önerin için teşekkürler arkadaşım banada mantıklı geldi denemekte fayda var diye düşünüyorum
    ...KOLAY OLANI HERKES BAŞARIR, ÖNEMLİ OLAN ZORU BAŞARMAKTIR....

"...niyet İTÜ ydü ama kısmet Çukurova ymış..."D

Aktif Üye eaysegul şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var eaysegul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    18
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    3
    İtibar Gücü
    26
    Alıntı clipper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biraz geçte olsa çalışmaya başladım şükür
    birde kitap konusunda matematik öss birey A soru bankası ve karakök yay. öss soru bankası aldım çözen var mı varsa yorumları dinlemek isterim.
    hadi kolay gelsin
    Çok iyi bi fikir, bende deniycem.

Değer verdik yeteri kadar, artık herkes ederi kadar...