İnsan istedigi herşeyi yapabilir.
İnsan istedigi herşeyi yapabilir.
biraz geçte olsa çalışmaya başladım şükür
çalışan arkadaşlar için bi önerim var sabahları işe gitmeden 1 saat ayırabilirlerse mükemmel olur çünkü akşam bende dahil hepimiz yorgun eve geliyoruz yemek muhabbet derken vakit geçiyor o vakitten sonra ders çalışmak insana zulüm gibi geliyor o yüzden gece fazla geç yatmayıp sabah çalışmak bizim için en mantıklı olanı bence .
birde kitap konusunda matematik öss birey A soru bankası ve karakök yay. öss soru bankası aldım çözen var mı varsa yorumları dinlemek isterim.
hadi kolay gelsin
Hayat namazsız bir ezanla başlar ; ezansız bir namazla son bulur...
2008 DGS
274,514 - 2377
2009 DGS
(AÖBP-SAY) 67,769
274,640 - 1833
Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama
arkadaşlar ıyı guzelde nasıl calısacaz bır planı olan varmı ben vakıt bulamıyorum :S
clipper arkadaşımın tavsiyesi süper bencede... Bende yeni başlıyorum çalışmaya ve söylediğini yapacam 08:30 gibi işe gidiyorum. Sabah 06:00'da kalkıp çalışmaya başlasam. 08:00'da kahvaltı etsem. Olacak gibi geliyor. Tabi akşamda 23:00'da yatmak lazım 7 saat uyku yeter sanırım.. Daha birde akşamları ehliyet kursum var :Sçalışan arkadaşlar için bi önerim var sabahları işe gitmeden 1 saat ayırabilirlerse mükemmel olur çünkü akşam bende dahil hepimiz yorgun eve geliyoruz yemek muhabbet derken vakit geçiyor o vakitten sonra ders çalışmak insana zulüm gibi geliyor o yüzden gece fazla geç yatmayıp sabah çalışmak bizim için en mantıklı olanı bence .
HEDEF => DGS 2010 EGE ÜNİVERSİTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ
hoLLywood kızLarı hepsi hikaye![]()
benim gibi varmı gösterin bi tane
hiçbişey yapmasamda tarih beni yazar
takıLıp düşersem
oLcak o da nazar
Slm. Ben geçen yıl hem çalışıp hemde sınava hazırlanmaya çalıştım ama sadece hazırlanmaya çalıştım. Benim en büyük sorunum sınavda zamanı ayarlayamam oldu ve sonuçda başarısız oldum. Bu yıl sadece kendimi denemek için girmeyi düşünüyorum. Açıkcası pekde umutlu değilim.Herkez için hayırlısı olsun ..
Konu Fibonacci tarafından (13-11-08 Saat 23:53 ) değiştirilmiştir. Sebep: DGS Kahve Arası bölümü harici tamamı renkli karakterlerden oluşan mesajlar yazmayalım lütfen..
neden öyle dıyosun nıye umutsuzsun sankı yarın sınav var.ne güzel eksiğinin farkındasın bu büyük bi artıdır bence gercekten isteyerek sınava hazırlanırsan yaparsın.
HER SON DAHA İYİ BİR BAŞALNGIÇ İÇİNDİR!!!!
hem dersane hem iş hem aöf allah yardımcım olsun![]()
[QUOTE=clipper;579254]biraz geçte olsa çalışmaya başladım şükür
çalışan arkadaşlar için bi önerim var sabahları işe gitmeden 1 saat ayırabilirlerse mükemmel olur çünkü akşam bende dahil hepimiz yorgun eve geliyoruz yemek muhabbet derken vakit geçiyor o vakitten sonra ders çalışmak insana zulüm gibi geliyor o yüzden gece fazla geç yatmayıp sabah çalışmak bizim için en mantıklı olanı bence .
önerin için teşekkürler arkadaşım banada mantıklı geldidenemekte fayda var diye düşünüyorum
![]()
![]()
...KOLAY OLANI HERKES BAŞARIR, ÖNEMLİ OLAN ZORU BAŞARMAKTIR....
"...niyet İTÜ ydü ama kısmet Çukurova ymış..."D
![]() |
|
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||
|
|