![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| DGS-Tercih DGS'de Tercih yaparken dikkat etmeniz gerekenler,DGS de tercihleriniz,DGS ile kazanmak istediğiniz bölüm hakkında üyelerin görüşleri burada. |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 24-07-04
İtibar Gücü: 64
![]() |
İstatistik ve Fizik Bölümleri
öncelikle arkadaşlar herkese merhaba.. ben kocaeli üniv. bilg. programcılığı bölümü mezunuyum 84,20 diploma notum var geçen sene 73,142 aobp gelmişti busene 77 sayısal netim ve 30 sözel netim var. arkadaşların verdiğin yeni puanlama sistemine göre 368 gibi bir puan alıyorum..
sizlere sormak istediğim bizler istetistik ve fizik bölümlerini yazabiliyoruz aranızda bu bölümleri yazan arkadaşlar varmı ve bana ne yaptıklarını söyleyebilirlermi .. benim tercihler şöyle ; gerçekçi olmaya çalıştım )1 ege bil. müh (390) 2 muğla elo ve bilg. öğrt. (378) 3 odtu fizik (360) 4 odtu istatistik (350) 5 hacettepe istatistik (333) 6 yıldız istatistik (340) 7 katü fizik (360) 8 osmangazi istatistik (271) sizce bir şans varmı??? herkese başarılar... |
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#2 |
|
√VYıkık√V
Giriş Tarihi: 01-07-04
İtibar Gücü: 76
![]() |
bende trabzon-istatistik ve bilgisayar bilimlerini yazmıştım ama benden başka orayı yazan göremedim forumda,benim netler, 78 say ve 40 söz civarında.başka bu bölümü yazan varmı
![]()
|
|
|
#3 | |
|
Üye
Giriş Tarihi: 27-07-04
![]() |
Alıntı:
tercihlerimin arasında osmangazi 2 ö.istatistik var umarım bir yere yerleşiriş.. görüşmek üzere... |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Paylaşımcı
Giriş Tarihi: 18-07-04
![]() |
Alıntı:
fırat bil.müh konya bil. öğr. balıkesir bil. öğr. eskişehir bil. öğr. eskişehir fizik sakarya fizik konya istatistik eskişehir istatistik cevabını bekliyorum |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
![]() |
coldfire ben 4.lükle bitirdim yada 5ti galiba öle bişey işte
tercihlerin güzel busene ilk kez giriyosan eğer gayet mantıklı tercihler yapmışsın uçmamışsın en azından ben gecen sene baya uçmuştum... netlerin güzel aöbp 73-74 arası bişey gelşir tahminen benim gecen sene 73,142 gelmişti yanlız okul ve sınıfın başarısıda önemli bu puanda yani sınıf çok kötü sen çok iyisen daha yüksek gelir puanın en kötü ihtimalle son 3 tercihinden birisine girersin kardeşim gönlünü ferah tut netlerin güzel.. |
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 06-08-04
İtibar Gücü: 0
![]() |
bende
yıldız teknik bilg prg mezunuyum. 80 sayısal 30 sözel ve osmangazi ist ve katü ist son iki tercihim içinde
|
|
|
|
|
#7 |
|
Paylaşımcı
Giriş Tarihi: 18-07-04
![]() |
Saol arkadaşım senle bayaa benzeşiyoruz bende ya 4. ya da 5. im (sanırım 4.)okulda tercihlerimi özellikle düşük yapmaya çalıştım bu sene çok fazla giren olduğu ve sınavın kolay olması nedeniyle aobpsi yüksek olan okul birincileriyle yarışamayacağımı düşündüm inşallah yanılmam Allah'da biliyor ya gönlümden fırat geçiyor ama herşey hayırlısı.... Umarım sende istediğin yerlere kapağı atarsın
|
|
|
|
|
#8 | |
|
√VYıkık√V
İtibar Gücü: 76
![]() |
Alıntı:
![]() belki birlikte kazanır gideriz ![]()
|
|
|
|
#9 |
|
Paylaşımcı
İtibar Gücü: 65
![]() |
yıldız istatistik ve mimarsinan istatistik.
netler say:78-80 , söz:50-55 arası değişir |
|
|
|
|
#10 |
|
Üye
![]() |
kapcik senin dip notu nasıl yani derece falan varmı nasıl aopb ?
|
|
|
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|