![]() |
||
|
|
#31 | |
|
9 Temmuz 2006
Giriş Tarihi: 12-07-04
İtibar Gücü: 70
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 27-09-04
İtibar Gücü: 62
![]() |
Merhaba arkadaşlar dgs de fizik yada istatistik kazanan varmı?
Şu anda o bölümlerde okuyan arkadaşlar bu bölümler hakkında biraz bilgi verirse çok sevinirim.Herkese başarılar.... |
|
|
|
|
#33 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 26-10-04
İtibar Gücü: 60
![]() |
arkadaslar tekrar merhaba;
bilgisayarcılar nerede??? bilgi ve fikir paylaşımı başarıyı getiririrr... maiilerinizi bekliyorum Bu mesaj en son " 08-02-07 " tarihinde saat 17:57 itibariyle Fibonacci tarafından düzenlenmiştir.... Neden: e-posta düzenlenmiştir. |
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#34 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 07-01-05
İtibar Gücü: 58
![]() |
arkadaşlar istatistik bölümü hakkında fazla bilgim yok biraz beni aydınlatırmısınız
|
|
#35 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 24-07-04
İtibar Gücü: 64
![]() |
mesala bu bölümün neyini merak ediyorsun?
içeriğimi ,alanımı vs...?
|
|
#36 |
|
Deli Doktoru
Giriş Tarihi: 09-07-04
İtibar Gücü: 65
![]() |
arkadaslar bu bölümün iş olanakları ve ders icerikleri hakkında bilgi verebilirmisiniz?
|
|
|
|
|
#37 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 25-12-04
![]() |
istatistikcilerin isi cok kolay
benim abim okudu istatistik bitirdikten 1 sene sonra devlet istatistik te ise basladi.bankalara falanda girebiliyolarmis ama devlet garanti meslek
![]() |
|
|
|
|
#38 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 07-01-05
![]() |
arkadaşlar benim merak ettiğmi şey biz bu bölümü bitirince iş bulabilecekmiyiz
|
|
#39 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 23-07-04
İtibar Gücü: 64
![]() |
Arkadaslar Istatistik bolumu icin konusuyorum bu bolumun onu acik her sirket her kurum istatistiki tablo grafik vb. cok onem veriyor anketler duzenliyor egilimleri inceliyor.Ben elektronik bolumunde oldugum icin secemiyorum bence hic dusunmeyin gayet iyi bir bolum derim.Ama fizik icin birsey diyemiyorum bence bi yol olmaz o bolumden formasyon alip ogretmen olsan atama beklersin kac senede cikar, cikarmi cikmazmi senede kac fizik ogretmeni atamasi yapiliyor bilemiyorum.Bende o konuyu dusunuyorum Fizik bolumu secme imkanim var puanlarida gayet makbul acaba son bir iki tercihe yazsammi ?
|
|
#40 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 22-10-04
İtibar Gücü: 61
![]() |
mrb arkadaşlar
bilgisayar öğretmenlikleri ve mühendisliği dışında önümüze yem olarak atılan zorttirik bölümlerden mevzun olduğunuzda hayatı kazanacağınızı mı sanıyorsunuz? hayır! şu anda bu bölümlerden mevzun olan 100 kişiden 70'i kaldırım mühendisliğine yatay geçiş yapıyorlar. sırf o ortamı yeniden yaşayacağım diyen varsa buyursun yazsın ama ben 3 yıllık sefahat uğruna 30 yıllık hayatımı birdefa daha hazırlansaydım diye pişmanlık duyarak geçirmek istemezdim. hepinize başarılar |
|
|
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|