![]() |
||
|
|
#11 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 24-07-04
İtibar Gücü: 64
![]() |
bu arada coldfire iyi dileklerin icin tesekkürler
![]() |
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#12 | |
|
Paylaşımcı
Giriş Tarihi: 01-07-04
İtibar Gücü: 65
![]() |
Alıntı:
yok abi,hiç bişey yok, sadece ve sadece aobp'nın 62 gelmesin bekliyorum o kadar. son girdiğimde o kadar gelmiştide o yüsssdenn. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 27-07-04
![]() |
arkadaşlar COLDFİRE DAN başka selcuk istatistik var mı?COLDFİRE zaten selcuk istatistiğe giremez inşallah mühendislige gircek zaten.....
benin sayısal 75 sözel 40 falan okul birincisiyim sizce gelirmi selcuk istatistik cevaplarınızı ve düşüncelerinizi bekliyorum... Bu mesaj en son " 07-08-04 " tarihinde saat 12:54 itibariyle dost tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
#14 |
|
Üye
![]() |
RCAGRI gercekci olup imkansızı istemişsin kardeşim tebrikler
)) uımarım bu sene girersin biyerlere |
|
|
|
|
#15 | |
|
Paylaşımcı
Giriş Tarihi: 18-07-04
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Üye
Giriş Tarihi: 27-07-04
![]() |
Alıntı:
yazan kişiler rakiplerimiz diye düşünüyorum çünkü burdakiler dgs ile yatıp dgs ile kalkanlar bide bilgisayarcı olupta bu sitenin varlıgını bilmeyen kişiler oldugunu sanmıyorum!!!! bide yüksek yapanların arasında fıratı yazan yok sana söylüyorum fırat olucak sınav sonucundan sonra hak vericeksin.dgs net sayısına baktıgı gibi tercihede bakıyor.geçen sene 370 puanın üstünde fizik vardı hiç aklına gilirmiydi 362 puan da bilgisayar öğretmenligi..(balıkesir) zonguldak bil.öğretmenlik yazan var mı? Bu mesaj en son " 09-08-04 " tarihinde saat 14:18 itibariyle dost tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Paylaşımcı
Giriş Tarihi: 18-07-04
![]() |
Alıntı:
Arkadaşlar keşke bende sizin gibi bakabilseydim olaya bundan önce ki öğrencilik hayatımda öyle sınavlardan öyle puanlar aldım ki aklınız hayaliniz şaşar fakat olmadı olmadı. O yüzden ben önüme bişeylerin çıkacağına adım gibi eminim bu arada benimde dikkatimi çekti fazla kişi yazmamış fırat bil. müh ama belli olmaz dediğim gibi. Fakat bu görüşleriniz beni biraz da olsa rahatlatıyo saolun Kazanırsam ne ısmarlayayım size . Neyse umarım hepiniz istediğiniz yere yerleşirsiniz biliyorum imkansız ama yine de dileğim bu |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Paylaşımcı
Giriş Tarihi: 29-07-04
![]() |
Coldfire galiba kazaninca millete biseyler ismarlayacakmissin. Bizi de unutmazsin artık ne de olsa Firat'ta gorecegim seni (Ben orda okumuyor Selçuk univ. okuyor olsam da
dikey arkadaslarimi ziyarete gelecegim )O zaman seni de bulur dertlesiriz... |
|
|
|
|
#19 |
|
√VYıkık√V
Giriş Tarihi: 01-07-04
İtibar Gücü: 76
![]() |
arkadaşlar,bende kazanırsam bişeyler ısmarlayacam.diyorumki kazanırsak birleşelimde sitedekilere bişeyler ısmarlayalım.
![]()
|
|
|
#20 |
|
Üye
![]() |
bende istatistik yazdım.Osmangazi.ama benim 7. tercihim.sayısal netlerin fena değil ama sözel yetersiz.bence olmama şansı (inşallah olur) var.bide bişey sorucam nasıl netlerinizden bu kadar emin olabiliyorsunuz.Kesin bir rakm verebiliyorsınuz? Soruların orjinallerini bulamazken bu kesinlik nereden?DGS sorularının yapısı hata yapma şansının bilgiye değil dikkate bağlı olmasıdır.Neyse boşver, yada ben kendimden emin değilim belki sorun bendedir.belli olmaz belki sınıv arkadaşı oluruz seneye.iyi çalışmalar
|
|
|
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|