www.pctk.com.tr
+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var 1 2 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 12

Konu: Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Gelibolu Piri Reis MYO Meslek Yüksek Okulu

Üye ossmagduru şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Gelibolu Piri Reis MYO Meslek Yüksek Okulu

Merhaba arkadaşlar nick'dende belli olduğu üzere ben bir öss mağduruyum çeşitli psikolojik ve anormal nedenlerden ötürü (2 yıl hazırlığa rağmen) öss sınavında mevcut bir başarı kaydedemedim.İstanbul Akşemsettin Lisesi mezunuyum, Çanakkalede 1 sene ingilizce hazırlık okuduktan sonra geliboluya geldim şu anda Turizm ve otel işlt 1.snftayım
    ama ne okuldan nede bulunduğum konumdan memnunum.Okula ve bölüme gelişim sadece bir tesadüften ibaret, tesadüfler sonucu oluşturduğum geleceğimi maalesef bu yönde ilerletmeyi düşünüyorum.Seneye DGS sınavına girip bölümümle ilgili bir fakülteye geçiş yapmayı düşünüyorum , bu konuyla ilgili bilgi ve düşünceleri olan arkadaşların varlığından eminim...Lütfen varlığınızı bana hissettirin.Mesajlarınızı azim ve kararlılıkla bekliyorum...

2. 20-04-07 21:30

Üye

Sebep
    aynısı altta..

Üye cigdem şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    82
    Alıntı ossmagduru Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar nick'dende belli olduğu üzere ben bir öss mağduruyum çeşitli psikolojik ve anormal nedenlerden ötürü (2 yıl hazırlığa rağmen) öss sınavında mevcut bir başarı kaydedemedim.İstanbul Akşemsettin Lisesi mezunuyum, Çanakkalede 1 sene ingilizce hazırlık okuduktan sonra geliboluya geldim şu anda Turizm ve otel işlt 1.snftayım
    ama ne okuldan nede bulunduğum konumdan memnunum.Okula ve bölüme gelişim sadece bir tesadüften ibaret, tesadüfler sonucu oluşturduğum geleceğimi maalesef bu yönde ilerletmeyi düşünüyorum.Seneye DGS sınavına girip bölümümle ilgili bir fakülteye geçiş yapmayı düşünüyorum , bu konuyla ilgili bilgi ve düşünceleri olan arkadaşların varlığından eminim...Lütfen varlığınızı bana hissettirin.Mesajlarınızı azim ve kararlılıkla bekliyorum...
    sansa bak
    bende aynı okul ve bolum mezunuyum
    insalllah dgs ıle bıryerlere gecersın
    yoksa benım gıbı okulu bıtırınce ıssız oturursun
    sana basarılar dılerım

Üye ERHANCAGSI şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0
    geliboluda üç sene kaldım birçok kişi özellikle turizmci arkadaşlar tesadüf eseri gelirler ve bir daha gitmek istmezler oradan. yaz gelsin biraz bekle bence ve dikey geçise kadar burada dayan göreceksin burası gerçekten güzel biryer.

Üye ozgurss şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0

merhaba

mhaba arkadaşım eğer bu yazını 3 ay önce görseydm sana vereceğm cevaplar çok daha değişik olurdu.ben gelibolu piri reisten 2007 haziranda mezun oldum hazırlandım önce öss ye sonra dgs ye girdim dgs den 263 puan aldım ama biyere yerleşemedim çok gariptir 256 aksaray işletme yazdığım halde gelmedi sana diyeceğim fazxla heveslenme kardeşim dgs falan filan hikaye kendini avutma ha otelcilik falan okuyorsan direk askere git daha faydalı olur otel köşelerinde kendine yazık etyme.. hayatta başarılar....

Üye shelby_88 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0
    geliboluda oturuyom bende ama dışardan okuorum bu okula gelen dışardan arkdaşım var ama okuldan memnun değil ve yerden ufak gelio tabi büyük yerden gelenler için ama benim için burda şuan bölümde muhasebe ama işi bilen bence her zmn iş bulur torpilede bakar sadece diploma hiçbişey değil...

Üye lotustuba şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0

Cool Meraba ÖSSMağduru:))

Seni çok ii anladım canım,benim de sevgilim seninle aynı sınıfta(2.öğretim değilsen tabii).
    Bizim de bu konuda planlarımız aynı.Sizin dgs de başarılı olmanız ve bu alandaki lisans programlarından birinde eğitim almanız ŞART.İlerde düzgün bir iş bulabilmeniz için yüksekokul yetersiz siz de biliyosunuz.Bunun yanında şimdiden yabancı dil konusunda da girişimde bulunmanız gerekiyoo)
    Her zaman yanınızdayım
    O nu çok seviyorummm bunu da söylemeden edemiycem,konunun dışında ama...
    yazılarını bekliyorum.

Üye eda_20 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0
    bende gelıboluda oturuyorum ve okulun ortamnını bılıyorum allh sana kolaylık versın kardeş

Üye v3n5m şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0
    DENİZ VE LİMAN İŞLETME PROGRAMI böümünde okuyan var mı aranızda

10. 26-06-09 17:13

Üye

Üye Dogubex şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    31
    Konu Dogubex tarafından (01-07-09 Saat 02:46 ) değiştirilmiştir.

Üye burcinnn şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0

??

merhaba ben yenı kazandım gelıbolu pırı reıs myo denız ve lıman ısletmecılıgı nasıl bır bolum kararsızım gıdıp gıtmemekte sımdıden teskk
    Konu Fibonacci tarafından (12-08-09 Saat 17:31 ) değiştirilmiştir. Sebep: renk..

+ Konu Cevaplama Paneli