![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| DGS ve Önlisans Mezunu / Öğrencileri ile İlgili Güncel Haberler 2008 - 2009 - 2010 DGS - Dikey Geçiş Sınavı ile ilgili güncel haberler, sınav açıklanma tarihi, sınav başvuru tarihi, dgs yönetmeliği ile ilgili değişiklikler, ösym duyuruları ile ilgili konular. İntibak ve Meslek Yüksek Okulları ile ilgili güncel haberler. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
Administrator
Giriş Tarihi: 25-07-04
İtibar Gücü: 77
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2008 KPSS Önlisans Bölümü Tamamlandı
100.000 lerce adayın beklediği 2008 KPSS bugun saat 14:30 toplam 81 ilde yapıldı. KPSS sınavına önlisans mezunlarından 373 bin 923 kişi katılacak. Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu ise KPSS’ye 5 yılda 7 milyon kişinin başvurduğunu açıkladı. 2008 yılında bu rakam 2 milyon 508 bin 379 oldu. Hersene olduğu gibi bu senede bir çok bölümün atamasının hiç olmayacağı veya çok komik rakamlarda alım yapılacağı bekleniyor.
KPSS 2008 sorularını http://www.dikeygecis.org/forum/down...do=file&id=458 bu linkten ındırabılırsınız dikeygecis.org olarak KPSS ye katılan tüm arkadaşlarımıza geçmiş olsun diyoruz ©2004-2009 dikeygecis.org web ekibi
we do not learn for school, but for life design by semin Bu mesaj en son " 22-09-08 " tarihinde saat 17:07 itibariyle felisleox tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#2 |
|
Ay Savaşçısı
Giriş Tarihi: 09-11-06
İtibar Gücü: 37
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sınava giren tüm arkadaşlara geçmiş olsun diyorum
Umarım hakettiğiniz notları alabilirsiniz![]()
|
|
|
#3 |
|
Aktif Üye+
Giriş Tarihi: 15-05-08
İtibar Gücü: 10
![]() |
ewet ya yenı geldım eve ınsallah ıı notlar alırız valla allah gonlumuze gore versın
|
|
|
#4 |
|
Aktif Üye+
|
dgs yi kazanmış biri olarak ilk defa bir sınava keyfi olarak girdim
tabii dsg den bize kalan matematik ve türkçe iidi kpssde ama diger bölümü ölesine işaretledim ..sınava giren arkadaşlar hakkınızda hayırlısı olsun..
"Çalınan her kapı hemen açılsaydı ümidin,sabrın ve isteğin derecesi anlaşılmazdı.Bir kelebek avcısı bile çalıların yırttığı ayaklarla koşmak zorundaysa,hayatın anlamını eliyle koymuş gibi bulmak kimin harcıydı..."
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 05-11-06
İtibar Gücü: 31
![]() |
gecmiş olsun arkdslr bende gırdım hemn sıtemızı actım bıtane bu sıte yaa
![]() NURDAN nereyi kazandın izmir lisin galıba ?? Bu mesaj en son " 21-09-08 " tarihinde saat 18:32 itibariyle Fibonacci tarafından düzenlenmiştir.... Neden: mükerrer mesaj.. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aktif Üye+
|
evet izmirliyim..marmara bilgisayar ve öğretim tekn.öğretmenliği.hayrola?
"Çalınan her kapı hemen açılsaydı ümidin,sabrın ve isteğin derecesi anlaşılmazdı.Bir kelebek avcısı bile çalıların yırttığı ayaklarla koşmak zorundaysa,hayatın anlamını eliyle koymuş gibi bulmak kimin harcıydı..."
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 17-05-06
İtibar Gücü: 38
![]() |
bilen varmı bu kpss de yerleştirmeler puan türleri falan nasıl olcak kaçar net olsa iyi olur falan :S ? birazcık acıklayabilirsek kpss yi cok iyi olur sanırsam..
|
|
|
#8 |
|
Üye
![]() |
Hım hayırlı olsun kaç puanla girdin bende izmirlı sayılırımda ondan demıstım :d
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aktif Üye+
|
sayılırım(?)287 puanla kazandım[gerçi bu konuşmanın yeride burası değil ama neyyse]
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Üye
![]() |
iyimiş 10 puan fazlan var benden matematık kolaydı demı benm ful geleblrde bı soru vardı hatrlıyrmusun?
hani geometride a bölü b oranını sormuştu Bu mesaj en son " 21-09-08 " tarihinde saat 18:46 itibariyle Fibonacci tarafından düzenlenmiştir.... Neden: mükerrer mesaj.. |
|
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|