![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| DGS ve Önlisans Mezunu / Öğrencileri ile İlgili Güncel Haberler 2008 - 2009 - 2010 DGS - Dikey Geçiş Sınavı ile ilgili güncel haberler, sınav açıklanma tarihi, sınav başvuru tarihi, dgs yönetmeliği ile ilgili değişiklikler, ösym duyuruları ile ilgili konular. İntibak ve Meslek Yüksek Okulları ile ilgili güncel haberler. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
Prof
Giriş Tarihi: 23-06-04
İtibar Gücü: 75
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evde DGS' ye Hazırlananlar için Ders Programları ve Rehberlik
Birçok arkadaşımız dikey geçiş sınavına evde hazırlanmayı tercih ediyor, evde hazırlanan adaylardan genelde şu şikayetleri alırız; programlı çalışamıyoruz ve tek olduğumuz için sınav rekabetini yaşayamıyoruz.
Dikeygecis.org 2009 döneminde bu durumda olan arkadaşlarımız için, belli bir sistem yaratıp, düzenli çalışmaya teşvik ve sınav rekabetini size sunacak uygulamamız olacak. Ders çalışma ve DGS konusunda en uzman kişilerle birlikte aylık ders programları oluşturup bu programa dayalı sürekli rehberlik yapılacak. Ders programları her seviyeye göre ayrı ayrı düzenlenecek, uygulama sizin istekleriniz doğrultusunda sürekli yenilenecek. Forumumuzda yeni bir bölüm açılarak, ilerleyen zamanlarda, bu programa dahil kişilerle birlikte online sınavlar yapılarak rekabet durumu ve gelişiminizi görebileceksiniz. Bu konuda biz ne kadar düşünürsek düşünelim, sizin istek ve ihtiyaçlarınız daha önemli, atladığımız şeyler olabilir. Sizden ricamız böyle bir uygulamada neler istersiniz ? Önümüzdeki hafta istekleriniz doğrultusunda yeni uygulama projeden, pratiğe dönüştürülecek, sitemizde her isteğinizin değerlendirilmeye alındığına emin olun. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. ©2004-2009 dikeygecis.org web ekibi
Lütfen kusura bakmayın, 100 tane özel mesaj geliyor her gün, birine 2 dakika ayırsam 4 saatim sadece özel mesaj cevaplama ile geçecek, lütfen sorularınızı forumda sorunuz, özel mesajları cevaplayamıyorum. |
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 04-04-07
İtibar Gücü: 25
![]() |
hafta içi çalışıyorum;
08:00 17:00 arası cumartesi-pazarım boş.Evet planlı ders bende çalışamıyorum yardımcı olursanız cok memnun olurum şimdiden tşk ederim. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 09-12-07
İtibar Gücü: 15
![]() |
süper bi fikir olmuş.
ek olarak bişey düşünemiyorum bile ![]()
Bazen içime bıçak gibi saplanıp yara olduysanda Günler boyunca kanayıp acıttıysan da Daha çocukken bile duvar gibi sert olduysan da Sana hiç küsmedim, hiç küsmedim dünya Hacettepe Diyetisyenlik 2009 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 14-08-07
İtibar Gücü: 20
![]() |
bencede super bı fıkır yaa inş hepımız ıcın cok yararlı olur
|
|
|
|
#5 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 12-08-08
İtibar Gücü: 5
![]() |
Ben de hayatımda hiçbir zaman planlı çalışamadım. Ama artık yapmak istiyorum. Bu sene öss ye de gireceğim o yüzden benim bayağı çalışmam gerekiyor. Bunu düşündüğünüz için teşekkürler... sanırım günlük belli bir hedef soru sayısı konulur ve kim ne kadar çözdü diye millet gaza gelir...hayırlısı inşallah bu sefer düzenli çalışmayı öğreneceğim...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 16-09-08
İtibar Gücü: 0
![]() |
Böyle bir şey yapmanız çok güzel
Umarım herkes için iyi olur. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 12-08-08
![]() |
Dershaneye gıtmek ıstemıyorum konu eksıgım yok ama tek sorunum planlı calısamamak. zaten öss yıde bu yuzden kazanamadım. İnsallah bu sefer sızınde yardımlarınızla programlı calısacagım.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 19-01-08
İtibar Gücü: 13
![]() |
Böyle bi uygulama başlattığınız için öncelikle çok teşekkür ederim. ben ikinci öğretim bilgisayarda okuyorum hem okul derslerim hemde dgs birlikte gidecek bi ders programı hazırlayabilirseniz çok teşekkür ederim. saaygılarımla...
|
|
|
#9 |
|
Kötü Adam
Giriş Tarihi: 27-01-08
Blog Başlıkları: 1
İtibar Gücü: 19
![]() |
gercekten cok iyi bi fikir.sayenızde herşey cok güzel olcak inş.
|
|
|
#10 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 09-08-08
![]() |
bende sevindim bu fikre süpersiniz arkadaşlar....
|
|
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|