![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| DGS ve Önlisans Mezunu / Öğrencileri ile İlgili Güncel Haberler 2008 - 2009 - 2010 DGS - Dikey Geçiş Sınavı ile ilgili güncel haberler, sınav açıklanma tarihi, sınav başvuru tarihi, dgs yönetmeliği ile ilgili değişiklikler, ösym duyuruları ile ilgili konular. İntibak ve Meslek Yüksek Okulları ile ilgili güncel haberler. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
Prof
Giriş Tarihi: 23-06-04
İtibar Gücü: 75
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dikeygecis.org DGS 2009
Her sene olduğu gibi bu senede sizin istek ve talepleriniz doğrultusunda dikeygecis.org yenilenecek.Sitemizi çok daha kolay kullanılabilir hale getirmak amacımız.Geçtiğimiz senelerde olduğu gibi yenilikler bir anda değil, 2 aya yayılacak süreçte yavaş yavaş uygulanacak siteye.
Yapılacaklar:
daha birçok özellikle 2009 DGS dönemine gireceğiz. Geçiş aşamasında aksaklıklar olabilir, lütfen kusurumuza bakmayın, sitenin tam olarak yeni haline geçmesi kasım ortalarını bulabilir, yenilikler sürekli olarak anasayfadan duyurulacak. ©2004-2009 dikeygecis.org web ekibi
Lütfen kusura bakmayın, 100 tane özel mesaj geliyor her gün, birine 2 dakika ayırsam 4 saatim sadece özel mesaj cevaplama ile geçecek, lütfen sorularınızı forumda sorunuz, özel mesajları cevaplayamıyorum. Bu mesaj en son " 19-10-08 " tarihinde saat 13:20 itibariyle Utku tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#2 |
|
Aktif Üye++
Giriş Tarihi: 02-02-07
İtibar Gücü: 29
![]() |
Elden gelenin en iyisinin yapılacağına eminim.Hayırlı olması dileğiyle...
|
|
|
|
#3 |
|
Chy Danışmanlık A.Ş.
Giriş Tarihi: 08-08-04
İtibar Gücü: 67
![]() ![]() ![]() ![]() |
vatana millete hayırlı uğurlu olsun
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 14-09-08
İtibar Gücü: 0
![]() |
hayırlı olsun ...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 24-08-08
İtibar Gücü: 5
![]() |
Gerçekten mükemmel bi site bu siteyi gerektiği gibi takip eden biri bence mutlaka dgs de başarılı olur diye düşünüyorum emeği geçen herkeze teşşekkürler allah razı olsun
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aktif Üye++
Giriş Tarihi: 16-08-08
İtibar Gücü: 8
![]() ![]() |
yaptınız hersey için tesekkür ederim çook güzel bir site ve yararlı emınım yenılıklerle daha cok kısıye ulasırsınız
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
delüsünün delüsü :)
Giriş Tarihi: 04-12-06
İtibar Gücü: 32
![]() ![]() |
hayırlı olsun
![]()
|
|
|
|
#8 |
|
g€L€c€ğiM€ ßaKıYoRuM
Giriş Tarihi: 25-07-06
İtibar Gücü: 40
![]() |
emeğinize sağlık.şimdiden teşekkürler
![]()
2009 DGS H€D€F ߀LLİ GaZi Ünİv€Rsİt€sİ M€sL€kİ €ğİtiM FaKüLt€Si D€KORATİF SaNaTLar ÖĞR€TM€NLİĞİ K€SİN KaZaNaCaM ![]() ![]() ![]() gazili olmak ayrıcalıktır ![]() "Biz Türkler, bütün tarihimiz boyunca hürriyet ve istiklâle timsal olmuş bir milletiz". |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ege'nin İnCiSi =)
Giriş Tarihi: 03-06-06
İtibar Gücü: 38
![]() |
hayırlı uğurlu olsun
![]()
|
|
|
#10 |
|
Kötü Adam
Giriş Tarihi: 27-01-08
Blog Başlıkları: 1
İtibar Gücü: 19
![]() |
herşey icin sonsuz teşekkürler
Biz hayatı 3 kişi yaşıyoruz... Ben,keyfim ve kahyası... Dengesiz Herif.. Ufak hamlelerle büyük darbeler... Yıldıza 221 Bu mesaj en son " 14-09-08 " tarihinde saat 16:26 itibariyle Fibonacci tarafından düzenlenmiştir.... Neden: DGS Kahve Arası bölümü harici tamamı renkli karakterlerden oluşan mesajlar yazmayalım lütfen.. |
|
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|