![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| DGS - Dikey Geçiş Sınavı Öyküleriniz Sınav maratonunda yaşadığınız stresler, ders çalışma taktikleriniz, tercih aşaması, sınav heyacanı kısaca tecrübeleriniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#31 |
|
Aktif Üye++
Giriş Tarihi: 07-11-07
Blog Başlıkları: 3
İtibar Gücü: 19
![]() |
çok etkilendim ben bu sene pes etmiştim kazanamayınca ama artık çok çalışcam bu haftadan sonra kendimi sınava adepte edecem çok saol iyiki paylaştın
![]()
yanlış bi kapı çalmışım dostlarım ardına kadar yanlış......!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() '''BelKiDe DeRiN oLaN kUyU dEgİlDe KıSa OlAn İpİmiZdİR''' Hayır! bu defa vedalaşmak yok ... Zaten bu vedaların sonu yok...!! |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 25-03-08
İtibar Gücü: 11
![]() |
ne güzel ya inatlaşmak kötü derler ama işde bazen işe yarıyo demekki..sen zonguldakta yaşamıssın bnde okumustum we guzel sehır cok sey yasadım orda unutmuycam orayı o şehri ama genelde yasayanlar sewmez pek belkı snde sewmıyosundr bn cok sey bıraktım o sehırde cok ayrı bnm ıcın ..nyse basarını kutlarım.. kararlılık guzel şey..
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Alpaslan Dikmen
Giriş Tarihi: 04-12-05
İtibar Gücü: 45
![]() |
Güzel yorumlarınız için teşekkürler. Hepinize ayrı ayrı başarılar.
|
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#34 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 06-11-08
İtibar Gücü: 2
![]() |
Keremcim seni ilk önce başarından dolayı kutluyorum ve demişşin ya halen buralardaysam sızlere bısey katmak ıcın bence buda senın büyük bir başarın kımbilir nıcelerımız senın hıkayenle yenıden ayaga kalkıcak ve yolunda yürümeye devam edıcek tabı her kalkan sonuca belkı ulasmıcak ama burda çok önemli bir nokta var senın o ınsanları benı , onu ,bunu halen ayaga kaldırma ıstegın...
çok teşekkürler ... |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 14-11-08
İtibar Gücü: 1
![]() |
sabahın bu saatinde kara kara okuldan gelecek düşük puanımla nasıl başarabileceğimi, çok zor olmasına rağmen başaramama lüksüm olmadığını düşünürken karşıma çıkabilecek daha düzel bi yazı olamazdı.Kendini tanımayı kolayca başarabilip,herkoşulda kendine olan inancını koruduğun için tebrik ederim.
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Aktif Üye+
Giriş Tarihi: 14-07-08
Konum: İSTANBUL /BAKIRKÖYLÜ/ÖLÜMÜNE GALATASARAYLIYIZ.12 NİSAN 2009'DA GÖRÜŞMEK ÜZERE!!!
İtibar Gücü: 7
![]() |
hayatta riske girmeden de birşeyler elde edemezsin.kazanman için başarı ve inanç gerekli.hedefleri sonuna kadar zorlamalısın bu uzun maratonda.
HEDEF 2009 DGS İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ. fark var seninle iyi arasında büyük bir fark var,benimle senin aranda kocaman bir fark var,kötüyle benim aramda irice bir fark var,iyiyle kötü arasında duran... MEKAN 34 VATAN 24 |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 24-05-08
İtibar Gücü: 8
![]() |
cok cok guzel bır hıkaye..
Bende sızın gıbı cok guzel bır aıleye sahıbım.Suan calsııyorum ama dgs yı bırakmıcam yınede MAKINE MUHENDISI olmak ıstıyorum..Bu hayalımden vazgecmıcem ve basarıcam bılıyorum.. |
|
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|