DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Google

Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > DGS - Dikey Geçiş Sınavı Hakkında Bilgi Kategorisi > DGS ve Önlisans Mezunu / Öğrencileri ile İlgili Güncel Haberler
Anasayfa Kayıt Konuları Okundu İşaretle

DGS ve Önlisans Mezunu / Öğrencileri ile İlgili Güncel Haberler 2008 - 2009 - 2010 DGS - Dikey Geçiş Sınavı ile ilgili güncel haberler, sınav açıklanma tarihi, sınav başvuru tarihi, dgs yönetmeliği ile ilgili değişiklikler, ösym duyuruları ile ilgili konular. İntibak ve Meslek Yüksek Okulları ile ilgili güncel haberler.

Yanıtla

Konu Araçları Mod Seç
Eski 18-08-08, 10:12   #1
'' herşeyde ''

YeMYeŞiL kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 23-04-06
İtibar Gücü: 52 YeMYeŞiL iyi yolda ilerliyorYeMYeŞiL iyi yolda ilerliyorYeMYeŞiL iyi yolda ilerliyorYeMYeŞiL iyi yolda ilerliyorYeMYeŞiL iyi yolda ilerliyorYeMYeŞiL iyi yolda ilerliyor
Exclamation 2008 - 2009 Öğretim Yılı Açıköğretim Dikey Geçiş Başvuru Tarihleri Açıklandı

Açıköğretim Fakültesinin iki yıllık ön lisans programından mezun olanlar, "Meslek Yüksekokulları ve Açıköğretim Ön Lisans Programları Mezunlarının Lisans Öğrenimine Devamları Hakkında Yönetmelik" uyarınca ÖSYM'ce yapılan dikey geçiş sınavına katılarak örgün öğretime geçiş yapabilirler.

ÖSYM'ce yapılan bu sınavlara son sınıfta okuyan öğrenciler ile mezun olanlar ilan edilen süre içerisinde başvurarak katılabilirler.

Ayrıca, Meslek Yüksekokulu ve Açıköğretim Fakültesi ön lisans programlarından mezun olanlar, uzaktan eğitim sistemiyle öğretim yapan İktisat ve işletme Fakültelerine, Üniversitemizce ilan edilen koşulları yerine getirdikleri takdirde dikey geçişle kayıt yaptırabilirler.

Başvuru ve kayıt koşulları her yıl ilan edilmekte ve bu koşulları yerine getirenler, İktisat ve İşletme Fakültelerinin 3. sınıfa doğrudan veya lisans öğrenimine hazırlık programına kayıt yaptırabilmektedirler.

Hangi ön lisans programlarının fakültelerin 3. sınıfına Doğrudan veya Lisans Öğrenimine Hazırlık Programına kayıt yaptırabileceklerini öğrenmek için tıklayınız.

2008-2009 Öğretim yılı için planlanan başvuru ve kayıt tarihleri aşağıda verilmiştir.

Planlanan İnternet Başvuru Tarihi :
27 Ekim 2008 - 21 Kasım 2008

Planlanan AÖF Bürosundan Kayıt Tarihi
27 Ekim 2008 - 17 Kasım 2008

Planlanan AÖF Bürosundan Mazeretli Kayıt Tarihi

18 Kasım 2008 - 21 Kasım 2008
http://aofkayit.anadolu.edu.tr adresinde ”Dikey Geçiş” linkini tıklayarak başvurularını yapabilirler.
İnternet sitesinden başvuru yapmak,yazıcıdan döküm almak ve bankaya gerekli ücreti yatırmak kayıt için yeterli değildir. Kayıt kılavuzunda açıklanan tüm kayıt belgelerini, kayıt süresi içerisinde mutlaka AÖF bürosuna teslim etmeniz gerekir. Aksi takdirde kaydınız yapılmamış olur.

http://www.anadolu.edu.tr/aos/sss/sss.aspx
Eklenmiş Resimler
2008-2009-ogretim-yili-acikogretim-dikey-gecis-basvuru-tarihleri-aciklandi-untitled-1-gif  

Derdimi dinledim, derdimden iğrendim... Onun derdini gördüm, derdime imrendim....

Bu mesaj en son " 18-08-08 " tarihinde saat 21:09 itibariyle felisleox tarafından düzenlenmiştir....
YeMYeŞiL Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
dikeygecis.org Reklam
Eski 18-08-08, 13:46   #2
Aktif Üye

ela_1133 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 29-09-07
İtibar Gücü: 18 ela_1133 Sanal Karizma İstemiyor
bilgi için tskler bölümüm gıda teknolojisi ben işletme düşünüyorum. peki bu hazırlık sınıfında hangi dersler var ...
ela_1133 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-08-08, 21:16   #3
Üye

Giriş Tarihi: 11-08-08
Blog Başlıkları: 1
İtibar Gücü: 5 cigdem_dgs Sanal Karizma İstemiyor
açıköğretime geçtiğimiz zaman orda okuma şansımız oluyomu yani normelde açıköğretim ama derslerine sınıflarına katılma şansımız oluyomuu?? bilmiyom anlatabildim miii

*... HEDEF 2009 DGS : İST ÜNV İŞLETME ... *
cigdem_dgs Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-08-08, 21:31   #4
Üye

kadem kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 29-06-06
İtibar Gücü: 36 kadem Sanal Karizma İstemiyor
slm öncelikle herkeze ben 2 yıllık bitirdim ve dışardan işletme okuyacam 3 sınıftan okuyacam peki eskişehire gidip derslere girebilcenmi örgün egitim alabilecekmiyim peki 2 yıl okuduktan sonra diplomam ne olacak ve askeride bu egitim olacakmı bunu cvp lar iken sallama yapmayın bir çok kişi bunun cvp bekliyor tşk ederiz lütfen cvp mailimede atarmısınız

Bu mesaj en son " 18-08-08 " tarihinde saat 21:51 itibariyle felisleox tarafından düzenlenmiştir.... Neden: mail adresi
kadem Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-08-08, 21:37   #5
Üye

enstantane kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 17-06-07
İtibar Gücü: 22 enstantane Sanal Karizma İstemiyor
arkadaslar dgs ile yerleşmiş olmam , acık ögretim işletme bölümüne dikey geciş yapmam için engelmi?
Eski 18-08-08, 21:40   #6
Üye

Giriş Tarihi: 04-04-07
İtibar Gücü: 25 Dogan08 Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
enstantane tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
arkadaslar dgs ile yerleşmiş olmam , acık ögretim işletme bölümüne dikey geciş yapmam için engelmi?
hayır engel değil
Dogan08 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-08-08, 21:45   #7
Üye

sabuni86 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 15-05-08
İtibar Gücü: 9 sabuni86 Sanal Karizma İstemiyor
4 yıllık üni mezunu oluyosunuz işletme veya iktisat... ayrıca derslere gidip girme şansınız varr... dgs yi kazanmanız acıkdan devam hakkınıza bişey yapmıyor acıkdan devam da edebilirsinizzzz..
sabuni86 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-08-08, 21:59   #8
Üye

kadem kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 29-06-06
İtibar Gücü: 36 kadem Sanal Karizma İstemiyor
sss

Alıntı:
sabuni86 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
4 yıllık üni mezunu oluyosunuz işletme veya iktisat... ayrıca derslere gidip girme şansınız varr... dgs yi kazanmanız acıkdan devam hakkınıza bişey yapmıyor acıkdan devam da edebilirsinizzzz..
peki dışardan 3 ve 4 okurken derslere girebiliyormusun aöf eskişehirden derslere girebiiyormusun ve diploma alırken ne yazacak
Eski 18-08-08, 22:05   #9
Aktif Üye+

Giriş Tarihi: 23-02-07
İtibar Gücü: 27 IIREMM Sanal Karizma İstemiyor
bende işletmeye kayıt yaptırıcamm

Fırat Universitesi-Bilgisayar ve ögretım teknolojileri ögretmenligi.... 65 AÖBP.. 281 Puan
IIREMM Çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-08-08, 22:06   #10
Administrator

felisleox kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 25-07-04
İtibar Gücü: 77 felisleox iyi yolda ilerliyorfelisleox iyi yolda ilerliyorfelisleox iyi yolda ilerliyorfelisleox iyi yolda ilerliyorfelisleox iyi yolda ilerliyorfelisleox iyi yolda ilerliyor
Alıntı:
kadem tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
peki dışardan 3 ve 4 okurken derslere girebiliyormusun aöf eskişehirden derslere girebiiyormusun ve diploma alırken ne yazacak
derslere girebiliyorsunuz anadolu üniversitesinde fakat diplomanızda açıköğretim gakültesi yazacaktır

design by semin
felisleox Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Arkadaşlarınızla Paylaşın
Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları