![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| DGS ve Önlisans Mezunu / Öğrencileri ile İlgili Güncel Haberler 2008 - 2009 - 2010 DGS - Dikey Geçiş Sınavı ile ilgili güncel haberler, sınav açıklanma tarihi, sınav başvuru tarihi, dgs yönetmeliği ile ilgili değişiklikler, ösym duyuruları ile ilgili konular. İntibak ve Meslek Yüksek Okulları ile ilgili güncel haberler. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#591 | |
|
Ay Savaşçısı
Giriş Tarihi: 09-11-06
İtibar Gücü: 37
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Diplomanızın fotokopisini noterden onaylatmanız gerekiyor.İstenen belgelerde noter onaylı diye belirtilmiş.Bu arada siz yarın dikey geçiş için kayıt yaptırmayacaksınız değil mi ?
|
|
|
|
#592 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 05-10-08
İtibar Gücü: 3
![]() |
Afedersiniz Ama Herkes Birşey Diyor Kİme inanıcamı şaşırdım su sorularım var Bir tek Kişi net Cevaplarsa Sevinirim..
soru 1 : İktisat mı daha kolay İşletmemi işletme kolaysa neden ?? soru 2 : Pek fazla SAyılsal Bilgimiz yok o yüzden Hangisini Tercih etmek daha mantıklı ?? soru 3 : Bugun Birisi Kayıtlar Bitti Falan dedi Açık ögretime ve bu kayıtlar tam ne zaman ben ön lisans mezunu oldugum için intibak ile başlıcam sanırım bu kayıtlar ne zaman ?? soru 4 : Her ilçedeki halk egitim bürolarından bu işlemler hakkında bilgi alabilirmiyiz ?? soru 5 : Gerçektende Deger mi yani okumaya 3 yılda bitirebilirmiyiz ??? dip not : Sözelim baya iyi bunu göz önünde bulundurursanız sevinirim....İktisatt ve işletme bölüm sorusu için ??? |
|
|
|
|
|
#593 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 26-01-07
İtibar Gücü: 0
![]() |
arkadaşlar ben dgs yle metal öğretmenliğini kazandım 86 doğumluyum açıköğretimdende işletme okumak istiyorum orayada geçiş yapabilirmiyim kayıtta tecil kağıdı isterlerse askerlikle ilgili sorun olurmu , metal öğretmenliği de okuduğum için askerlik teciline gerek varmı?
|
|
|
|
|
|
#594 | |
|
<.. HuZuRDa ..>
Giriş Tarihi: 13-02-07
Konum: özgürce ve insanca yaşayabildiği yerde <<HuZuRDa>> ..
İtibar Gücü: 28
![]() |
Alıntı:
işletme sözeliniz iyi olduğu için size daha kolay gelir sanırım.evet halk eğitim bürolarından bilgi alabilirsiniz.3 yılda bitirmek sizin gayretinize bağlı, tabiki bitirebilirsiniz.kayıt tarihleri aöf sitesinde var 27 ekim de kayıtlar.
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#595 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 26-09-07
İtibar Gücü: 18
![]() |
merhaba
bı yıl açıköğretime kaıt yaptırcam fakat şöyle bir sıkıntım var yardımcı olursanız sevinirim. açıköğretimdem işletme seçsem, 2009 dgs ye de giricem dgs de seçeceğim bölümde işletme olabiliyormu? yoksa açıköğretimden seçtiğin bölümle dgs den seçtiğin bölüm farklımı olmalı? |
|
|
|
|
|
#596 | |
|
<.. HuZuRDa ..>
Giriş Tarihi: 13-02-07
Konum: özgürce ve insanca yaşayabildiği yerde <<HuZuRDa>> ..
İtibar Gücü: 28
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#597 |
|
Yeden
Giriş Tarihi: 17-08-06
İtibar Gücü: 34
![]() |
merhaba ben geçen sene dgs ile marmara bilgisayar öğretmenliğine yerleşmiştim ve diplomam halen orada fakat açıköğretime bu sene girmek istiyorum dgs ile. fakat diplomamda yok diplomamın noterli suretide. okuldan diplomamı istesemde vermiyolar kesinlikle. nasıl başvuracağım bir fikriniz var mı?
|
|
|
|
|
|
#598 | |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 16-12-07
İtibar Gücü: 15
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#599 | |
|
Yeden
Giriş Tarihi: 17-08-06
İtibar Gücü: 34
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#600 | |
|
Üye
Giriş Tarihi: 24-08-07
İtibar Gücü: 0
![]() |
Alıntı:
serena cevabın için teşekkür ederim arkadşım. açıköğretimin dikey geçişi için kayıt yaptırcam.kendine iyi bak slmlar |
|
|
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|