DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Google

Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > DGS - Dikey Geçiş Sınavı Hakkında Bilgi Kategorisi > DGS ve Önlisans Mezunu / Öğrencileri ile İlgili Güncel Haberler
Anasayfa Kayıt Konuları Okundu İşaretle

DGS ve Önlisans Mezunu / Öğrencileri ile İlgili Güncel Haberler 2008 - 2009 - 2010 DGS - Dikey Geçiş Sınavı ile ilgili güncel haberler, sınav açıklanma tarihi, sınav başvuru tarihi, dgs yönetmeliği ile ilgili değişiklikler, ösym duyuruları ile ilgili konular. İntibak ve Meslek Yüksek Okulları ile ilgili güncel haberler.

Yanıtla

Konu Araçları Mod Seç
Eski 06-10-08, 22:25   #591
Ay Savaşçısı

*SeReNa* kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 09-11-06
İtibar Gücü: 37 *SeReNa* iyi yolda ilerliyor*SeReNa* iyi yolda ilerliyor*SeReNa* iyi yolda ilerliyor*SeReNa* iyi yolda ilerliyor*SeReNa* iyi yolda ilerliyor*SeReNa* iyi yolda ilerliyor
Alıntı:
bambu tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Merhaba arkadaşlar bende yarın iktisata başvurcam.Ama arkadaş çevrem hep işletmeyi tercih etti. Bilmiyorum valla hayırlısı olsun. Birde şunu sorcam okuldan diplomamı "aslı gibidir" diye mühür attırdım,acaba kabul edilirmi illa noter olmalı mı.
* Öğrenim Belgesi (noter onaylı)
Diplomanızın fotokopisini noterden onaylatmanız gerekiyor.İstenen belgelerde noter onaylı diye belirtilmiş.Bu arada siz yarın dikey geçiş için kayıt yaptırmayacaksınız değil mi ?

Mustafa Kemal ATATURK
*SeReNa* Çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-10-08, 01:45   #592
Aktif Üye

byprivate kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 05-10-08
İtibar Gücü: 3 byprivate Sanal Karizma İstemiyor
Afedersiniz Ama Herkes Birşey Diyor Kİme inanıcamı şaşırdım su sorularım var Bir tek Kişi net Cevaplarsa Sevinirim..

soru 1 : İktisat mı daha kolay İşletmemi işletme kolaysa neden ??
soru 2 : Pek fazla SAyılsal Bilgimiz yok o yüzden Hangisini Tercih etmek daha mantıklı ??
soru 3 : Bugun Birisi Kayıtlar Bitti Falan dedi Açık ögretime ve bu kayıtlar tam ne zaman ben ön lisans mezunu oldugum için intibak ile başlıcam sanırım bu kayıtlar ne zaman ??
soru 4 : Her ilçedeki halk egitim bürolarından bu işlemler hakkında bilgi alabilirmiyiz ??
soru 5 : Gerçektende Deger mi yani okumaya 3 yılda bitirebilirmiyiz ???

dip not : Sözelim baya iyi bunu göz önünde bulundurursanız sevinirim....İktisatt ve işletme bölüm sorusu için ???
byprivate Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-10-08, 02:16   #593
Üye

Giriş Tarihi: 26-01-07
İtibar Gücü: 0 rizemyo Sanal Karizma İstemiyor
arkadaşlar ben dgs yle metal öğretmenliğini kazandım 86 doğumluyum açıköğretimdende işletme okumak istiyorum orayada geçiş yapabilirmiyim kayıtta tecil kağıdı isterlerse askerlikle ilgili sorun olurmu , metal öğretmenliği de okuduğum için askerlik teciline gerek varmı?
rizemyo Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-10-08, 11:30   #594
<.. HuZuRDa ..>

mavimser kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 13-02-07
Konum: özgürce ve insanca yaşayabildiği yerde <<HuZuRDa>> ..
İtibar Gücü: 28 mavimser Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
byprivate tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Afedersiniz Ama Herkes Birşey Diyor Kİme inanıcamı şaşırdım su sorularım var Bir tek Kişi net Cevaplarsa Sevinirim..

soru 1 : İktisat mı daha kolay İşletmemi işletme kolaysa neden ??
soru 2 : Pek fazla SAyılsal Bilgimiz yok o yüzden Hangisini Tercih etmek daha mantıklı ??
soru 3 : Bugun Birisi Kayıtlar Bitti Falan dedi Açık ögretime ve bu kayıtlar tam ne zaman ben ön lisans mezunu oldugum için intibak ile başlıcam sanırım bu kayıtlar ne zaman ??
soru 4 : Her ilçedeki halk egitim bürolarından bu işlemler hakkında bilgi alabilirmiyiz ??
soru 5 : Gerçektende Deger mi yani okumaya 3 yılda bitirebilirmiyiz ???

dip not : Sözelim baya iyi bunu göz önünde bulundurursanız sevinirim....İktisatt ve işletme bölüm sorusu için ???

işletme sözeliniz iyi olduğu için size daha kolay gelir sanırım.evet halk eğitim bürolarından bilgi alabilirsiniz.3 yılda bitirmek sizin gayretinize bağlı, tabiki bitirebilirsiniz.kayıt tarihleri aöf sitesinde var 27 ekim de kayıtlar.
*BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ*

ODTÜ
İTÜ
Hacettepe
Yıldız Teknik
Marmara
Ankara
İstanbul
Anadolu
Osmangazi
mavimser Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
dikeygecis.org Reklam
Eski 07-10-08, 11:31   #595
Üye

cadilom kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 26-09-07
İtibar Gücü: 18 cadilom Sanal Karizma İstemiyor
merhaba
bı yıl açıköğretime kaıt yaptırcam fakat şöyle bir sıkıntım var yardımcı olursanız sevinirim. açıköğretimdem işletme seçsem, 2009 dgs ye de giricem dgs de seçeceğim bölümde işletme olabiliyormu?
yoksa açıköğretimden seçtiğin bölümle dgs den seçtiğin bölüm farklımı olmalı?
cadilom Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-10-08, 11:37   #596
<.. HuZuRDa ..>

mavimser kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 13-02-07
Konum: özgürce ve insanca yaşayabildiği yerde <<HuZuRDa>> ..
İtibar Gücü: 28 mavimser Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
cadilom tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
merhaba
bı yıl açıköğretime kaıt yaptırcam fakat şöyle bir sıkıntım var yardımcı olursanız sevinirim. açıköğretimdem işletme seçsem, 2009 dgs ye de giricem dgs de seçeceğim bölümde işletme olabiliyormu?
yoksa açıköğretimden seçtiğin bölümle dgs den seçtiğin bölüm farklımı olmalı?
farklı olmalı örgün eğitimle işletme okumayı planlıyorsanız aöfte farklı bölüme geçiş yapmalısınız.
*BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ*

ODTÜ
İTÜ
Hacettepe
Yıldız Teknik
Marmara
Ankara
İstanbul
Anadolu
Osmangazi
mavimser Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-10-08, 12:37   #597
Yeden

SinS kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 17-08-06
İtibar Gücü: 34 SinS Sanal Karizma İstemiyor
merhaba ben geçen sene dgs ile marmara bilgisayar öğretmenliğine yerleşmiştim ve diplomam halen orada fakat açıköğretime bu sene girmek istiyorum dgs ile. fakat diplomamda yok diplomamın noterli suretide. okuldan diplomamı istesemde vermiyolar kesinlikle. nasıl başvuracağım bir fikriniz var mı?
SinS Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-10-08, 15:39   #598
Aktif Üye

karamel59 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 16-12-07
İtibar Gücü: 15 karamel59 Sanal Karizma İstemiyor
Cool

Alıntı:
SinS tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
merhaba ben geçen sene dgs ile marmara bilgisayar öğretmenliğine yerleşmiştim ve diplomam halen orada fakat açıköğretime bu sene girmek istiyorum dgs ile. fakat diplomamda yok diplomamın noterli suretide. okuldan diplomamı istesemde vermiyolar kesinlikle. nasıl başvuracağım bir fikriniz var mı?
benimde öyle olmuştu ama oradaki öğrenci işlerinden gidip yaptılar parasını falan verdim yaptılar sonra öğrenci işlerinden aldım. diplomayı vermiyolar evet sen öyle bi teklif et yani..

AKLIN VE CESARETİN YOKSA ZAFERDE YOKTUR UNUTMA!!!!

karamel59 Çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-10-08, 16:18   #599
Yeden

SinS kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 17-08-06
İtibar Gücü: 34 SinS Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
karamel59 tarafından gönderildi
benimde öyle olmuştu ama oradaki öğrenci işlerinden gidip yaptılar parasını falan verdim yaptılar sonra öğrenci işlerinden aldım. diplomayı vermiyolar evet sen öyle bi teklif et yani..
öğrenci işlerinden gidip yaptılar derken marmara üniversitesi öğrenci işleri mi yoksa açıköğretim öğrenci işleri mi çünkü marmara kesinlikle vermiyor. birde ne parası anlamadım tam biraz açarsan adım adım ne yapmam gerektiğini sevinirim.
SinS Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-10-08, 17:14   #600
Üye

bambu kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 24-08-07
İtibar Gücü: 0 bambu Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
*SeReNa* tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
* Öğrenim Belgesi (noter onaylı)
Diplomanızın fotokopisini noterden onaylatmanız gerekiyor.İstenen belgelerde noter onaylı diye belirtilmiş.Bu arada siz yarın dikey geçiş için kayıt yaptırmayacaksınız değil mi ?

serena cevabın için teşekkür ederim arkadşım. açıköğretimin dikey geçişi için kayıt yaptırcam.kendine iyi bak slmlar
bambu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Arkadaşlarınızla Paylaşın
Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları