www.pctk.com.tr
3. Sayfa - Toplam 10 Sayfa var BirinciBirinci 1 2 3 4 5 6 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 21 ile 30 ve 96

Konu: Liseyi sonuncu olarak bitirip , Açıköğretimi bile okuyamaz dedikleri yerden zirveye yükselmek ....

Aktif Üye++ lighthouse şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var lighthouse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    85
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    54
    okuduğum hikayelerin en etkileyicisiydi..gerçekten helal olsun sana ...başarılarının ömür boyu devam etmesini dilerim..yolun açık olsun..

Aktif Üye ceylan2270 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    46
    enginim seninle beraber gölpazarı myo da ilk seneyi beraber okumustuk, ek kontejyandan gelmiştin daha dün gibi aklımda. Senin kazanacağından şüphem yoktu o yüzden hiç şaşırmadım. Tebrikler. Azmini kaybetme!
    --Bu DahiL BütüN GenellemeleR YanlıŞtıR--

Üye dimple_87 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var dimple_87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    49
    tebriklerrr...
    KONYA SELÇUK ÜNİVERSİTESİ
    GIDA MÜHENDİSLİĞİ

Üye yabancı şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var yabancı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    28
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    54
    arkadaş çok güzel bir yazı ibret verici işte AZMİN sonucu .Bende öykümden kısaca bahsedeyim.Liseye başladığım yıl çok başarılıydım hocamın ve ailemin baskılarıyla sayısal bölümünü seçtim.Ailemin benden beklentisi çok fazlaydı hatta bunun altında eziliyordum.Evet sayısalımda iyiydi ama fizikten nefret etmeye başladım daha sonra kimyadan ve sonunda anladım ki ben EA öğrencisiyim ve sayısal bölümde ne işim vardı.Ama iş işten geçmişti neyse ilk yıl öss girdim kazanamadım dershaneye gittiğim halde.İkinci yıl dershaneye gidemedim kendi çabalarımla tekrar hazırlanmaya başladım.Ancak 2 yıllık okulu kazandım Fırat Unv SBMYO işletme okudum.Öğretmenlerim ve arkadaşalrım dgs sınavından bahseti ama giremessiniz çok zor siz en iyisi kpss çalışın diyorlardı ama ben kararımı vermiştim ve şu dgs yi kazanacaktım 2yıllık eğitimde çok çalıştım herkes artık dalga geçmeye başlamıştı.bölümü 1 . bitirdim dgs sınavı geldi çattı bi stres bi heyecan anlatamam .Sınavım güzel geçti umutluydum ama içimden bir ses ya olmazsa diyordu .Sonra günlerden 08.08.08 kuzenimle msn de görüşürken tebrikler kuzen erciyes seni bekliyor dedi. o gün açıklaancağını bilmiyordum şoka girdim elim ayağım titriyor osym nin sayfasını bile açamıyorum neyse sonunda açtım ve ilk tercihimle istediğim unv yerleşmişim evde çığlıklar kopuyor sevincimden havalaradyım... 08.08.08 günün anlamı benim için çok özeldir o gün benim doğum günümdü ve bu hayatımda aldığım en güzel hediye oldu 2008 yılı bana şans getirdi..darısı 2009 dgs sınavına gireceklere ...Herkese başarılar

Bay _Pipo yarasa1987 seçkin bir yolda olduğunu belli yarasa1987 seçkin bir yolda olduğunu belli yarasa1987 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    35
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    68
    Alıntı yabancı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaş çok güzel bir yazı ibret verici işte AZMİN sonucu .Bende öykümden kısaca bahsedeyim.Liseye başladığım yıl çok başarılıydım hocamın ve ailemin baskılarıyla sayısal bölümünü seçtim.Ailemin benden beklentisi çok fazlaydı hatta bunun altında eziliyordum.Evet sayısalımda iyiydi ama fizikten nefret etmeye başladım daha sonra kimyadan ve sonunda anladım ki ben EA öğrencisiyim ve sayısal bölümde ne işim vardı.Ama iş işten geçmişti neyse ilk yıl öss girdim kazanamadım dershaneye gittiğim halde.İkinci yıl dershaneye gidemedim kendi çabalarımla tekrar hazırlanmaya başladım.Ancak 2 yıllık okulu kazandım Fırat Unv SBMYO işletme okudum.Öğretmenlerim ve arkadaşalrım dgs sınavından bahseti ama giremessiniz çok zor siz en iyisi kpss çalışın diyorlardı ama ben kararımı vermiştim ve şu dgs yi kazanacaktım 2yıllık eğitimde çok çalıştım herkes artık dalga geçmeye başlamıştı.bölümü 1 . bitirdim dgs sınavı geldi çattı bi stres bi heyecan anlatamam .Sınavım güzel geçti umutluydum ama içimden bir ses ya olmazsa diyordu .Sonra günlerden 08.08.08 kuzenimle msn de görüşürken tebrikler kuzen erciyes seni bekliyor dedi. o gün açıklaancağını bilmiyordum şoka girdim elim ayağım titriyor osym nin sayfasını bile açamıyorum neyse sonunda açtım ve ilk tercihimle istediğim unv yerleşmişim evde çığlıklar kopuyor sevincimden havalaradyım... 08.08.08 günün anlamı benim için çok özeldir o gün benim doğum günümdü ve bu hayatımda aldığım en güzel hediye oldu 2008 yılı bana şans getirdi..darısı 2009 dgs sınavına gireceklere ...Herkese başarılar
    Tebrik ederim arkadaşım senide erciyes güzel bir üniversite inşallah geleceğe dair hedeflerine ulaştığın gibi hep en iyisini ulaşırsın..2009 dgs kaybeden arkdaşlar için iyi bir yıl olur ...
    Marmara Üniversitesi
    İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
    İşletme i. ö

2008 DGS Başarı sırası : 0000225

artık çukurova ünili :))) birijix şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var birijix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    29
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    1
    İtibar Gücü
    35
    tebrikler arkadaşım... kolay olmamış ama zoru BAŞARMIŞSIN...
    ...KOLAY OLANI HERKES BAŞARIR, ÖNEMLİ OLAN ZORU BAŞARMAKTIR....

"...niyet İTÜ ydü ama kısmet Çukurova ymış..."D

Üye sakkara şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var sakkara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    29
    super ya ne kadar zor olursa heralde ınsan o kadar azmlı oluo vallahı caanı gonulden tebrık edıorum muths bı olayy ya cıdden ben yasasam anca bu kadar sevınırdm bn bıle sevncten agladım tuhaf...

Üye cdm53 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var cdm53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    10
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    45
    tşk.bunları bizimle paylaştığın için banada güvenmiyolar çok kötü bir duygu anlıyorum seni Allah yolunu açık etsin darısı bizim başımıza...

Üye minya07 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var minya07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    17
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    43
    Ne denilebilir ki helal olsun.Okurken gözlerim doldu.Çünkü yaşadıklarını çok iyi anlayabiliyorum.

Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır...

Aktif Üye cicek88 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var cicek88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    42
    gerçek başarı hikayesi. tbrik ederim arkadaşım.
    Yok öyle ağlayıp umudu dipsiz kuyulara atmak, unutma aynı gökyüzü altında bir direniştir yaşamak