dgs ye cok çalıştığım söylenemez ama cok dua ettiğim söylenebilir hayırlısı neyse o olsun diyodum Allah a şükür Nasip oldu manisa herkes için hayırlısı olsun![]()
dgs ye cok çalıştığım söylenemez ama cok dua ettiğim söylenebilir hayırlısı neyse o olsun diyodum Allah a şükür Nasip oldu manisa herkes için hayırlısı olsun![]()
Geçen sene ben de 278'le açıkta kalmıştım kendimi çok yıprattım ama bu sene sonunda oldu 15.ci oldum azimli olun arkadaşlar mutlaka hakedene Rabb'im yardım eder.
valla sana helal olsun diyorum arkadaşım burda derece yapanların geneline bakıyorum aöbp'leri çok iyi ama sen bu aöbp ile 24. olmuşsun işte başarı diye ben buna derim ALLAH hepimize nasip etsin aöbp çok önemli yaa mesela bu sene benle aynı neti yapan bi arkadaşım 285 puanla ilk tercihine yerleşti aramızdaki tek fark aöbp bence çokta adaletli deil bu sistem!!!
Kim demiş Avrupa insanı medeni.
Ne edep var ne haya çırılçıplak bedeni.
Medeni olmak açmaksa bedeni
Desenize hayvanlar sizden daha medeni..
geçmiş olsun...çok üzüldüğümü biliyorsun.senin de sevincini yaşamak isterdim ama pes etmemiş olduğuna sevindim.göreceksin seneye herşey çok güzel olacak..
"Yaşamda kimse paylaşmayacak,paylaşamayacak
senin tutkularını;onları,hep,yaşayıp yaşayıp,
unutacaksın.Yalnız,yaşayacaksın;yalnız yaşayacaksın..." Oruç Aruoba
Öğretmen Adayı
yaşamayan birinin anlaması gerçekten zor bende geçen yıl 0.74 ile kaçırmıştım.hala yazarken bile o duyguyu hissedebiliyorum..
Bekle benii intibak2008 DGS
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ MALİYE
küsüratlar geçen sene de benim canımı yakmıştı.. Dgs ye ikinci girişimdi ve kendime güveniyodum..sınavdan önce yapılan sorular sınav anında nedense dev gibi görünüyor insana..2007 dgs ye girenler bilir banka kredi sorularını..işte orda yandım okolay soruları sınavda yapamadım vee sonuç 0.8 ile kaybettim..Geçen yıl tam da bu zamanlardı..Ağlamaktan morarmış ve şişmişti yüzüm gözüm..Kendimi aralık ayında toparladım ve dersaneme kayıt oldum..İyk yılmamışım..Şimdi bu saçma düzende yerleşemeyen arkadaşlara tek tavsiyem eğer gerçekten okuma isteğiniz varsa yaşa, etrafa takılmadan tekrar deneyin..Hedefe ulaşmak gercekten güzel biduyguymuş ben gec de olsa yaşadım darısı isteyen herkesin başına..
ne diyim seneye inşallahama umudunu hiç bir zaman kaybetme
Konu BBBBetuSSS tarafından (19-08-08 Saat 18:51 ) değiştirilmiştir. Sebep: yanlış harf;
hayırlısı olsun
kardeşim geçmiş olsun bi kapıyı kapatan bi kapıyı açar iyi düşünmek lazım insan cok çalıyo bişilere ve olmuyo başta isyana varan tepkıler gösteriyo ama sonradan çıkıyo hayrı bende senin yasadığın duyguları yasadım ama cok şükür yasadığım kabusun aslında benim için buyuk bi hayır olduğunu anladım insallah senin içinde bi hayrı vardır hiç bi emek boşa gitmez bende 277 ile açıkta kaldım insallah seneye istediğimiz yerlerde oluruz
bülbülü altın kafese koymuşlar illede özgürlük demiş!
![]() |
|
||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|