www.pctk.com.tr
+ Konu Cevaplama Paneli
3. Sayfa - Toplam 15 Sayfa var
BirinciBirinci 1 2 3 4 5 6 13 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 21 ile 30 ve 147

Konu: Küsüratlarla Kaçan Sınavlar.. Geçip Giden Yıllar!!!

Üye sbmyo şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var sbmyo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    29
    dgs ye cok çalıştığım söylenemez ama cok dua ettiğim söylenebilir hayırlısı neyse o olsun diyodum Allah a şükür Nasip oldu manisa herkes için hayırlısı olsun

2008 DGS "MARMARA HUKUK" Bereket şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var Bereket - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    39
    Geçen sene ben de 278'le açıkta kalmıştım kendimi çok yıprattım ama bu sene sonunda oldu 15.ci oldum azimli olun arkadaşlar mutlaka hakedene Rabb'im yardım eder.

O Bir İnşaatçı :):) AsiRuh1903 seçkin bir yolda olduğunu belli AsiRuh1903 seçkin bir yolda olduğunu belli AsiRuh1903 seçkin bir yolda olduğunu belli AsiRuh1903 seçkin bir yolda olduğunu belli AsiRuh1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    36

Exclamation

Alıntı fatihc87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim benim yaa çok üzüldüm durumuna bana da okuldan 66 puan geldi..
    inş 2009 dgs de derece yaparsın.....
    ben sana örnek oluyum..
    66 aöbp ile ea24.cüsüyüm
    valla sana helal olsun diyorum arkadaşım burda derece yapanların geneline bakıyorum aöbp'leri çok iyi ama sen bu aöbp ile 24. olmuşsun işte başarı diye ben buna derim ALLAH hepimize nasip etsin aöbp çok önemli yaa mesela bu sene benle aynı neti yapan bi arkadaşım 285 puanla ilk tercihine yerleşti aramızdaki tek fark aöbp bence çokta adaletli deil bu sistem!!!
    Kim demiş Avrupa insanı medeni.
    Ne edep var ne haya çırılçıplak bedeni.
    Medeni olmak açmaksa bedeni
    Desenize hayvanlar sizden daha medeni..

Paylaşımcı *berna* seçkin bir yolda olduğunu belli *berna* seçkin bir yolda olduğunu belli *berna* seçkin bir yolda olduğunu belli *berna* seçkin bir yolda olduğunu belli *berna* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    24
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    3
    İtibar Gücü
    49
    geçmiş olsun...çok üzüldüğümü biliyorsun.senin de sevincini yaşamak isterdim ama pes etmemiş olduğuna sevindim.göreceksin seneye herşey çok güzel olacak..
    "Yaşamda kimse paylaşmayacak,paylaşamayacak
    senin tutkularını;onları,hep,yaşayıp yaşayıp,
    unutacaksın.Yalnız,yaşayacaksın;yalnız yaşayacaksın..." Oruç Aruoba

Aktif Üye++ veledname seçkin bir yolda olduğunu belli veledname seçkin bir yolda olduğunu belli veledname seçkin bir yolda olduğunu belli veledname - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    50
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    43
    Alıntı DertGS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bi yerde hata yaptım sınava hazırlanırkende ALLAH'a dua ediyorudum ama aynı zamanda kendim bile inanmıyodum bu dua'nın kabul olucagına çünkü ALLAH için hiç bişey yapmıyodum ve buda bana büyük bi ders oldu aklımı başıma toplamamı sağladı bi kapıyı kapatan rabbim başka bi kapıyı açtı sanki bende...
    bu hatayı bende yaptım arkadaşım ama Yaradan a şükürler olsunki bunu kavramamızı sağladı.2009 bizim için daha hayırlı bir yıl olacak inanıyorum ve O nun izniyle de başaracağız ve hiç kuşku yokki bizim için hayırlı bi bölüm olacak bu

6. 17-08-08 17:05

Öğretmen Adayı

Aktif Üye stagflo şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var stagflo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    38
    yaşamayan birinin anlaması gerçekten zor bende geçen yıl 0.74 ile kaçırmıştım.hala yazarken bile o duyguyu hissedebiliyorum..
    2008 DGS
    ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ MALİYE
    Bekle benii intibak

Aktif Üye taylan_y şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var taylan_y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    39
    küsüratlar geçen sene de benim canımı yakmıştı.. Dgs ye ikinci girişimdi ve kendime güveniyodum..sınavdan önce yapılan sorular sınav anında nedense dev gibi görünüyor insana..2007 dgs ye girenler bilir banka kredi sorularını..işte orda yandım okolay soruları sınavda yapamadım vee sonuç 0.8 ile kaybettim..Geçen yıl tam da bu zamanlardı..Ağlamaktan morarmış ve şişmişti yüzüm gözüm..Kendimi aralık ayında toparladım ve dersaneme kayıt oldum..İyk yılmamışım..Şimdi bu saçma düzende yerleşemeyen arkadaşlara tek tavsiyem eğer gerçekten okuma isteğiniz varsa yaşa, etrafa takılmadan tekrar deneyin..Hedefe ulaşmak gercekten güzel biduyguymuş ben gec de olsa yaşadım darısı isteyen herkesin başına..

Chy Danısmanlık A.Ş. zeena_vera seçkin bir yolda olduğunu belli zeena_vera seçkin bir yolda olduğunu belli zeena_vera seçkin bir yolda olduğunu belli zeena_vera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    14
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    53
    Alıntı fatihc87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim benim yaa çok üzüldüm durumuna bana da okuldan 66 puan geldi..
    inş 2009 dgs de derece yaparsın.....
    ben sana örnek oluyum..
    66 aöbp ile ea24.cüsüyüm
    dertgs nin hikayesi benimkinin aynısı. ama benim hikayemin sonu fatih gibi olacak
    Karanlıktan korkmuyorum yalnızlıktan korktuğum kadar. Yalnızca kör oluyorum nasılsa kendi kalabalığımdan.

heryeri karıştır:) BBBBetuSSS seçkin bir yolda olduğunu belli BBBBetuSSS seçkin bir yolda olduğunu belli BBBBetuSSS seçkin bir yolda olduğunu belli BBBBetuSSS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    5
    İtibar Gücü
    32
    ne diyim seneye inşallahama umudunu hiç bir zaman kaybetme
    Konu BBBBetuSSS tarafından (19-08-08 Saat 18:51 ) değiştirilmiştir. Sebep: yanlış harf;
    hayırlısı olsun

1000001 m.bekir seçkin bir yolda olduğunu belli m.bekir seçkin bir yolda olduğunu belli m.bekir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    41
    kardeşim geçmiş olsun bi kapıyı kapatan bi kapıyı açar iyi düşünmek lazım insan cok çalıyo bişilere ve olmuyo başta isyana varan tepkıler gösteriyo ama sonradan çıkıyo hayrı bende senin yasadığın duyguları yasadım ama cok şükür yasadığım kabusun aslında benim için buyuk bi hayır olduğunu anladım insallah senin içinde bi hayrı vardır hiç bi emek boşa gitmez bende 277 ile açıkta kaldım insallah seneye istediğimiz yerlerde oluruz
    bülbülü altın kafese koymuşlar illede özgürlük demiş!

+ Konu Cevaplama Paneli