Merhaba
Sizler gibi benimde öyküm coook eskiye dayanıyor, lise falan değil taa ilkokul...
aslında bunları anlatmak hiç bana göre değil ama bu kez boşaltmak istiyorum... burdaki herkesinde benzer yaşam hikayeleri olması rahatlattı benı... ilkolkula köyde başlamıstım 4.sınıfa kadar okudum 5. taşındık ve ben köydekı okulumun nerdeyse 10 katı buyuklukte bı okula başladım... alısmam oyle zor olduki.. o küçücuk yaşımda bıle kendıne guvenen cok akıllı bi kızdım ne zamankı o koskocaman okula başladım darmadagın oldum derslere motıve olamadım nitekim bu durum orta 2ye kadar devam ettı orta 2de biraz biraz toparlamaya başladım derken orta okul bitti lise arayısana girdik hayatımızın secımını yapacagız... herkafadan bır ses cıkıor sen hangısını dinleyecegını neyi tercıh edecegını sasırıyorsun ufff tam bı karmasa... O dönemin ticaret lisesi müdürü aldı beni odasına yaklasık 1 saat boyunca o konustu ben dınledım anlattı anlattı anlattıııı odadan cıktım ıcerde sankı hıpnoz olmustum ne konustugubu hatırlamıyordum ama bıldıgım bır sey vardı ben tıcaret meslek lısesıne kayıt olacaktım(ıste en buyuk yanlısım) zaten orta okulda zorlamıs benı ben zaten öss falan kazanamam barı meslegım olsun anlayısıyla ve o hipnozun etkısıyle artık tic.meslek lis.öğrencısıydım...
Lise zormus ve calısmazsan gecılmıyormus gördumki bir ben ders çalışmaya bir baktımki inek olmusum full ders çalışıyorumgördumkı insan çalısınca yapamayacagı sey yok ben aslında össyı de göze alabılırdım demeye başladım ama hersey için cok gectı derslerimiz arasıda öss de cıkan hiç bir ders yoktu
pişmanlıklar başladı hatta lise sonda okulu bırakıp en baştan bı liseye başlamyı bıle dusunuyorduk arkadaslarla... çünkü daha cok daha ıyısını yapabılırdık biz
![]()
vee lisede bitti ben okul 2.si olmustum asla 2 yıllık okumam derken bı arkadasım fıkrımı değiştirdi ve okula kayıt yaptırdık yıne MUHASEBEokula başlarken dgs hayalı vardı ıcımde hep ama hiç bilgim yoktu dgs ıle ılgılı... ilk sene hiç çalışmadım dgsye 2.yıl yanı 2006da mart gibi karar verdım ve calısmaya başladım bı yandanda vizeler finallarle ugrasıyoruz... ve ben okul 1.olaraka mezun oldum dgsye gırdım umutluydum ama cok az bır farkla kacırdım... sonra okul bıttı ıs buldum calısmaya aynı zamanda yıne dgs calısmaya calısıordum yıne gırdım sınava ama o kadar heycanlıydım kı sınav salonuna gıderken kendımı tutamamıs ve cok aglamıstım heycandan
sonra yıne sonuc husran tabı 2007 dgsde uctu gıttı... geldik 2008e öyle cok calıstım ki tek başıma bir şirketin muhasebesını tutuyorum ıs yukum cok fazla ve ben zaman bulamayıp sabahları 4de uyanıp ders calıstım bır gun bıle gezıp dolamaya gıtmedım hep calıstım hep calıstım her sey tamdı, kendı kendıme yaptıgım sınavlarda cok ıyı sonuclar alıyordum bır dakıka bıle bosa zaman harcamıyordum
ama olmadı yıne olmadııııı
artık vazgectım ama hala seteye gırmekten alıkoyamıyorum kendımı
acaba vazgecmemelımıyım bılmıyorum... söylenebılecek tek sey var Rabbım herkes ıcın hayırlısını versın
![]()

LinkBack URL
About LinkBacks
(ıste en buyuk yanlısım) zaten orta okulda zorlamıs benı ben zaten öss falan kazanamam barı meslegım olsun anlayısıyla ve o hipnozun etkısıyle artık tic.meslek lis.öğrencısıydım...
gördumkı insan çalısınca yapamayacagı sey yok ben aslında össyı de göze alabılırdım demeye başladım ama hersey için cok gectı derslerimiz arasıda öss de cıkan hiç bir ders yoktu

Paylaş