www.pctk.com.tr
1. Sayfa - Toplam 9 Sayfa var 1 2 3 4 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 84

Konu: yapılabilecek herseyi yapmış halada başaramamışsanız ne yapmak gerekir?

Aktif Üye ecrin_ayse şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var ecrin_ayse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    48
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    50

yapılabilecek herseyi yapmış halada başaramamışsanız ne yapmak gerekir?

Merhaba
    Sizler gibi benimde öyküm coook eskiye dayanıyor, lise falan değil taa ilkokul...
    aslında bunları anlatmak hiç bana göre değil ama bu kez boşaltmak istiyorum... burdaki herkesinde benzer yaşam hikayeleri olması rahatlattı benı... ilkolkula köyde başlamıstım 4.sınıfa kadar okudum 5. taşındık ve ben köydekı okulumun nerdeyse 10 katı buyuklukte bı okula başladım... alısmam oyle zor olduki.. o küçücuk yaşımda bıle kendıne guvenen cok akıllı bi kızdım ne zamankı o koskocaman okula başladım darmadagın oldum derslere motıve olamadım nitekim bu durum orta 2ye kadar devam ettı orta 2de biraz biraz toparlamaya başladım derken orta okul bitti lise arayısana girdik hayatımızın secımını yapacagız... herkafadan bır ses cıkıor sen hangısını dinleyecegını neyi tercıh edecegını sasırıyorsun ufff tam bı karmasa... O dönemin ticaret lisesi müdürü aldı beni odasına yaklasık 1 saat boyunca o konustu ben dınledım anlattı anlattı anlattıııı odadan cıktım ıcerde sankı hıpnoz olmustum ne konustugubu hatırlamıyordum ama bıldıgım bır sey vardı ben tıcaret meslek lısesıne kayıt olacaktım (ıste en buyuk yanlısım) zaten orta okulda zorlamıs benı ben zaten öss falan kazanamam barı meslegım olsun anlayısıyla ve o hipnozun etkısıyle artık tic.meslek lis.öğrencısıydım...
    Lise zormus ve calısmazsan gecılmıyormus gördumki bir ben ders çalışmaya bir baktımki inek olmusum full ders çalışıyorum gördumkı insan çalısınca yapamayacagı sey yok ben aslında össyı de göze alabılırdım demeye başladım ama hersey için cok gectı derslerimiz arasıda öss de cıkan hiç bir ders yoktu pişmanlıklar başladı hatta lise sonda okulu bırakıp en baştan bı liseye başlamyı bıle dusunuyorduk arkadaslarla... çünkü daha cok daha ıyısını yapabılırdık biz
    vee lisede bitti ben okul 2.si olmustum asla 2 yıllık okumam derken bı arkadasım fıkrımı değiştirdi ve okula kayıt yaptırdık yıne MUHASEBE okula başlarken dgs hayalı vardı ıcımde hep ama hiç bilgim yoktu dgs ıle ılgılı... ilk sene hiç çalışmadım dgsye 2.yıl yanı 2006da mart gibi karar verdım ve calısmaya başladım bı yandanda vizeler finallarle ugrasıyoruz... ve ben okul 1.olaraka mezun oldum dgsye gırdım umutluydum ama cok az bır farkla kacırdım... sonra okul bıttı ıs buldum calısmaya aynı zamanda yıne dgs calısmaya calısıordum yıne gırdım sınava ama o kadar heycanlıydım kı sınav salonuna gıderken kendımı tutamamıs ve cok aglamıstım heycandan sonra yıne sonuc husran tabı 2007 dgsde uctu gıttı... geldik 2008e öyle cok calıstım ki tek başıma bir şirketin muhasebesını tutuyorum ıs yukum cok fazla ve ben zaman bulamayıp sabahları 4de uyanıp ders calıstım bır gun bıle gezıp dolamaya gıtmedım hep calıstım hep calıstım her sey tamdı, kendı kendıme yaptıgım sınavlarda cok ıyı sonuclar alıyordum bır dakıka bıle bosa zaman harcamıyordum ama olmadı yıne olmadııııı artık vazgectım ama hala seteye gırmekten alıkoyamıyorum kendımı acaba vazgecmemelımıyım bılmıyorum... söylenebılecek tek sey var Rabbım herkes ıcın hayırlısını versın
    .....SöZKoNuSu VaTaNSa GeRiSi TeFeRRuaTTıR.....
    .....TÜRK'sen GuRuR DuY DeĞiLSeN iTTaT eT....

Üye DÜŞEŞ şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var DÜŞEŞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    32
    mrb ayse...okudum yazdıklarınıda gerçekten çok zor...allah sana sabır versin..ama bu kadar çalışıpta 3 sene boyunca kazanamadıysan klasik bi laf ama illaki vardır bi hayır...tekrar dene bence ama hiç kasmadan..bu sefer emin olki kazanırsın...

kafası karışık üye snmdgl54 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var snmdgl54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    50
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    47
    ümidini kaybetme bence benimde bu sene 2. ye girişim 1 soruyla kacırdım hep yaa şansszılık işte ama karalıyım çalışarak 2009 da da girecem sınava ve bu sefer olacak inş ve başarı öykümü paylaşacağım
    2009 DGS
    GAZİ ÜNİVERSİTESİ
    MESLEKİ EĞİTİM FAKÜLTESİ
    AİLE EKONOMİSİ VE BESLENME ÖĞRETMENLİĞİ

Aktif Üye selinnur85 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var selinnur85 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    30
    bencee ayşe..tekrar git..elimizdeki bu şansı kullan.bi çok insana göre önde olduğunuda unutma.gerek okul puanın ile gerekse 3yıllık birikimin ile.ama aksatmadna düzenli..ve bunun sonucunda seneye olacaktır..başarılar.
    Benim özel bir yeteneğim yok.sadece tutku derecesinde meraklıyım.

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR VE ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENLİĞİ

Aktif Üye izmirli86 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var izmirli86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    54
    kesinlikle vazgeçme bak ne kadar hırslısın bence bu hırsını değerlendir 1. olarak mezun olmuşsun kolay mı kesinlikle vazgeçme başarırsın hayırlısıyla inşallah Allah gönlüne göre versin
    2008 DGS SONUÇ : AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ / KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ

gülümsüyorum hayata mariaaa seçkin bir yolda olduğunu belli mariaaa seçkin bir yolda olduğunu belli mariaaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    41
    asla ama asla pes etme yine gir kendine güven işin ağır olabilir ama burdaki tüm dgs ciler biliyorki isteğince herşey oluyor azmet yeter 1 sene daha sık dişini eminim sonucunu alacaksın bak okuluda 1.likle bitirmiş bu durumda vazgecmen yanlış olur o kadar emek harcamışsın 1. lik için şimdi onun karşılıgını vermenin tam zamanı sadece 1 yıl daha
    HER ZAMANKİ GİBİ ZAFER YİNE BENİM

Üye zelis1986 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    72
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0
    Senin adına çok üzüldüm.Aynı şeyleri ben yaşadım.İki yıl boyunca çalıştım ama olmadı.Bu yıl çok ümitliydim.İki yıllaıktan birinci olarak mezun oldum senin gibi.Bilgisayar bölümü meslek lisesi beni mahvetti.Allah bu baştakileri nasıl bilirse öyle yapsın diyorum.Bilgisayar öğretmenliği istiyordum ama asla olmayacak.Bir yıl daha girmeyi düşünmüyorum.Çünkü hayat geçip gidiyor.Şimdiye kadar sınavla mahvettim hayatımı.Bundan sonra mahvetmek istemiyorum.Çok zaman kaybettim çooook.

Üye leydmery şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var leydmery - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    81
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    39
    mrb ayse.yazdıkların biçok arkadaşımızın olduğu gibi benimde hayatımın kesitlerinde var.ama şunu sölemem gerek hiç bir zaman pes etme hele ki çok istediğin birşeyse bu.olmazsa olmazınsa devam et yolunda rabbim eninde sonunda gönlüne göre verir.allah yolunu açık etsin herşey dilediğin gibi olsun pes etmek yokkkk....hoşçakal

gülümsüyorum hayata mariaaa seçkin bir yolda olduğunu belli mariaaa seçkin bir yolda olduğunu belli mariaaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    41
    eğer ki bir amacınız varsa zaman asla sorun olmamalı arkadasım annesi 48 yaşında örgün bilgisayar öğretmenliğini bitirdi ve kızıyla birlikte kazandılar azimde böle bişi olsa gerek hiç bişi için geç kalmış sayılmaz eğerki pes ediyosanız bunda sizin gerçekten onu istemediğinizi gösterir hayyatta olmıcak diye bişi ok
    HER ZAMANKİ GİBİ ZAFER YİNE BENİM

(:(:gülümse:):) elifelif_ seçkin bir yolda olduğunu belli elifelif_ seçkin bir yolda olduğunu belli elifelif_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    1
    İtibar Gücü
    31
    merhaba ayşe vazgecme canım sakın benim için de kazanmak bir hayaldi ve senden daha sanssızdım ama Allah istedikten sonra oluyor herşeyde bir hayır vardır sen de hayırlısını iste ve sakın vazgecme ayrıca okumanın yası yok kemal sunal bile 60 yasında hukuk okumuştu
    SELÇUK ÜNİVERSİTESİ
    HAZIR GİYİM ÖĞRETMENLİĞİ
    2008-2009
    İNTİBAK FATİHİ
    BİR KULAÇ DAHA ATSAM KARADAYIM....

sanırım artık karadayım....