Arkadaşlar şu anda çalıştığımız DGS kitabını buraya yazalım.Ayrıca çalıştığımız kitabı bitirince , çalışacağımız yeni kitabında ismini yazarak güncelleme yapmayı unutmayalım.
...Ben şu anda güvender Dgs kitabından çalışıyorum.:rolleyes:
Arkadaşlar şu anda çalıştığımız DGS kitabını buraya yazalım.Ayrıca çalıştığımız kitabı bitirince , çalışacağımız yeni kitabında ismini yazarak güncelleme yapmayı unutmayalım.
...Ben şu anda güvender Dgs kitabından çalışıyorum.:rolleyes:
Konu hasan tarafından (21-01-06 Saat 20:29 ) değiştirilmiştir.
güwender cok iyidir.ama farklı kitapları merar ediyorsan kaynak inceleme bölümüne bakk.
\,\,/,/,
\\ - - //
(--O-O--)
----------oOOo-(_)-oOOo----------
......ARDA.....----------------Oooo----------
oooO (...)
(.....) ) /
\ ..( ( /
\_)..
arkadaşlar ben geçen yııl kazandım tavsiyem
1 güvender
2 karaca
en ii leri....
Sınav Yayınları DGS Tek gecerım agır bi kitap ama soruları yakalıyor.........
MAginin userpage'i iyice özenti olduk he
[ZIPLA]http://www.dikeygecis.org/forum/user...in&userid=5018[/ZIPLA]
http://img164.imageshack.us/img164/3...k7yi3yn2ut.gif
Yeni aldım güvender dgs kitabını ama bu kadar kolay sorular çıkacağını hiç sanmıyorum.Çok basit sorular yada bana öle geliyo.Yeni alacağım kitapta karaca yayınları diye düşünüyorum ark. sölediği gibi iiolduğunu duyuyorum...
güvenderin yeni baskısındanmı bahsediyorsunuz
bende t a s a rı var oda ıyı selım var bıde onda yanlış var ama cok sımdıde karacanalıcam bıde lesler var ıste ole yanı![]()
Sevdiğiniz bir işi meslek edinirseniz,
hayatta bir gün dahi olsa çalışmış olmazsınız
(Konfiçyüs)
Sitemizde, sınavlarda sorulan ( 2005 dahil ) sorular mevcut. Onlara bir göz atarsan, basitmi kolaymı olduğunu anlayabilirsin. Ona görede kendine bir çalışma programı uygularsın.Oktay_10 Nickli Üyeden Alıntı
Ben şimdilik birey yayınevinin lise1 inden başladım,geo olarak fem kullanıyorum,Türkçe içinse Ta sa rı dan başlamayı planlıyorumkitaplar bitince bol bol soru çözmeye başlarım diye düşünmekteyim
![]()
arkadaslar sozel olarak bi les kitabını tavsiye ederim cunku nerdeyse aynı sorular geliyo.sayısal olarakta bence güvender ve bugune kadar cıkmıs soruları cozersenız mantıgını gayet ii anlarsınız.bende bi tavsiye öss kitaplarına sakın girmeyin.össyede hazırlanacaksan çözebilirsin tabiki o farklı bi durum
![]() |
|
||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|