www.pctk.com.tr
+ Konu Cevaplama Paneli
269. Sayfa - Toplam 298 Sayfa var
BirinciBirinci ... 169 259 266 267 268 269 270 271 272 279 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 2.681 ile 2.690 ve 2972

Konu: Şu anda hangi DGS kitabına çalışıyorsunuz?

Belki Bir Gün... euzi şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var euzi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    14
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    2
    İtibar Gücü
    40
    Hangi birisin yazsam ki

Matematik için öss tarzı kitalardan çalışıyorum. Finalin yayınlar iyi kasmıyor. Şuan birey konu anlatımlıya başladım. Süper diyebilirim.

Türkçe elime ne geçerse

DGS yargı konu anlatımlı. Berbat ama yanlışlıklar basım hataları ile dolu bir kitap

awesome Giza Myra* yakında ünlü olacak Giza Myra* yakında ünlü olacak Giza Myra* yakında ünlü olacak Giza Myra* yakında ünlü olacak Giza Myra* yakında ünlü olacak Giza Myra* yakında ünlü olacak Giza Myra* yakında ünlü olacak Giza Myra* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    77
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    70
    tasarı yeni bi kitap çıkardı mı takip edemiyorum artık?
    eğer çıkardıysa mutlaka alın çözün ben kefilim

Aktif Üye enrigue şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var enrigue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    48
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    31
    tasarı çok agır valla cok kalıplasmıs sorularla dolu..ben dersanesıne gıttıgım halde 7iklim ve karacandan calısıorum herkesı onerırım...
    Gerçekçi Ol!!İmkansızı İste...

Anadolu Yakasında Ders Çalışmak İsteyen Arkadaşlar http://www.dikeygecis.org/forum/grou...#gmessage18479 Kontenjanımız sınırlı!!

Üye alemirah şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var alemirah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    62
    abim irem hariç bir çoğunu tavsiye ederim iremin o mor kitabı çok kasıntı yahu 1 sorunun çözümü yarım sayfa sürermi adamlar koymuşlar işte soru olsun millete satalım bizde çözmeye çalışıyoruz çözemeyincede bilmiyoruz yapamıcaz.

sınav zor değil o yüzden ilk başta kolay soruları bitirip farklı sorularlada temeli sağlamlaştıralım böle gidersek olur

sarı siyah 2009 basım tasarıyı bitirdim birde güvender mavi kitabı

1 tasarı ve ardından yargıyıda bitiririm sonrasında 1 ales kitabı ve bol bol deneme

çalışıp allaha tevekkül edersek olur çalışan insan yapar
    Chicago'ya 106 mil, depomuz dolu, yarım paket sigaramız var, ortalık karanlık ve güneş gözlüklerimizi taktık.

Ege'nin İnCiSi =) ayko20 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var ayko20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    191
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    57
    Alıntı naz__ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar tek agaç yayınları nasıl çalışan varmı tavsiye edermisiniz
    ben tekağaç dgs kitabını çalışıyorum konu anlatımı fena deil içindeki testler yoğun ve güzel
    yanlız benim gördüğüm bişey var dgs hazırlık kitaplarının hemen hepsinde konularda ayrıntılara geniş örneklere yer verilmemiş o yüzden ben össye girdiğim zamanlardan kalma öss kitaplarından çalışıyorum öss kitaplarında konular daha ayrıntılı daha çok soru çeşidi var tavsiye ederim

ve şimdi benim sorum=D
    soru bankası almak istiyorum arkadaşlar güvender öss hazırlık kitabı alsam olur mu sizce bana önerebileceğiniz sağlam kaynaklar var mı? tasarı soru bankası için bazılrı ii bazıları kötü die onun içinde kararsız kaldımhe bu arada mat alt yapım iyi sayılıor bi kaç tane konu eksiğim var sadece onlarıda tatmladım mı tamamdır önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim
    2009 DGS FATİHİ TATLI CADI
    Zaman,sadece birazcık zaman...
    Ve sonunda gene Egedeyim..
    2009 DGS Muğla üni. Çeko =(

&&__--__--__Ege AşIĞı__--__--__&&

Üye burcu_88 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var burcu_88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    14
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0
    bende yediikLim ve murat yayınlarının kitapları vaR onLArda iyi arKadaşLAr deRshaneye gidemediğim için konu anlatımLarından çok yararLanıyorum.

Üye seda_! şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    18
    bende de irem yedi iklim ve gökçe yayınları 'nın kıtapları mevcut. Yedi iklim güzel irem de fena degil arkadaşlar.

akademik tencere tencerelog seçkin bir yolda olduğunu belli tencerelog seçkin bir yolda olduğunu belli tencerelog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    32
    Uploads
    1
    İtibar Gücü
    22
    yediiklim ve tasarı çok kötü.adam gibi bir soru bankası bulamadım.iremin yaprak testlerini çözüyorum.şuana kadar en iyisi irem oldu.güvender piyasada yok(antalya).maksimum diye bir yayın var.o nasıl.çözen varmı?
    Bir baksana gökler uyanık yer uyanıktır.
    Dünya uyanıkken uyumak maskaralıktır.
    (M.Akif ERSOY)

Aktif Üye pinar53 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var pinar53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    19
    arkadaşlar ben suanda guvendere caışıyorum yedıklımden memnun degılım bırde murat ınsan kaynakları dıye bı kaynak almıstım cözen varmı nasıl ?

Aktif Üye akrepli şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var akrepli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    43
    Arkadaşlar Güvender ve İrem Yayınlarının baskısı Gerçekten Güzel Hazırlanmış , Öneririm ..

+ Konu Cevaplama Paneli